• Tia

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Tiát régóta szerettem volna meglátogatni, de korábban egyszer sem sikerült mindkettőnknek megfelelő időpontot találni. Most viszont egyből összejött az egyeztetés VTR-en keredztül.
  • Megközelítés:

    BKV-val mentem, mert előtte a belvárosban volt több elintézni valóm és a fene fog parkolóhelyekre vadászni. Tiánál viszont akár a ház előtt is lehet parkolni, tehát a motorizált úriemberek is jól járnak és a közösségi közlekedés hívőknek sem kell elkoptatni a lábukat a megállótól a kapuig.
  • Helyszín:

    Kifejezetten szép állapotú kis lakás, nem kell hosszasan bolyongani a folyosón, mert a fürdő pont a baszobával szemben nyílik. A fürdő jól felszerelt. Sajnos, a tusfürdőket nem számoltam meg (tudom van, akinek ez kulcs információ ;) ...majd legközelebb. A tetthely fő berendezési tárgya egy célnak tökéletesen megfelelő franciaágy.
  • Lány külseje:

    A képek nyilván studióban készültek, de a valóság legalább olyan jó. Tia arca a képeken nem látszik, egy korábbi beszámoló viszont nagyon jól jellemezte: huncut. Ja, és persze 8-10 évet letagadhatna a kiírthoz képest.
  • Action:

    A szokásos érkezési procedúra (mobilon felcsörög, ajtó számot kap, becsenget) után gyalog mentem fel a megfelelő emeletre, ahol jöttömre már diszkréten nyílt az ajtó. Tia egy nagyon csábos piros fehérneműben fogadott. Kabát, cipő lerakása után bementünk a szobába és leültünk egy kicsit dumálni, egymásra hangolódni. Én reménykedtem, hogy a kinti hideg után helyre tudom zökkenteni a testhőmérsékletem, de ez végül csak a forró zuhany alatt sikerült.
    Amikor kijöttem a fürdőből, akkor Tia már meztelenül várt - lenyűgöző látvány. Nem is bírtam türtőztetni magamat meg kellett símogatnom mindenhol. Először azonban még állva csókolózni kezdtünk. Nagyon finoman, lágyan csókol. Egy idő után javasoltam, hogy heveredjünk le és úgy folytattuk. Keze hamarosan a férfiasságomra tévedt és hadrendbe állított. Kézimunkával azért nem töltött sok időt, inkább átváltott franciára. Úgy helyezkedett, hogy én is elérjem és a látvány is a lehető legizgatóbb legyen miközben a zene ritmusára oboázik. Egy idő után én is megpróbáltam közben kézzel izgatni őt, de nem éreztem, úgy hogy sikeres lenne a mutatvány, ezért kértem, hogy cseréljünk. Most ő feküdt hanyadt és én hasaltam oda a mézes csuporhoz. Gondoltam, hogy nem szégyen a mestertől tanulni és én is megpróbáltam a zene ritmusára lefetyelni. Jó ötlet volt, mert meglepően gyorsan célt értem (1:0 a hazai csapatnak). Mivel Tia jelezte, hogy most érzékeny ott, ezért nem folytattam ténykedésem, hanem mellé heveredtem. Ezt Tia rögtön ki is használta és újra franciázni kezdett. Nagyon kitartóan bólogatott, de én kezdtem érezni, hogy így nem fogok elmenni, ezért inkább gumit kértem. Tia rögtön elő is kapta és elkezdte felvarázsolni, miközben én rákérdeztem az idő állására. Amikor kiderült, hogy már csak öt percünk van, akkor egy kicsit aggódni kezdtem, hogy kifutunk az időből, ezért rögtön a kedvencemet, a papás-mamást kértem. A megfelelő pozíció felvétele után belefogtam az ősi táncba. Tia időnként biztatóan nyögdécselt, de nem hiszem, hogy közel jutattam volna az újabb beteljesüléshez. Már csak azért sem volt erre esély, mert számomra szokatlanul hamar eljutottam a point-of-no-return-höz (1:1 egyenlítettek a vendégek).
    Hagyott szépen lenyugodni, majd egy gyors mosdó kör után már öltöztünk is.
  • Elszámolás:

    A randi elején leraktam a szekrénykére és ott maradt a végéig.
  • Összkép:

    Régen írtam beszámolót, mert i) lusta vagyok ii) nem mindenki szereti, ha írnak róla iii) sajnos nem gyakran jutok el lányokhoz. Ebből következően a korábbi beszámolóim már túl vannak a szavatossági idejükön, vagyis ez most a besorolás szempontjából olyan lesz, mintha az első beszimet írnám: nem lehet jobb, mint jó. A valóság ezzel szemben, hogy ez a randi a jónál sokkal jobb volt, úgyis mondhatnám felejthetetlen élményt kaptam egy istennőtől. Ha egyetlen egy dolgot kellene kiemelnem, akkor az Tia kedvessége.
Happy Massage