• Jázmin

  • Beküldte:
  • Jázmin reagálása

    Köszönöm szépen drága malomkenyér ezt a csodálatos beszit!Be aranyoztad a napom!millió ölelés !😘😘😘

  • Egyeztetés:

    Telefonon történt, ahogy eddig is, gyorsan, egyszerűen. Aznap délután volt szabad időpontja, amikor amúgy is akartam menni, úgyhogy hamar leegyeztettük. Az infókat amúgy ismertem már, hiszen voltam nála többször is.
  • Megközelítés:

    BKV-vel mentem, közelben van több lehetőség is. Parkolás sem lehet probléma, ahogy körülnéztem.
  • Helyszín:

    Szép lakás, tiszta, rendezett, igényes. A fürdőben minden megvan, amire szükség van, tusik, szájvíz, mindig kaptam fincsi tiszta törcsit. A szobában jó nagy ágy van, tükör is, ami az ágyra néz.
    Két pici kutyus van, sosem szoktak zavarni.
  • Lány külseje:

    Jázmin nálam a talán a top1-es hölgy, mint külsőben, mind hozzáállásban, mind élményben. Tökéletes teste van, vékony, sportos, brutál cickók, formás popsi, nagyon szép, pornós arc, feltöltött ajkakkal, finom szolibarna bőr. Szerintem senkit nem érhet csalódás, aki a képek alapján dönt :) Most is valami nagyon apró, fishnet jellegű fehérnemű volt csak rajta, ami sokmindent nem takart, de nem is kellett :)
  • Action:

    Már írtam róla korábban egy hosszabb beszit, túl hosszúra nem szeretném ezt nyújtani. Megérkezésem után kedvesen megkínált innivalóval, beljebb invitált a szobába. Kicsit dumáltunk, hogy kinek hogy telt a hete, mi a terv a hétvégére, stb. aztán kaptam törcsit, gyors fürdés és persze gyönyörűen pucsítva térdelt az ágyon, mikor visszaértem. Kivételesen meg sem beszéltük előre, hogy mit szeretnék, hanem egyből belecsaptunk: csókolózás, isteni szája van, imádom, közben tapi mindenfelé. Közben az ágyon térdeltem félig, elkezdett lefelé haladni majd áthelyezkedtem kicsit, hogy egyik lábam a földön, másik az ágyon és amikor leért, ahova szerettem volna, hogy leérjen belekezdett a szokásos francia programba: lendületesen, mélyen, kellemes hanghatásokkal. És persze mivel direkt így helyezkedtem el, elkezdtem dugni a száját, párszor rányomtam a fejét, hogy lenttartson a torkában. Nem szeretek nagyon durvulni, de azért nem is fogtam vissza magam teljesen, hiszen isteni a mélytorok nála. Volt egy pózváltás, ahol előttem térdelt a földön, aztán kétszer le kellett állítanom, hogy ne legyen egyből vége. Aztán kértem, hogy had kényeztessem én is, úgyhogy a hátára feküdt, kicsi csók, aztán végigmentem a testén és nyaltam egy kicsit, közben izgatóan nyögdécselt, majd kérte vissza a szájába a farkam. Így még egy kicsit folytatódott az ágyon a keményebb franciaóra és a szájában lett végem.

    Gyors szünet után masszázs, amit nagyon kellemesen csinál, közben dumálás. Rápillantottam az órára, gondoltam basszus egy csomó idő elment, de kiderült, hogy nem járt jól, úgyhogy megbeszéltük, hogy majd megpróbáljuk beállítani. Majd a masszázs után mégegy kört kértem, ami a fantasztikus franciával kezdődött ismét. Kis idő múlva kértem gumit, mert nagyon szerettem volna megdugni is. Lovaglással kezdődött, ami elég változatos volt, gyorsabb lassabb, keményebb, hullámzósabb néha, közben néha néztem a tükörben, vagy csókolóztunk. Aztán kértem, hogy had dugjam meg hátulról állva, úgyhogy kicsit úgy csináltuk. Végül átváltottunk misszibe. Itt volt, hogy a lábát a nyakamba vettem, volt hogy ráhajoltam, a csodás cickókat markolásztam és végül így is fejeztem be a második kört.

    Még a végén kicsit dumáltunk és sikeresen beállítottuk az órát is :)
  • Elszámolás:

    Mindig full extrával készülök Jázminhoz: NFVSZ, KF, csók, mélytorok. Sosem bántam meg :)
  • Összkép:

    Mint mindig nagy élmény volt és nagyon jól éreztem magam vele, biztosan meg fogom még látogatni. Köszönöm szépen Neked az idődet és az odaadást!
Happy Massage