• Zoé

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Könnyen, gyorsan el tudtam érni, amint felvette, mondta, hogy barátnője nem elérhető, de ő tudna fogadni. Megbeszéltük az időpontot, egy viszonylag korait kértem a híváshoz képest, amiben meg tudtunk állapodni szerencsére.
  • Megközelítés:

    Pláza közvetlen közelében, 1-2 perc sétára a bejárattól, könnyű megközelítés, parkolás utcán lehetetlen, de plázában általában van hely. BKV-val természetesen 4-6tal könnyen elérhető.
  • Helyszín:

    Egy új építésű nagyon modern ház sokadik emelete.
    Belépve hallottam más lányok hangját, de engem nem zavart, szerencsére diszkrét, és kellemes volt a beszélgetésük hangulata.
    A lakásban minden nagyon szép és jó, fürdő tiszta és rendezett, többféle tusfürdővel, tiszta és száraz törülközővel. Van szájvíz és bontatlan fogkefék is, ha valakinek szüksége lenne rá.
    Maga a szoba is tiszta, modern, jó hangulatú, matraccal a földön és néhány tükörrel.
  • Lány külseje:

    Eredetileg más lánchoz terveztem menni a szalonból, de ő ért rá az időpontban. Én a korát többnek láttam a feltüntetettnél, mondjuk ilyen 3-5 évvel.
    Kicsit jobban teltkarcsú volt, mint számítottam, de nem zavart. Arcára nem lehet panasz, kedves arca van, szép, de nem feltétlenül olyan, akire utcán felkapom a fejem.
    Mindenesetre kitakarástól nem kell tartani.
    A mellei szépek, méretben nagyon jók, nem kicsik de nem is túl nagyok. Jól esett markolaszni a program közben :)
  • Erotikus masszázs:

    Mivel hívásom után egy korai időpontot kértem, neki is kellett idő elkészülésre természetesen, így kevesebb, mint egy órám maradt kérdéskör, ami az én hibám (azaz nekem kellett idő előtt elmennem), de ezt előre megbeszéltük.
    Zuhanyzás után üres szoba várt, de kisvártatva megérkezett, és levette a melltartóját, miközben elhelyezkedtem a matracon. Megbeszéltünk még néhány dolgot és elkezdte a programot.
    Van illat nélküli masszázskrémje, kérésemre azt használta. Maga a masszázs nekem gyenge volt, egyértelműen nem volt szakszerű, de azért kellemes volt. Inkább olyasmi volt, mint mikor mondjuk párod munka után kérésedre átnyomkod kicsit. Lazító hatása megvolt, de nem az az érzés, hogy egy jó masszázsról jöttem. Ezen a téren lehetne még fejlődni, ha már masszázs, de gondolom tök sokan nem emiatt jönnek :D mint ahogy én sem igazából, de jól esett volna egy jó átgyúrás.
    Közben átadtam magam a masszázsnak, nem simogattam, de szerintem biztosan lehet már masszázs közben is, aki szeretné őt érinteni.
    Néha keze elmerengett fenék és golyók tájékán, de nem volt elég érzéki, mintha csak véletlen lett volna, ment is tovább a keze, majd a masszázs. Aztán a legvégén visszatért a herékhez, majd jöhetett a forgás
  • Levezetés:

    Nem oly sokkal a kezdet után szólt, hogy forduljak, majd lekerült a bugyi is, és szólt, hogy lehet közben simogatni.
    Megkérdezte, hogy lehet e francia is közben, amire mondtam, hogy persze!
    Megmondom őszintén valami lábremegős, szétszedős, szenvedélyes levezetésre számítottam, amit máshol már kaptam, itt ez most nem volt meg.
    Kézimunkával indult, amit szájával folytatott, majd vissza kézimunkába. Szájában kb 20%-ot voltam, tehát nagyrészt így is kézzel volt. De maga a francia jó volt, nem kezdő, érezhető volt, ahogy rákapott és megfelelően cuppogott rajta.
    Közben néhányszor a füledhez hajol, sóhajtozik, így próbálva tüzesebbé tenni a hangulatot, ami részben segít is, szépen felvezette az egész kényeztetést, közben kezeim elkóboroltak testén és mellein.
    Az ujjaival jól bánik, elvarázsolja a makkom végét, pár perc után érzem, hogy próbál közel vinni a csúcshoz, gondolom majd visszafordul, de sajna nem, ahogy közel értünk a csúcshoz, egyből kivégzett. Nem volt itt lábremegés, de egyéb különleges érzés sem. Egy jó kiverés.
    Kezével jól bánik ahogy mondtam, és mikor bekapta, az is jó volt, de valami kis varázslat mégis hiányzott.
  • Elszámolás:

    Extrákat nem kértem, előre leraktam az elszámolni valót, minden a megbeszéltek szerint volt
  • Összkép:

    Összességében egy jó kiverésként éltem meg egy gyengéd simogatós masszázzsal. Picit többet reméltem mindkét oldalon, de rossz élmény semmiképp nem volt, legközelebb max lehet nekem kell tapasztaltabban között keresgélni :)
Happy Massage