• Lotti

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Elsőre telefonon beszéltünk és mivel nem aznapra kértem időpontot ezért előző napi VTR-ben egyeztünk meg. Itt az oldalon láttam a hirdetését, nincs telefonos Ő kezeli a telefonját!
  • Megközelítés:

    Parkolás a ház körül majdnem lehetetlen, de kicsit messzebb megoldható, ingyenesen is! A tömegközlekedés kiváló, a cím amit kaptam pontos, a hely ismert....a GPS odavisz.
  • Helyszín:

    A lakás egy kis előszoba,konyha, szoba egyben +fürdő (zuhanykabin szájvíz tiszta száraz türcsi stb.), tisztaság mindenhol és felszerelve amivel kell, tökéletesen megfelel a randi helyszínének!
  • Lány külseje:

    A képeken Ő van semmi retus, az arca szép és mosolygós, semmi plasztika "természetes szépség"! Mindene szép, nem kicsi cicik, arányos test, szép borotvált punci, nekem egészben úgy tetszett ahogy van, volt, lesz..! Az első perctől kezdve nagyon kedves és vendég centrikus......
  • Action:

    A lakásba belépve, cipő le, (mert kint szakadt az eső..) meg egyébként is. Kölcsönösen üdvözöltük egymást, (mivel nem első talink..) pár szó ki hogy van stb. Majd ruhák a szobainasra, majd kaptam törcsit és irány a fürdő. Fürdés után a szobai részben Ő már az ágyon várt meztelenül, és én is csatlakoztam hozzá. Simogatások, puszik,csókok majd a ciciknél elidőzve tovább haladtam dél felé amíg el nem értem a puncit. Kényeztetésébe kezdtem csak nyelvel, mert ujjazás nála nem opció, nagy hanghatásokat nem értem el de nedvesedett valószínűleg neki is jól eshetett a ténykedésem.? Majd felajánlotta, hogy akkor most szeretne Ő kényeztetni engem, nem ellenkeztem, előbb oldalról , majd a lábam között elhelyezkedve kényeztetett. Közben szemkontaktust tartva játszott a farkamon, ami nagyon izgató volt! Majd váltottunk 69 be és ebben a pózban folytattuk egymás kényeztetését . Jó sokáig élveztem, elveztük ? a 69-es pózt, érezni rajta hogy szeret orálisan kényeztetni nem csak "kényszer" neki! Nagyon jó a franciája, nem lehet le írni, érezni kell!!! Majd újabb pózt próbáltunk ki, Ő az ágy támlájához ült párna a feneke alatt, hogy a magassága jó legyen én meg elé álltam és így pont egy magasságba került a farkam és a pici szája. Így kényeztetett tovább, amíg bírtam, és beleélveztem a szájába nem kapkodott nem láttam "szilviát" sem..... én remegő lábakkal lerogytam az ágyra, mert nagyon jól esett!!!! Kicsit később kiment a fürdőbe de hamar visszatért és mellém feküdt, mivel én 1 órában "1lövetű " vagyok és azt meg ellőttem.... csak feküdtünk és a fennmaradó időt kb.10 percet elbeszélgettük. Értelmes Nő lehet vele beszélgetni sok mindenről..... Sajnos nekem mennem kellett, bár ő nem sürgetett, a fürdőben gyors zuhany, puszik és elköszönés, majd távozás.
  • Elszámolás:

    Nem vettem igénybe extra szolgáltatást, korrekt az elszámolást az elején intéztem, bár Ő mondta ráér a végén....
  • Összkép:

    Most is nagyon kedves és, odaadó volt, pedig pár hónap eltelt előző talink óta! A hozzámállása is maximális mindenben partner amit vállal és próbál a vendég kedvére tenni, nekem bejött...!!!!
Happy Massage