• Leila

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Pár hete váltottunk üzenetet itt az oldalon, azonban akkor nem jött össze a randi Leilával. A kerületben volt dolgom aznap, így reggel megcsörgettem, és 1 óra múlva már nála is voltam.
  • Megközelítés:

    Lakótelep, jó közlekedéssel, könnyű parkolással. Ház előtt található parkoló.
  • Helyszín:

    3 szobás panellakás, stílusosan berendezve. Tisztaság rendezettség uralkodik mindenhol. Nagy szobában masszázspad és tatami is található. Mi az utóbbit hasznaltuk aktívan. 😏
  • Lány külseje:

    Leila csinos, nőies kézbesimuló idomokkal. Szép formás mellei kézbe és szájba is illenek.
  • Erotikus masszázs:

    Masszázst a 2 kényeztetés között ejtettük meg. Nem vittük túlzásba, mert mindketten szerettünk volna az első szeretgetésre rátenni mégegy lapáttal. Ettől függetlenül szakszerű volt, jó keze és érzéke van ehhez is Leilának. Nem mellesleg, szuper jó beszélgetőpartner, értelmes, tájékozott nő!!
  • Levezetés:

    Fürdés után állva simogatással, apró puszikkal kezdtünk, amelyek szájrapuszik után nagyon finom csókokba csaptak át. Nagyon finom, puha szája van Leilának, és viszontbókjai alapján felvettem vele a versenyt. Finom simogatásokkal indult felfedezni a testem legérzékenyebb pontjait, melyet sikeresen meg is talált, azonban picit magamhoz ragadtam a kezdeményezést. Elvesztem melleiben egy kis időre, majd elindultam lefelé a déli tájak felé. Finom érzékeny punci várt, amely nagyon könnyen reagál az értő, változatos nyelvmunkára. Bevetettem ujjaimat is, amely jó döntésnek bizonyult, mert a Leila hamarosan hatalmasat élvezett. Ezek után már Casanovára keresztelve fektetett azonnal hátra, hogy visszaadja a nem kevés kölcsönt. Lelkesedésből, szuper technikabol nen volt hiány nála sem. Lingam, francia, golyónyalakodás a legjobb ütemben váltogatva. Hosszasan húzta a beteljesülést, amely aztán végül remegve érkezett meg. Szuper érzés volt ahogy Leila kifacsart. 😉 Kis masszázspihenő után még hasonfekve elkezdtem simogatni Leila lábat, popsiját, nek sem kellett több, átváltott egy kis mellcsúszkába, így hamar fordulás lett belőle. Ismét én reptettem először az egekbe vendéglátómat, majd ő következett, olyan frenetikus franciával, hogy beneveztem a NFVSZ opcióra is.
  • Elszámolás:

    A rózsaszálak számáról, az extrákról pontos tájékoztatást kaptam, amely szerint történt a végén minden.
  • Összkép:

    Leila egy tündéri hölgy, akiről süt, hogy szereti is amit csinál, így ezt elég jól is műveli. 😎💯😉
Happy Massage