• Jessyca

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Jessycát elég könnyű elérni ha nem túl korán akarod zavarni. Most jelenleg csak a másik oldalon hírdet de ott se minden nap elérhető. Mikor megláttam hogy újra aktivált gyorsan felhívtam. Most voltam nála másodszor hosszabb idő után, az időpontot gyorsan le tudtuk egyeztetni illetve említette hogy volt kisebb áremelkedés, illetve az adatlapján láttam hogy a csók kikerült a repertoárból ami korábban alap volt.-
  • Megközelítés:

    A megközelítés nagyon könnyű bármivel is jössz, bikástól pár perc séta, autóval könnyű parkolni. Viszont fontos dolog hogy a kerületben itt fizetős lett parkolás szóval mostmár oda kell figyelni aki esetleg rutinból jön a környékre.
  • Helyszín:

    A baszoba nagyon szép és tiszta hangulatos, félhomályos hangulat világítással, lakás többi része elég snasz dehát nem is azért mentem oda hogy lakberendezzek. A fűrdő tiszta viszonylag tiszta, a kilőpő volt érezhető hogy nem friss.
  • Lány külseje:

    A másik oldalon szereplő képei szerintem már pár évesek, annál kicsit teltebb szerintem, de egyáltalán nem áll rosszul neki sőt! Iszonyat jól nézz ki, szép kerek szaftos popó, aki ennek a rajongója annak mindenképpen ajánlom, illetve gyönyörű szépre csinált mellek.
    Valami kis köntösben fogadott de mire vissza értem már semmi se volt rajta, teljes valójában vár az ágyon.
  • Action:

    Belépéskor kedvesen fogadott és csacsogott. Gyorsan átbeszéltük a dolgokat és el is mentem a fűrdőbe egy gyors frissítő zuhanyza mivel otthonról már frissen megtisztulva érkeztem és csak az út porát akartam lemosni magamról.
    Csak fél órás programra jöttem szóval nem nagyon húztuk az időt, vissza térve mesztelnül térdelve várt már az ágyan. Kezdésnek kicsit puszilgattuk egymást kicsit, sajnos a csók opció kikerült a repertoárjából de sebaj, kértem hogy hadd üdvözöljem az ikreket, amit meg is tettem szájjal mind a kettő esetén, közben pedig eszméletlen kerek popsiját gyúrogaottam és simoggattam nagyon finom puha bőrét ahol csak értem.
    Ez nem tarthatott soká mert elég gyorsan szájába vette a dolgokat. Kényes nyögések közepette, nem egy köpködősen, de jó bőnyálasan baromi jó technikával elkezdett az ágyon népkézlább életett lehelni belém miközben én mellete térdeltem és közben simogattam ahol értem. Nagyon jó a technikája és gyorsan hadrendbe is állított. 5 perc után kérdezte hogy jöhet e a gumi de én még mondtam neki hogy annyira finom kérnék még egy kis ráadást a szájával amit meg is kaptam. Oldalra feküdt, így most a kezem a fenekéről és a melleiről át tudott menni a kelyhének a simogatásába.
    EZt még pár percig csináltuk, de aztán mondtam hogy akkor mostmár jöhet a gumi. Misszionáriust kértem hogy ne durranjak el egybőlés megtudjam jól pakolni a kezdeti finomkodás után. Lehet neki adni, szereti is vagy inkább nagy színésznő, mert megállás nélkül kélyes hangokat hallatott, még talán el is hittem hogy ilyen jó vagyok! :D
    Utána pózcsere és hátulról akartam megcsinálni doggy styleban, amire nagyon szexyn be is pucsított és tovább fokozódott a hanghatásai, itt talán már valami igazi élvezet is volt nála, én legalábbis elhíttem. Viszont a látványtól itt már nem bírtam sokáig szóval itt is lett végem.

    Gyors fűrdés plusz egy kis csevej, és pár percel előbb el is jöttem.
  • Elszámolás:

    A telefonban korrektul tájékoztatott és szólt is hogy nem rég áremelés volt. Helyszínenen is ugyan azt mondta szóval ez a része rendben volt.
  • Összkép:

    Összeségében nagyon jó volt, akiknek az iylen típúsú egzotikus lányok azok bakancslistások azoknak tudom ajánlani.
Happy Massage