• Aida

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Itt Vtr-n jelentkeztem, aznap vissza jelezte hogy fogad es kérte hogy majd mielött megyek küldjek sms-t.
  • Megközelítés:

    Bkv, zugló vasútállomástól mem messze. Villamos megálló közel. Parkoló szerintem a párhúzamos utcában, láttam szabad helyet.
  • Helyszín:

    Régebbi bérház és abban egy nagyon tiptop felújitott lakás. Minden nagyon tiszta és rendezett. Tusfürdő van dögivel, szajviz előkészítve, törölköző nagy és száraz. Szobában hangulatfények, szól a zene nagy franciaágy. Először a nappaliba mentünk beszélgetni, az is jó nagy tvbwn épp a pókember ment 😄.
  • Lány külseje:

    Arckitakarós kép mindig riski, de most nem volt baj. Képek megfelelnek a valóságnak. Nőies alkat fekete csipkés body ban fogadott(azt hiszem) azt is kicsit köntössel takarta kicsit, magas sarkút is viselt még az elején.
  • Action:

    Elején a nappaliba mentünk kicsit ismerkedni ki hogy smint téved erre, hol láttam, honnan jöttem , mit smiért. Korrektnek tartottam ezt a kis beszélgetést, mert kicsit oldodik a hangulat nem csak igy érzelem nélküli durr bele. Voittem neki csokit aminek nagyon örült hogy, mert épp édesség hiány volt a lakásban. Elég sokat beszélgettünk aztán elindultam zuhanyozni. Visszaérve nagya ruha mar lekerült. Mondta hogy kicsit hideg van a szobában, feljebb kapcsolja a fütést ha szeretném, mondtam úgy is nemsoká melegünk lesz.
    Ágyon térdelve kezdünk el csókolozni az elég intenzivre sikeredett az egy biztos hogy a nyakat csókolni az egyik legérzékenyebb pontja szóval hamar felkorbacsolja a hangulatott. Közben simi hangos nyögdecselések a vendéglátomtól ami azért lepett meg nagyon, mert sok lánynál voltam, de még egyiksem élvezte igy a társaságom. Ezután vizszint itt is csókok és elindult lefelé. Nagyon finoman körbenyalta a zacsikat és komoly franciába kezdett, de annyira hogy több sem kellett már majd szétdúrrantam a merevedestől. Gyorsan gumiért kiáltottam, fel is helyezte és lassan beleült. Hol kihuzva hol rámborulva mozgott nagyon aktívan. Azért kicsit provokáltam az elejen említett nyakcsókokkal amitől még jobban beindult. Kicsit fáradtunk gyors váltás kutyába, hát ezt is élvezte. Annyira nyogdecselt és élvezte hogy ettől meg én indultam be és vadultam kicsit. Feneket feltolta arca a parnába temette én meg ahogy tudtam intezivebben, de határozottan toltam. Több sem kellett teljes kitöréssel teleemgedtem a gumit. Szúszogás és zihállás egymás mellett. Letisztitott nagyon figyelmesen, kedves volt töle. A nagy extazis után lehuppantunk és kibeszéltük a világ dolgait, gondjait. Annyira hogy konkrétan nem hogy a vtr extra 15 percet, de még utána is túlszaladtunk az idővel. Nem volt ebből baj, de én sem akartam tovább várakoztatni egy esetleges makktársat. Zuhany, ruha fel és cuppanós jókivánság és go.
  • Elszámolás:

    A bövebb infóban szerepel, az elején a szekrényre raktam az onnan el sem mozdult.
  • Összkép:

    Én nagyon jól éreztem magam vele , emélem ő is bátran ajánlom annak aki szereti a felvezető beszélgetést nem a adjunk neki stilust. Ajánlom.
Happy Massage