• Lilla

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Kedvem szottyant egy kis hancurra és telefonon egyeztettük az időpontot és a lehetőségeket. Tetszett az ajánlat és a indultam felé a megbeszéltek szerint.
  • Megközelítés:

    Kis sétával sok féle BKK elérhető. Metró, villamos, busz. Gk-val voltam. A parkolás egyszerű és ingyenes.
  • Helyszín:

    Nagyon pici lakás, de végül is megvan minden, ami szükséges. A fürdőszoba is szűkös de fel volt szerelve mindennel, ami kell. Az elején kicsit hideg volt, de vagy beleheltük vagy nagyon kimelegedtünk de bemelegedett minden.
  • Lány külseje:

    Magas lány Lilli. Mindene a helyén, de nem gida fajta. Feszes popó, kellemes bőr tehát egyben van a leányzó. Amit kiemelnék, hogy az első látáshoz képest szép nagy cicijei vannak, ami az elején nem tűnt fel.
  • Action:

    A zuhanyzás után egyből belekezdtünk a témába. Csók, simi miegymás. Elidőzgettem a ciciknél de aztán kértem az NF-et csak úgy melegítésből. A végével játszott igazán, nem vette be tövig, de alapvetően jó volt.Játszott a zacsival, golyókkal is. Tanítható, csak mondd el neki, hogy mit szeretnél. Ezután én mentem le délre és kinyaltam mint a somlóis poharat meg megujjaztam. Szépen reagált rá a nuni mert belucskosodott. Lillán nagyon nem látszott, hogy nagyon tűzbejött volna, de sebaj. Kértem a gumit és misszibe be is toltam a szafaládét. Kellemes, meleg, szűk volt a punci, szóval élveztem a dolgot nagyon. Ezután átmentünk kutyusba. Így is megdöngöltem alaposan. Tök jó volt érezni, hogy erőteljesen ütközött a csípőm az Ő popójával. Eztán megkértem egy kis lovacskára. Számban, kezeimben a didik és alulról alaposan behatolva, Ő teljes testével rámhuppanva múlattuk az időt. Kifejezetten jó volt. Na , de jött a végjáték, amit missziben vezettünk le. Jókora mattot kaptam és durrantam bele a pajzsba.

    Kicsit még pihegtünk, majd lezuhanyoztam és felöltözés után indultam a hideg, fagyos téli világba dideregni.
  • Elszámolás:

    Az aktus előtt adtam át az átlagnál kevesebb rózsaszálat tartalmazó csokrot. Amit vállalt azt teljesítette, tehát számomra megérte az együttlét.
  • Összkép:

    Fiatal, kicsit tapasztalatlan leányzó Lilla, de nagyon akar alkalmazkodni. Ez azt jelenti, hogy neked kell tudni, hogy mit szeretnél, neked kell vezetni Őt.
Happy Massage