• Berry26

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Nagyon régóta szerettem volna meglátogatni őt. Bejönnek a hasonló alkatú lányok, és a róla szóló beszámolók is felkeltették az érdeklődésemet. Sajnos hónapok óta hiába próbáltam elérni, sosem sikerült telefonvégre kapni. Lassan már fel is adtam a dolgot. Aztán egy szombaton arra gondoltam, hogy nagyon meg szeretnék valakit látogatni. Kevés lány volt elérhető azok közül, akiket szerettem volna meglátogatni és nem is ért rá egyik sem. Berryt is hívtam, de nem vette fel. Már kezdtem feladni az esti terveimet, amikor Berry visszacsörgött. Gyorsan felhívtam és sikerült egyeztetni kb 2 órával későbbre.
  • Megközelítés:

    Hát a környék nem épp a jó parkolásáról híres. Üllői útra merőleges utca, valahol a Klinikák és a Corvin negyed között. Errefelé az utóbbi 10-20 évben elég sok ház épült vagy újult meg. Ez is egy újabb építésű ház. Megtalálni könnyű, akár a gps is segít, megállni nehéz. Én jó pár utcával odébb találtam csak parkolóhelyet. BKV a metró képében képviseli errefelé magát, onnan is 5-10 perc sétára van.
  • Helyszín:

    Újabb ház,sokadik emelet. Lift van, bár utána még ki kell találni merre is van a lakás. Ha már odajut az ember, akkor minden ok. Tiszta, kultúrált lakás. A fürdő lakótelep méretű, de rendben van. A törölköző is elmegy. Az akcióra egy kis szoba van kijelölve. Ajtaja nincs (vagy csak nem volt bezárva), az ágy szinte kitölti a szoba teljes szélességét. Kicsit szűkös érzés, amit a nyitott ajtó enyhít. Persze amire kell arra megfelel. Hangulatos világítás, zene.
  • Lány külseje:

    Sokan írták már, hogy nem így képzeleték el Berryt a képek alapján. Nos, én is ezt a tábort erősítem. Magas, vékony, de formás lány. Nem óriási, de helyes cicikkel (amiket ugyan le szeretne cserélni). Ez eddig a képek alapján is lejön. Az arckitakarás az, ami a meglepetést okozza. A képek alapján én egy bő huszas, kedves, fiatalos, bohém lényt képzeltem el magamban. Az életben viszont az arca sokkal másabb képet ad. Nem csúnya, de szerintem idősebbnek, és nem annyira hamvasnak látszik. Félreértés ne essék, ha a képeken látszana az arca én akkor is elmentem volna hozzá, hiszen bejön, csak nem erre számítottam. Egy melltartó-bugyi-harisnya-valami áttetsző izé kombinációban fogadott, hozza magassarkú cipő. Összességében bejött nekem.
  • Action:

    Belépés után, első meghökkenésen túl, köszöntem, bemutatkoztunk. Kaptam egy csókot, majd beljebb invitált. Levettem a cipőmet és elindultam a tetthely felé. A kabátot itt javasolta letenni. Pár szót beszélgettünk, eközben ő elém térdelt és elkezdte bontani a nadrágom. Én eközben levettem a pulóverem. Sajnos nem volt lehetőségem randi előtt közvetlenül fürödni, így megbeszéltünk, hogy a előbb a fürdőben kezdünk. Berry elkísért és szorgalmasan segédkezett. Saját kezűleg mosta meg a főnököt, míg én a többi területet. Közben beszélgettünk. Elmesélte, hogy épp barátot keres. Megkérdeztem, hogy milyen tulajdonságokkal rendelkező barátot szeretne (hátha én is lehetnék a szerencsés kiválasztott ;-) ). Mint megtudtam, olyan barát a zsánere, akivel lehet menni utazgatni, bulizni, jókat kajálni és vesz neki új ciciket. Kicsit csalódtam, mert nem passzolt rám a leírás, főleg ami a ciciket illeti ;-), de gondoltam sebaj, most én vagyok itt az ágyában és nem más.
    Visszamentünk a szobába és csókolózni kezdtünk. Nem annyira hevesen, de jól lehetett vele csókolózni. Közben kezeim szokásos felderítő útjukon jártak. Formás fenék, a cicik viszont dupla melltartóban kissé nehezen voltak hozzáférhetők. Persze amit lehetett megtettem. Kedvesem kezeivel a főnököt masszírozta. Egy darabig elvoltunk így, majd Berry leült az ágyra és szájába vette az irányítást. Először simán, majd testápolóval fűszerezve dolgozott a főnökön. Nagy lendülettel, időnként mélyre bevéve, majd ki és kézzel gyorsan verve csinálta. Ezt kevéssé kedvelem, mert egyértelműen azt érzem belőle, hogy gyorsan le akarja rendezni a játékot. Amikor úgy éreztem, hogy közel a vég, gyorsan elhúzódtam. Egyszer-kétszer eljutottam eddig, majd javasoltam, hogy heveredjen el az ágyon.
    Levette a cipőt, hogy nehogy megszúrjon velük, majd hanyatt feküdt. A fejéhez térdeltem és hagytam, hogy tovább játsszon. Közben kezeimmel megint a melleihez próbáltam, hozzáférni. Kedves volt és segített. Kibúlt a pántokból és lehajtotta a kosarakat, így előbukkantak a cicik. Nem tudom, miért rejtegeti, nekem nagyon bejöttek. Játszadoztam velük, bimbókat simogattam, kicsit markolásztam. Ujjaim elkalandoztak a punci felé is ahol nagyon gyorsan és könnyen becsúsztak a nyílásba. Pár ki-be mozgatás után kérte, hogy használjak én is testápolót. Így aztán jól bekrémeztem a puncit és így mozgattam az ujjaimat. Menet közben a bugyi is lekerült. Mikor megint közeledtem az elélvezés határához elhúztam a főnököt és elindultam szájjal lefelé. Nyalogattam a ciciket, majd a puncihoz érve a csiklóval próbálkoztam. Sajnos pár perc után látnom kellett, hogy semmilyen hatással nincs rá és igazából nem is erőlteti ezt a dolgot. Befejeztem a ténykedésem, felcsúsztam a fejéhez. Csókok, közben ő hevesen verte a farkam, majd kis francia még. Kérte, hogy dugjam meg. Mondtam neki hogy részemről ok, de sajnos a jelenlegi állapotom alapján ez nem fog sokáig tartani. Gyors gumihúzás, elém térdelt, pucsított. Bár nem ez a kedvenc pózom, nem lehetett ellenállni a csábításnak. Betoltam a főnököt és mozogni kezdtem. Remek érzés, szűk punci, köznem a hüvelyujjam a popóban csúszkált. Ahogy várható volt nem tartott sokáig, 1-2 perc alatt elsültem. Még vagy egy percig bent maradtam, élveztem az utolsó mozzanatokat. Aztán kihúztam. Berry eltávolította a gumit és kaptam törlőkendőt a tisztálkodáshoz. Ezután fürdő és öltözés. Közben ismét előkerült a pasi-keresés és ideálok témája. Mikor elkészültem átadtam a csokrot és eljöttem.
  • Elszámolás:

    A popóról tudok, mint extra. Minden más ami van az alap. Korrekten kezeli. Én egy órára akartam menni, de nem volt annyi, így simán fél órát számolt.
  • Összkép:

    Ez egy kicsit bonyolult. Berry kedves lány, segítőkész, de kicsit azt éreztem, hogy mindent gyorsan le akar tudni. 18:00-kor érkeztem a kapuhoz és 18:23-kor már ismét ott voltam. Persze ez nyilván rajtam is múlt, de valahogy a folyamatos izgatás, ha nem szájjal akkor gyors kézzel verés (és nem a felállításhoz, mert állt keményen :-) ) mind ezt mutatja nekem. Persze közben kedves, nem unott, de nem akar belemenni egy élvezős-barátnős játékba. Én viszont ezt szeretem. Ha olyan pasi lennék, aki egy órán át tud dugni folyamatosan, ki-be, ki-be, akkor talán jobban ki tudnám használni a lehetőségeket. De hát nem ilyen vagyok :-) Szóval jó is volt, meg nem is. Inkább egy gyors ürítős programnak való, mert abban nagyon ott van. És a rózsacsokor mérete is egész elfogadható ehhez, a piacot tekintve.
Happy Massage