• Leea

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Leea reagálása

    Kedves , a helyere lett kuldve minden ;) elkuldtem az oldalra teljesen kifenykepezve mindent es hogy meg ezek utan MINDIG konyorogsz h fogadjalak , vicc !

  • Egyeztetés:

    Lea hirdetésébe több helyen is belefutottam, az egyik oldalon rengeteg beszámolója van. Mivel éppen Győrben volt dolgom, ezért gondoltam összekötöm a kellemest a hasznossal és egyeztetek egy időpontot nála. Hirdetésében azt írja, hogy már előző nap is le lehet fixálni a randit, ezért csütörtökön jelentkeztem nála. Már az időpont egyeztetés is kalandos volt, telefonon nem sikerült, de szerencsére az SMS-ekre válaszol, így nagy nehezen sikerült péntek reggel 9-re bejelentkeznem hozzá. A részleteket gondoltam személyesen megbeszéljük. A közel sem zökkenőmentes foglalás után nagyon bíztam benne, hogy a randi viszont felejthetetlen lesz. Végülis az lett, csak sajnos nem a jó értelemben...
  • Megközelítés:

    A tetthely egy adyvárosi panelház lett volna, könnyen megtalálható, parkolóhelyet (ingyenes) nagyon könnyű találni. Mivel nem vagyok helybeli, ezért a tömegközlekedésről halvány fogalmam sincs.
  • Leírás:

    Péntek reggel 1/2 8-kor még küldtem egy megerősítő SMS-t (ezt külön kéri az adatlapján), hogy 9-re ott vagyok nála. 8:56-kor megcsörgettem, de nem vette fel. Utána 5 percenként próbáltam hívni. 9:15-kor megcsörgetett, de a visszahívásomat nem vette fel, hanem küldött egy SMS-t, hogy elaludt és tudunk-e csúszni valamennyit a randival, gyorsan elkészül. Nem gond - válaszoltam, hiszen még ott voltam a parkolóban. Sajnos azóta is készülődik, utána semmi életjelet nem adott magáról. 9:50-kor meguntam a dolgot, ráadásul a napi programom miatt már nem is nagyon fért volna bele egy rendes találka, a 30 perces rapid randikat nem igazán kedvelem. El tudjátok képzelni a napom hátralevő részét, mondjuk úgy, hogy nem a legjobb hangulatban teltek a megbeszélések. Igazán sajnálom a dolgot, a hirdetési oldalak alapján Lea Győr egyik nevezetessége, akit mindenképp érdemes felkeresni, ha az ember arra jár. Nekem nem jött össze és az igazat megvallva nem is áll szándékomban keresni a jövőben.
Happy Massage