• lilike

  • Beküldte:
  • lilike reagálása

    Köszönöm hogy irtál 😊 a játékszereket legközelebb nem felejtem 😁🥰

  • Egyeztetés:

    Kora reggel megnéztem az oldalon, hogy aktív-e Lilike oldala, mert a múltkori rövid találkánkat szerettem volna folytatni - immár kicsit több időt ráhagyva. Szerencsére a kis zöld pötty pislogott, hogy épp online, úgyhogy rögvest fel is hívtam sikeresen és kedélyesen meg is beszéltük a délelőtti találkát és a másfél.órás időtartamot.
  • Megközelítés:

    Megközelítés viszonylag egyszerű, autóval szerintem itt könnyen találni helyet, tömegközlekedéssel a Dózsa György úti metrómegállótól való séta max 5-10 perc lehet. A címet már ismertem, de azérz rákérdeztem, hogy ez nem változott-e (de nem).
  • Helyszín:

    A múltkori látogatásom óta semmi sem változott, minden rendben van. Annnyi különbség történt, hogy most a nappaliban a kanapé is "elő lett készítve", ha esetleg ott támadna kedvünk huncutkodni.
    A fürdő tiszta, bár a kád csaptelepével óvatosan, mert valaki kilazíthatta kissé vehemens fürdőzés közepette. Szájvizet nem találtam, de szerencsére üde lehelettel érkeztem. :-)
  • Lány külseje:

    Lilike megint egy fekete, egyrészes ruhácskában fogadott, ami alatt nem hord fehérneműt. Erről később teljes bizonyosággal meggyőzödhettem. Szőkésbarna, hosszú haját összefogva hordja, fiatal-bájos arcán kedves mosoly, zölden villanó szemei állandó érdeklődést mutatnak. Nekem nagyon tetszik, tetmészetesen szép lány, aki azért tudja is, hogy mit akar. A ruhácskától megszabadítva látható tetmészetes és formás kebleinek csodás kis méretű bimbói, kerek popsijának feszessége, de hosszú lábainak formás vonalai már ruhában is megcsodálhatók.
  • Action:

    Megérkezésemet követően laza csevegéssel nyitottunk, miközben megszabadultam a ruháimtól és bevetettem magam a fürdőbe és letusoltam.
    Visszatérve már az ágyon heveredve várt, kicsomagolásra készen. Kérdeztem, hogy a "popsiékszer" megvan-e, észbe kapott, hogy telefonban is szóvá tettem, keresgélte, de sajnos nem találta, úgyhogy erről most le kellett mondanom (Lilike, legközelebb ragaszkodni fogok hozzá! :-D ). Mindegy, így is kellemesen elleszünk - gondoltam, majd elkezdtem kihámozni. Előbb melleit, amiket elhalmoztam csókokkal, majd áttértem testének más tájaira is. Ő is kézbe vette a dolgokat (szó szerint), majd felvetette, hogy akár a kanapén is folytathatjuk, ha olyan kedvem van. Olyan kedvem volt. Átsétáltunk és leültem a letakart kanapéra, Lilike elém térdelt és kezdetét vette egy lágy és kellemes franciázás, miközben első sorból gyönyörködhettem a látványban. Hosszas kényeztetésemet azonban viszonozni szerettem volna, úgyhogy fordultunk és most én mutattam be nyelvtehetségemet fincsi és illatos kelyhecskéjén. Sokáig élveztük ezt így, aztán a vágytól kéjesen.hangzó "most már dugjunk is" felszólításának eleget téve visszasiettünk az ágy kényelmébe és gyors gumihúzást követve egy lassú pacizással kezdtünk, amelynek tempóját egyre fokozta. Közben felváltva markolásztam popsiját és cicijét, a végén eszméletlen tempót diktált, kéjesen zihált rajtam, halk és gyönyörteli felsikkantásokkal reagált, mikor alulról kicsit kemémyebben rásegítettem. Átfordultunk, lábait felhúztam, és így a popsijába dugtam át farkam, mert ezirányú kérésének nem lehetet ellenállni. Először finoman és óvatosan indítottam, majd egyre gyorsabban, nagyobb mozdulatokkal és egyre mélyebben. Tetszését kéjes hangokkal adta tudtomra. Hosszas szexnek meglett az eredménye: látásom picit elködösült és hatalmasat élveztem popsijába. Hagxta, hogy én húzzam ki, nem ugrott le, minden nagyon nyugis volt.
    Ezután a szojásos zuhannyal való felfrissülés és laza csevegés következett, míg a farkam megint ébredezni kezdett.
    Amsodik.menet azonban igen egyszerűre sikeredett az én részemről: mivel elég hamar megtalált a szájával és instukcióm alapján a kezecskéit is igen ügyesen használta közben (gátnál simogatások, zacsisimi, stb.), úgy gondoltam, hogy ez remek levezetés lesz. Így is történt: kitartó, kellemes és igen odaadó franciázás után szájacskájában érz a vég. Hagyta, hogy kiélvezzem minden pillanatát, csak utána ment megszabadulni a fiúktól.
    Kicsit még pihegtem, beszélgettünk egy keveset, lezuhanyoztam és derűsrn búcsút vettünk egymástól és célzást tettünk, hogy legközelebb még miket csinálhatnánk (mert biztos vagyok benne, hogy lesz.egközelebb - ha rajtam áll).
  • Elszámolás:

    A tefonban rögtön a másfél órára kérdeztem rá. A rózsaszálakat erre kitalált lapban és borítékban adtam át, desszerttel kísérve. Minden rendben volt, korrekt tájékoztatás.
  • Összkép:

    Lilike az új kedvencem, tetmészetes szépség, aki partner sok mindenben. Nem kell semmit külön kérni, minden benne van a csomagban, ráadásul teljes átérzéssel viselkedik. Beszélgetni is lehet vele bármiről, remek beszélgetőpartner is.
    Remek mqsfél órát töltöttünk el együtt, nagyon hamar elszállt vele az idő. Legközelebb is hosszasabb együttlétet tervezek vele.
Happy Massage