• Berni

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Hétfői napon hívtam, másnap délelőttre találtunk helyet egy finom kis foglalkozásra.
    Itt a beszámolókon hirdet kizárólag, évek óta fix vendégkörrel rendelkezik, új versenyzőként nem tudom mennyire esélyes bejutni hozzá.
  • Megközelítés:

    Budapest legforgalmasabb környéke, nem tudom szépíteni, a parkolás nem a legideálisabb, BKV ezzel szemben tökéletes.
  • Helyszín:

    Földszinti privát szalon. Régi építésű bérház, a kinti nyüzsgésből belépve, mintha egy másik dimenzióba érkeznél. Csend és nyugalom, sehol egy lélek, pillanatok alatt Berninél találod magad a földszinti rendelőben. A fürdő egyszerű zuhanykabinos, normál mennyiségű tusfürdő, friss tiszta törölköző. Tisztaság és rendezettség érezhető az egész rendelőben.
  • Lány külseje:

    A kedvenc szerkóm rajta egy teljesen egyszerű fehér ingruha, ami finom eséssel simul a tökéletes keblekre, derekát egy széles öv öleli, majd a hibátlanul kerek popsi alatt végződik. Laza, visszafogottan szexi, az a fajta amitől egyből szűkebb lesz a gatya. A csaj egyébként alakra a dögös, kívánatos, megfelelően elosztott arányokkal. Tipp-topp ápolt, finom édes illat, természetes hatású smink, skandináv típusú megjelenéssel, amit egy intellektuális báj leng körül. Ahogy helyes pofijával szelíden mosolyog, elhiszem neki a tiszta ártatlanságot, bár már tudom, hogy ez szolid külső egy vadmacska búvóhelye.
  • Erotikus masszázs:

    A masszázs helyiség kellően befűtött, alkalomhoz illő hőmérsékletű kis galériás szoba. (Ellenben a fogadóhelységgel, amit méretéből és elhelyezkedéséből adódóan is nehézkes lehet fűteni. Az öltözködős részt, ezért én a fürdőben intézem és ott is hagyom a cuccaim a foglalkozás végéig.)
    A masszázsra Berni már egy ünnepi hangulatú fehérnemű szettben díszeleg, kezében egy meleg törölközővel, amit rám terít mihelyst sikerül elhelyezkednem a masszázspadon. Ez egyelőre kivitelezhetetlennek tűnik, tekintettel az ágaskodó férfiasságomra, amit többek között a harisnyatartós, fenséges popsi látványa okozott. Már annyira érezném és érinteném, teste olyan mint egy mágnes ami ellen nem tudok mit tenni. Berni látva a kínlódásom, félredobja a törölközőt, megfogja a kezem és szépen rávezeti a popsira.
  • Levezetés:

    Csak erre a felhatalmazó mozdulatra vártam, hogy innentől átvehessem az irányítást
    -Megint rossz vagy:) Súgja
    -Mindig
    Ez a röpke párbeszéd hangzik el, innentől már csak összefüggéstelen, bódító szavak suttognak a fülekbe és teljes mámor a következő egy óra. Ahogy megpillantom magunkat a nagy fali tükörben, világos lesz hogy ezt most így akarom mozizni végig. Befordítom magam elé, nézem ahogy markolászom ezt a finom popsit, ami így tökéletesen illeszkedik a tenyerembe, majd megfordítom szembe a tükörrel. Bal kezemmel deréknál átkarolom, miközben a jobbal, lassan levarázsolom a melltartót. A gyönyörű cicikben már ketten gyönyörködünk, ahogy a kezemmel újra felfedezem az érintésre is tökéletes csodát.
    Izgató látni, hogy összeillik ez a két test…
    Finom illata, túrni való haja a halk, érzéki suttogása az agyi ingerekre is izgató hatással van.
    Közben a szerszám a szétrobbanás határáig keményedve megváltásért könyörög. Bernit úgy fordítom, hogy oldalt lássam magunkat a tükörben, egy kis olajat csorgatok a popsira és a dárdámra, majd Bernit kicsit letolom, hogy jobban lássam a lényeges részeket, ő is néz minket a tükörben, majd kicsit hátrahúzom a haját. Megpaskolom a popót, izgató ahogy a szerszám csapódik a kemény finom felülten, Berni hátranyúl, rám markol, profilból is gyönyörű, kéjes tekintettel nézi végig a tükörben titáni orgazmusomat.
  • Elszámolás:

    Távozáskor a pultra helyezem, annyi amennyit megbeszéltünk.
  • Összkép:

    Sajnos a szolgáltató ipar ezen része is egyre inkább áldozatául esik a kókler, lehúzós helyeknek, ezzel arányosan értékelődnek fel a Berni által is képviselt minőségi élmények.
    Egyedi, különleges, felejthetetlen!
Happy Massage