• Barbara

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Barbara reagálása

    Starvi Kedvesem!!!
    Mindenre gondoltam, csak erre nem…🙃 Mennyire kedves Tőled ez a fantasztikus és tartalmas írás! Köszönöm , hogy tisztelet teljesen közeledtél felém és mindvégig finoman , lágyan kenyeztettel! Imádtam a Veled töltött időt ! Remelem nemsokára újra látlak!
    Édes puszik, Barbara 😘

  • Egyeztetés:

    Barbi hirdetésén már az első pillanatban megakadt a délelőtt folyamán a szemem, ritkán találkozik az ember igényes mégis visszafogottabb lányok hirdetésével. A hivatalos rendelési idő előtt már elérhetőnek írta az oldal, így megcsörgettem, a telefont egy nagy kedves kolléganő vette fel, aki készségesen tájékoztatott minden részletről, és Barbi távollétében 2 órával későbbre már találtunk is egy alkalmas időpontot.
  • Megközelítés:

    A pontos címet telefonon sikerült tisztázni, amely az oldalon megadott közelében található. Parkolás a környéken hétvégén vállalható, hétköznap szerintem csak hosszabb keresgélés után járhat sikerrel az ember. BKV-val könnyen megközelíthető, az 1-es villamos megállója néhány sarokra van csupán. Csavar a címben, hogy az épület bejárata nem a megadott utcáról nyílik, de könnyen megtalálható. Felcsöngetéskor már Barbitól kaptam telefonban a feljutáshoz szükséges itinert.
  • Helyszín:

    A megfelelő emeletre felérve könnyen ráleltem a lakásra majd kopogást követően bebocsátást nyertem. Az épület kb. 15 éve épült, annak egyik jó állapotú, rendkívül tiszta lakásában van kialakítva a szalon. A lakásban többen is rendelnek, de ez a vendég számára csak a cipők számából és kiszűrődő beszélgetésből észlelhető. A fürdő tiszta, rendezett, mindennel változatosan és bőségesen felszerelt. A kilépő száraz a törölköző tiszta, és illatos a program utáni letusoláshoz pedig egy másik jár. A tetthely a lakás egyik szobájában került kialakításra rettentő hangulatos formában, halk zenével és illatmécsesekkel. A masszázs tatamin történik, ami friss ágyneművel volt letrítve. A szobából egyedül a vendég számára is jól látható órát hiányoltam, ami a kölcsönös korrektséghez hozzá szokott tartozni.
  • Lány külseje:

    A bejárati ajtón belépve megcsodálhattam vendéglátómat, aki kedves hangjával és mosolyával már az első pillanattól elvarázsolt. Megérkezésemkor egy selyemköntös volt rajta, amely alatt a képeken is látható fekete body lapult. Alakja a megadott adatokkal szinte tökéletesen megegyezik, sportosan vékony. Cicik és popó tekintetében is csak ámul az ember előbbi feszes, közepes méretű szinte tini lányos, utóbbi kerek és szép alakú. Bőre nagyon puha és ápolt, tetoválásoktól és piercingektől teljességgel mentes. Arckitakarástól egyáltalán nem kell tartani Barbi esetében sem, arca arányos, szép, külön kiemelném igéző szemeit és cuki kis mosolyát.
  • Erotikus masszázs:

    A lakásba beérve Barbi üdvözölt majd a szobába belépve megváltam használati tárgyaimtól és közben első találkozásunk lévén átadtam a kis borítékomat, amit félre is tett. A zuhanyzást követően már az említett bodyban várt és a látványtól leesett az állam, számomra ezt már csak a képeken is látott combfixel tudta volna fokozni, de majd legközelebb... Kérésére a tatamira vetettem magam és megkezdődött programunk masszázs része. Barbi a masszázst kérésemre testápolóval végezte, amiből az utántöltés gyakoriságából ítélve testem majd egy komplett flakont sikeresen elnyelhetett. :) Masszázs technikája nagyon finom, érződik rajta, hogy tanult mozdulatok alapján végzi, viszont azon kollégáknak, akik kifejezetten gyógymasszázst keresnek nem biztos, hogy Ő lesz a megfelelő személy. Én személy szerint a könnyedebb, nem túl átgyúrós masszázsokat kedvelem ilyen környezetben, így Barbi átnyomkodása és lágy simítása számomra tökéletes volt.
    Először a derekamra csücsült és a hátam vette kezelésbe, majd áttért a combjaimra és lábaimra is. A program teljes ideje alatt rettentő simulékony volt, mindig érdeklődött, hogy szeretem az adott részt azt erősebben vagy gyengédebben végezze. A masszázs közben érintettük a szokásos témákat, közben kiderült számomra hogy ezt az eszméletlen alakot szinte teljesen sportmentes életmóddal hozta össze, ami részemre máig szinte hihetetlen. Beszélgetés terén kissé visszafogott, de ez egyáltalán nem volt zavaró, átadtam magam a hangualtnak és már szinte majdnem elszenderettem, amikor jött a felajánlás a fordulásra.
  • Levezetés:

    Az átfordulást követően még pár területen átnyomkodott, majd rátértünk a levezetésre. Kezdés előtt rákérdeztem a kölcsön francia lehetőségére, amely nála szimpátia alapú, de hálisttenek zöld utat kaptam. Először ő vett kezelésbe engem lingam jellegű mozdulatokkal majd a száját is bevetve fokozta az élményt. A techikája nagyon finom és érzéki egyáltalán nem volt jellemző rá a pornós, szinte már megjátszott francia. A művésznő szinte minden pontját bejárta a célterületnek miközben izgatóan szemezett velem.
    Egy idő után cserét kértem jelezve, hogy szeretném viszonozni vendéglátóm kedvességét és legalább csak egy kis részét visszaadnám neki. Megszabatult a bodytól, majd helyet cseréltünk. Puha bőrét és finom testét apró csókokkal terítettem be, elidőzve a ciciknél, amik rettentő jól reagálnak és hálistennek nem hiperérzékenyek, mint némelyik másik leányzónál. Dél felé véve az irányt feltárult előttem gyönyörű szinte tinilányos puncija, ami szinte teljesen tökéletes volt. Rendkívül illatos és finom környezetben kezdtem meg munkásságomat, amit Barbi kisvártatva kélyes sóhajokkal, halk nyögésekkel, és hirtelen megfeszülésekkel díjazott, majd megtámogatva erőfeszítéseimet kezeivel fokozta az élményt saját maga simogatásával. Tevékenységem közben azért éreztem, hogy nem teljesen tudja még magát elengedni és átadni a gyönyörnek, így az ő gyengéd jelzéseit követően az én kényeztetésemmel folytódott a program.
    A második felvonásban már egyből a szájába érekeztem az élmények tengerébe, majd változó tempójú, de rettentő érzéki franciáját siker koronázta és az utódok a hasamon landoltak. (Barbi korábban jelezte, hogy az NFVSZ-ba nála sajnos nem opció.)
    Letisztogatásom és lábra állási nehézségeim leküzdését követően a fürdő felé vettem az irányt, majd gyors öltözést és búcsúzást követően elhagytam a helyszínt.
  • Elszámolás:

    Ajándékomat első találkozónk lévén a bemutatkozást követőpen adtam át Barbinak, ami az új pesti átlagnak felel meg. A művésznő mindent vállal az alapprogramban, ami az adatlapján megtalálható, így külön extrákról nem érdemes beszélni. Egyedül a kölcsönös francia lehetősége alakulhat szimpátia alapján, de ezt már a bejelentkezés során korrektül jelezte a kolléganő is.
  • Összkép:

    Összeségében nagyon megérte a Barbinál töltött idő és személyében egy végtelenül kedves és rettentő cuki leányzót ismertem, akihez alkalom adtán még biztos, hogy visszatérek. Minden olyan érdeklődönek ajánlom a művésznőt, aki egy visszafogottabb, igényes mégis érzéki és szexy lányt keres, aki megédesíti szürke hétköznapjait... :)
Happy Massage