• Blanche

  • Beküldte:
  • Blanche reagálása

    Történetem néhány éve kezdődött ....
    Vártam a Mikulást ,december 5-e volt este . Kiraktam szépen a csizmámat a teraszra ,hogy biztosan megtalálja a Mikulás ,hátha nem tud bejönni az épületbe, illetve a kerítés is alacsony volt . Másnap reggel csupán a felső szomszédból leesett cigaretta csikk hevert a csizmám mellett ,illetve egy kevés hamu volt a csizmába -innentől kezdve számomra eltűnt a varázs . Hiába a szépen megirt levél ,kipucult cipellő -minden hiába volt . Csalódott voltam ! Ám most néhány napja északi számkijelzésű telefonhívásra lettem figyelmes . Először nem hittem a fülemnek, mert Mikulás néven mutatkozott be és mondta ,h bepótolná a tragikus esetet . Gondoltam miért ne . Hatalmas volt nálam a készülődés és igéretéhez híven a megbeszélt időpontban megcsörrent a telefon ,h ideért,engedjem be (modern Mikulás lehet Ő már ,gondoltam) . Szépen felöltözve vártam és nyitottam ajtót neki . Megkérdezte ,hogy jó voltam -e ? Erre ki mond nem-et ?? Persze -volt a válaszom !
    Majd miután belerakta az ajándékot a csizmába ,megkérdeztem tőle ,hogy miért vártam hiába anno ?! Erre ő : felkereste az adóhivatal . Kiküldtek egy hölgyet ,h ellenőrizzen le mindent nála ,miből van a sok ajándék . Január elejéig eltartott a vizsgálódás :-(
    Így már értem és bekisértem ,hogy melegedjen kicsit meg ...
    Igyekeztem jó vendéglátó lenni és viszonozni kedvességet,hogy visszaadta a hitet a decemberi csodával kapcsolatban . Elmondása szerint a csoda bennünk van és Csakis sajátmagunkon múlik ,hogy teszünk e érte ,hogy ez meg is maradjon 😇
    Ilyenkor decemberbe illik kicsit " hinni "a csodákba és több mosolyt ,melegséget adni másoknak -tőlem bölcsebb a Mikulás ,így hiszek neki 😘

    Miután én is csupa szerettel vettem körül a Mikulást, este azon tűnődtem ,hogy valyon mit csináltak ketten január elejéig az ellenőr nénivel ? 🤫 . Lehet ,hogy nem kérdezek rá legközelebb sem ,mert ez maradjon az ő titkuk🤐

    Egy egész zsáknyi csókot küldök és kívánok neked is decemberi csodákban bővelkedő időszakot. 😘🤗

    Ui.: ne vágd le a szarvast ,maradok a csirkénél ,mert legközelebb meg majd ezért nem tudsz jönni 😅🤣

  • Egyeztetés:

    Blanche-sal megint napokkal előbb fixáltam a randevú időpontját, telefon készülék segítségével. Hirdetését az erre szabadalmaztatott internetes felületeken láttam. Az egyeztetés olyan rugalmas volt, hogy csak na ! Mint egy spirálrugó.
  • Megközelítés:

    A parkolás egyszerűen csodálatos. És fizetős, ha fizetsz érte. Én nem fizettem, mert telefonon keresztül intéződtek az anyagiak. Én reggelente szoktam Bé KáVézni, de köszönöm a kérdést. A cím pontos, de mitől ne lenne az? A házat nagyon könnyű megtalálni. Falak veszik körül, ajtókon lehet bejutni és szerintem emeletes, illetve ablakok is vannak rajta. GPS nem visz oda, de a GPS koordinátákat ha megadjuk a helykereső funkciónak a telefon készülékünkbe, megmutatja a helyes irányt.
  • Helyszín:

    Blanche lakása maga a tökély ! Csini, ízléses, rendezett, tiszta és tükrözi a "gazdájának" ízlés világát. Én részemre minden szeglete megfelel.-ne? De Blanche valamilyen zsigeri indíttatásból állandóan javítani, módosítgatni, változtatni akar rajta. Nem tud nyugodni, csak a tökéleteset akarja. Lakásában kellemes illat és halk zene emeli a találkozó extra színvonalát .
    Az ágy jó. De csak akkor ha Blanche rajta tartózkodik.
  • Lány külseje:

    Sajnos a képek két dimenziósok, így ha élőben meglátja valaki csodálatom Hölgyét ne lepődjön meg, hogy olyan csodálatos három dimenziós élmény éri, ami vendég tudat módosulásához vezet . Élőben brutálisan csinos, tökéletes természetes szépség/gyönyörűség, amely olyan lélekkel, élet szemlélettel és kedvességgel van ötvözve, hogy áldom a szerencsémet és a sorsot , hogy kb. 2 éve betoppantam Hozzá ! Életem legjobb döntése volt!
    Öltözködése az egyik legízlésesebb amit én láttam. Mindig nőies és visszafogott, nem hivalkodó, de egy csinos Nőt sejtető.
    Mindene tetszik. De a hasa a legjobban.
  • Action:

    Blanche-ot az nap a Mikulás látogatta meg, fehér szakállasan, fehér bajusszal az orra alatt, piros süveggel a fején, nagy kabátban és persze ajándékkal. Mikulás rögtön kifaggatta - ölelés és puszik után -, hogy jó kislány volt-e?
    Rendületlenül és határozottan tagadott - de úgy hogy a Mikulás beépített hazugság vizsgálóját is megtévesztette - és az mondta , hogy IGEN !!! Na innen már a MIKI sem bírt magával és átadta a mikulás csomagot édességekkel és egyéb hasznos holmikkal, majd csókot csent a vendéglátójától.
    Blanche a Mikit be invitálta, majd teával és vízzel kínálta majd egy jót beszélgettek. Nem kapkodta, mert a Mikulás látogatását ma hosszúra tervezték.
    Miki elment fürödni, majd visszatérése után a drága Hölgyet az ágyon találta, fehér neműben.Csókolóztak , egymáshoz simultak, finoman érintették egymást, majd a ruhadarabok is lekerültek róluk. Mikulás javasolta a vendéglátójának, hogy újabb nyelv leckét adna számára. Kis szégyellősködés után beadta a derekát, aminek vége egy csodálatos "la grande mort" lett. Miki is beadta a derekát. Fantasztikus orális kényeztetést kapott, majd lovagnői tornán vett részt, mely végén az eszméletét vesztette, majdnem.
    Mikit megtisztogatták, mind egy csecsemőt, majd tartalmasat beszélgettek. Tusoltak a részvevők. Ezután Blanche javasolt egy masszírozást, ami a Mikulás egyik, ha nem az eddigi legjobb közérzet javító test kezelése volt. Még Lapföldön sem kapott ilyet. Újabb tus. És Mikulás és Blanche újra összegabalyodott.
    Fenomenális ajkakkal történő kényeztetés, újabb lovassági vágta és eddig nem tapasztalt lingam hatásokkal, kölcsönösen kényeztették a másikat és okoztak egymásnak nem kis halált, hanem nagyot.
    Mikulás oda volt meg vissza.
    Ezután Miki és vendég látója ebédelt. Mikulás az ebéd után megjegyezte, hogy inkább ruházná a Hölgyet, mint etetné, mert annyit evett!! De Blanche állítólag nem is volt éhes.!!?? Jézusom mi lett volna ha éhes.Mikinek elkellet volna adni egy rénszarvast. Vagy levágni és elkészíteni.
    Újra a rezidencián voltak a Felek. Kávéztak, beszélgettek, míg Mikulásnak nem jött el a térugrás ideje. Mikulás szomorú volt, de már tervek vannak a fejében az újabb látogatást illetően !!!
  • Elszámolás:

    Ahogy írtam Ő MAGA az egész lényével megjelenésével az EXTRÁK EXTRÁJA. Nincs hozzá fogható, hasonlítható. Korrekt, intelligens, számomra a legjobb beszélgető partner.
  • Összkép:

    Így túl az 50. randinkon, közel két év alatt sem tudok betelni Vele. Olyan kisugárzása van a számomra ami senkihez nem fogható. Ha Ő megengedi ezt a megjegyzést talán egy kis kémia is van köztünk, mert nagyon "Imádat van".
    Blnche mindent IS köszönök, felejthetetlen volt Nálad lenni!!!
    u.i ( Blanche. Lehet megint elrontom a besorolást. Ezért leírom itt: ISTENNŐM vagy )
    Puszi
Happy Massage