• Jessyca

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Tegnap hivtam egyből felvette nagyon kedves hangja van, részletesen tájékoztatott mindenről. Aznapra nem tudtam időpontot kapni, de megneszéltük másnapra. Csak mielött megyek egy órával küldjek üzit hogy biztos megyek. Igy volt minden szépen. Már nagyon rég el akartam menni hozzá hát most jött el az ideje.
  • Megközelítés:

    Bkv vagy akár gyalog távra van az etele pláza, parkolás sem nagyon próbléma. Cím egyertelmű, nem leget eltéveszteni.
  • Helyszín:

    Régi panel ház magasabbik emelete. Liftből egy kanyar és már ott is az ember. Jó nagy lakás a tetthely tágas, sarok kanapé, nagy kényelmes ágy nagy tükörrel, hangulatvilágitás. Fürdő pici, káddal néhány tusfürdővel, ki, be lépésnél azert ügyelni kell ne lépjünk a mosógép csövére, mert orra bukjunk.
  • Lány külseje:

    Wow, amit a képen látsz az hirtelen megelevenedik. Pici, formás leányzó elbüvölő mosollyal. Kis beszédes nekem nagyon tetszett. Rózsaszin Köntösben nyitott nekem rácsot, ajtót beérvecez le is került ami alatt fehér szexi fehérneműben várt. Eszméletlen formás mindene, nehéz róla levenni a tekintetet.
  • Action:

    Zuhany után már az ágyon terdelve várt mesztelenül. Azért így bemenni egy szobàba hogy messziről látod hogy egy ilyen gyönyörűség vár rád hogy végre magadévá tedd az azért fekemelő érzés. Törölköző repült a fregolira és már mentem is az ágyra és elkeztük felfedezni egymás testét. Csók az nem volt, de szájrapuszikat engedte meg adta is, de ezt tisztaztuk még ott seftiben. Eszméletlen jó alakja van és bőre is nagyon ápolt, finom. Aztán mondtam menjünk vizszintbe az mégis kényelmesebb, úgy folytattuk. Melleit itt markoltam, csókoltam az a bajnok fajta. Elég hamar hadirendbe áltam, mondta helyezzem magam el kényelmesen és finoman franciázott. Eszméletlen jó, váltogatta a sebességet, erősséget van rutinja, de ezt késöbb. Gumit kértem a békesség kedvéért fel is helyezte hamar, kérdezte hogy szeretem mondtam elösször jöjjön ő felülre. Így is lett vonaglott sebességet változtatva simiztem, puszit adtam és hol az arcom dugtam a csodás mellei közé. Aztán váltottunk kutyusba hanar bent is voltam újra, de szólt nagyon mélyen ne toljam be, mert az fájni szokott neki. Ez azért lepett meg, mert eddig senki nem mondott ilyet súnyiban azért ki próbáltam és tényleg érzekenyen reagált. Sürü bocsánat kérésekkel tarkitottam kiváncsiságom, de mondta semmi baj. Itt az említett tükör hasznos volt. Markoltam feneket simogattam ő minden mozdulatra kéjesen nyögött ami csak jobban felkorbácsolt. Több se kellett így lett végem. Kis szusszanás és tisztálkodás. Közben kiszaladt és hozott nekem egy pohár vizet
    aranyos és figyelmes volt töle. Lefeküdtünk egymás mellé és összebújva beszélgettünk. Természetesen szóba kerítettem hogy honnan is jött, ő is drága kárpát - medence szülötte csak egyik szülő nyugat-afrikai. Eszméletlen nagy dumás, még jobban beszél magyarul mint a nagytöbbség. Ez nagyon tetszett benne. Lehet csacsogni vele mindenről, ki is beszéltük ezt a drága életet és a célokat. El is repült az idő még ő szólt hogy egy másodikra lenne kedve. Nem vagyok ünneprontő hsgytam magam kényeztetni a szájával közben én a fenekét markoltam, hátát, melleit simogattam. Gumit kértem, mert meg jött az erőm és gyors miszibe vágtuk magunkat. Lábait kicsit megemeltem jöbban behatoljak és csattogtunk vadul. El is fáradtam rendesen, jött a gyors váltás paciba. Ez is marha jó volt, de az istenért nem birtam elmenni. Második menet egyik átka. Aztán lemászott rólam és baromi vadul és lelkesen franciázott. Hiába a intenzivitás és a levegővétel nélküli nyálas öröm szerzés nem birtam elmenni. Mondtam hadjuk is és és bújunk össze arra a maradék kisidőre. Szólt is az óra hogy idő van és elszaladtam zuhanyozni. Kis csacsogási, jókivánságok és egy cuppantós puszi és go.
  • Elszámolás:

    Az elején a szekrény szélére raktam, mert képes vagyok elfelejteni. Ez onnan el sem mozdult.
  • Összkép:

    Nagyon jól éreztem magamat remélem ő is, bár nincs itt ezen az oldalon (vagy volt) elég nagy sikereket érne el kedvessége és egzotikuma miatt is. Elég nagy veterán, mert mikor én elkeztem így lányokhoz járni ő már akkor jelen volt és annak is már 12 éve aztán most fújt össze minket a szél ennyi idő elteltével. A lényeg hogy egy nagyon jó vendéglátó, vigyázni rá.
Happy Massage