• Amina és Zoé

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Jónéhány hónapja volt szerencsém Aminával és kedvenc koleganőjével, Zoéval összehozni egy jókis édeshármast. Lévén mindketten igazi biszex csajszik, és be is jönnek egymásnak, fergeteges élményt nyújtottak. Úgy éreztem mostmár itt az ideje ezt megismételni, avagy "visszavágót" rendezni, kinek hogy tetszik. 😃 Felhívtam hát Aminát, és szerencsémre még aznap tudtak is egyszerre fogadni.
  • Megközelítés:

    Corvin pláza mögötti, ma már azt hiszem méltán híres szalon, Aminának, illetve a róla szóló számos kiváló beszámolónak köszönhetően. 3-as metróval vagy 4-es 6-os villamossal lehet érkezni, majd átsétálni a plázán. Vagy kocsival jönni és a pláza mélygarázsában parkolni.
  • Helyszín:

    A lakás ahogy már egy párszor leírtam, nagyon rendben van, nem a full luxus, szemkápráztató dekorációval, de bőven átlag feletti, elegáns, visszafogott stílusú de nagyon kellemes ingatlan. És minden tip-top, tisztaság, igényesség fogad minden zugban. Nagyon szorgosan rendet és tisztaságot tartanak itt a lányok, ideális randihelyszín minden szükséges kellékkel felszerelve.
  • Lány külseje:

    oé jelentős mértékben fogyott első találkozásunk óta, de így is mindenhol szuper formát alkotnak gömbölyded idomai, főleg csodaszép, nagy kerek feneke tudja megbabonázni az embert. A képekhez képest már látható a különbség, érdemes lenne frissíteni őket. Azonban senki ne aggódjon, előnyére vált a fogyás, feszes, ruganyos, illatos és zamatos minden porcikája, szuper vadító a fincsi puncikájának látványa, ahogy széttett lábakkal hívogat... Cickók is nagyon rendben vannak, élvezet volt újra markolászgatni őket, nomeg nyalogatni a peckes bimbókat. Bársonyos bőrének barnasága is megfakult kissé amióta nem láttam őt, de így is nagyon rendben van, fehér, vagy legalábbis a korábbinál fehérebb bőrrel.

    Amina pedig, hát szerintem nem kell ragozni, olvassátok vissza pár beszámolóját hogy milyen is ő. Röviden összefoglalva az erotikus masszázsszalonok királynője. Vagy ha már félig kínai, akkor inkább a császárnője. Tökéletesen keverednek ázsiai és európai génjei, a legelőnyösebb külső jegyeket kiemelve, különösen az arcvonásai tekintetében. Akinek tetszenek a távol-keleti lányok, az garantálom, hogy szerelmes lesz belé. Első látásra.
  • Erotikus masszázs:

    Aminával nem szokásunk a masszázzsal bíbelődni. Bár abban is rendkívülit szokott nyújtani, szerintem az erotika az igazi erőssége. Úgyhogy mivel Zoénak se volt ellenvetése, most is a végére hagytuk a masszázst, ha mard rá idő. Nem maradt. De ez persze alapvetően nem rossz fejlemény. 😁
  • Levezetés:

    Miután letudtam a randi eleji kötelező dolgokat, a két lány meztelenül várt vissza a szobába. Hozzám simultak egyszerre, Amina szemből, Zoé hátulról, gyakorlatilag teljesen körbeölelve egy pajzán meztelen szendvicsben dörgölőztek hozzám teljes testükkel, cicikkel, puncikkal, néha megfordulva még popsival is. Csúcs volt ahogy Amina hibátlan tomporát kéjesen beledörgölte ágyékomba, miközben Zoé bársonyos cickói hosszában fel-alá végigsimították egész hátamat, sőt még a fenekemet is. Aztán szép lassan addig-addig helyezkedtek, hogy a két oldalam felől fogjanak közre, így lehetőségük nyílt játszadozni a már javában meredező kéjrudammal. Nem is voltak restek ezt kihasználni, hol felváltva izgattak kézzel, miközben egyszerre csókolóztunk, egymás nyelvével versengve, ki tud hevesebben lefetyelni, hol pedig egyszerre verték a farkam, érzékien, zacsi markolászással, óvatos, érzéki karmolászással meg-meg fűszerezve. Közben úgy csókolgatták, szívogatták a nyakamat két oldalról, mintha csak egymás elől akarnának elcsábítani, megszerezni maguknak, elhalászva egymás elől az elsőséget, bármiben is. Ha Amina császárnő, akkor én itt egyenesen császárnak érezhettem magam. 😃

    Addig húzták az agyam, fokozták a vágyam, hogy ekkor már mindenáron jó alaposan meg akartam szopatni őket, egyszerre, kőkeményen. De nem hagyták a kis dögök, folyton kicseleztek, kibújtak az irányításom alól, mert előbb még helycserével minden irányból és szögből ki akarták élvezni ezt a hármasban összesimulós játékot. Így hát megkaptam Zoétól is a szemből popsival faroktájon dörgölőzős mutatványt, míg Amina hátulról dörgölte fenekemhez popsiját, majd megfordulva cicijeivel is érzékien végigsimogatott.

    Ezután "nagy kegyesen", végre engedtek az irányításomnak, és engedelmesen letérdelve elém kőkeményen meredező farkam két oldalán, ajkaik közé vették a rudat körbeölelve azt, majd előbb szép lassan, érzékien végigsiklatva ajkaikat, nyelvüket, teljes hosszában, hol szinkronban, hol ellentétes irányban haladva végig rajta, egyre hevesebben, egyre gyorsabb tempóban, egyre vadabbul, mohón kényeztettek. Majd a csúcspont előtt rámarkoltam a fejükre, kétoldalról erősen rászorítottam őket a tövénél, és vad tempóban alaposan megtöcsköltem az összefonódott ajkaik által alkotott lukat, miközben mindketten tempósan lefetyelték a rudat nyelveikkel. Alig pár perc kéjes dugattyúzás után, bár próbáltam visszatartani még egy kicsit, brutál erővel tört ki belőlem az orgazmus, az első pár lövet beterítette az alattunk heverő matracot, mert a lányok se számítottak ilyen gyors sikerre, nem kapcsoltak időben. De aztán szinte egymással összeveszve próbálták mindketten becuppantani a makkom, hogy a többi cucc már a szájukban landoljon. Mindkettőjüknek jutott bőven, így felváltva elmentek tisztálkodni, amíg én ájult révületben eldőltem a matrac mellett. Aztán én is elmentem mosakodni, és mire visszatértem a két szorgos lány minden romot makulátlanul eltakarított, még a lepedőt is áthúzták.

    Ekkor tudatosodott bennem, hogy bakker, még ki se nyaltam egyik puncit se. De még csak bele se nyalintottam. Ez tarthatatlan állapot volt, úgyhogy hanyatt fektettem a lányokat egymásra a matracon, és kezelésbe vettem a két fincsi nedvesen csillogó puncit. Felváltva belenyalintottam, beletúrtam az orrom és a szám a két punciba, miközben a másikat mindig ujjaztam vagy simogattam, attól függően melyik punciról is volt éppen szó. Aztán megigazgattam egy kicsit csípőiket, úgy alakítva a pozitúrát, hogy a két punci fincsi vágata egymás meghosszabbítása legyen függőlegesen. Nem volt ez kényelmes nekik, de kitartóan és becsülettel tartották magukat pár percig, amíg egy párszor alulról felfelé haladva végignyaltam hosszában a két illatos pina által alkotott lucskos kéjvölgyet. Isteni volt, de nem akartam sokáig "kínozni" őket ezzel, úgyhogy csakhamar új koreográfiát eszeltem ki.

    Pár percnyi újabb szájjal és nyelvvel történő farok masszázs után ismét kőkeményen meredeztem, és éreztem, hogy simán meg lesz itt a második sortűz is. De ezt már mindenképp puncinyalással egybekötve, annak fincsi illataival és ízeivel felturbózva akartam átélni, ezért szájába adva farkamat ráfeküdtem Zoé matracon hanyatt fekvő gyönyörű testére, és így folytattam a puncinyalást. Amina vette a lapot hogy mi a dolga, nem kellett még csak nonverbálisan se jelezni neki, egyből jött oda ő is a mézes csuporhoz, és kifurakodva magának a helyet, beszállt Zoé kényeztetésébe. Istenem, ez valami hihetetlen élmény, egy ilyen perverz biszex csajszival együtt nyalakodni, versengve nyelveinkkel hogy ki tud mélyebbre lefetyelni a nedves szeméremajkak között. Egyszerre vad csókolózás és kéjes punciba lefetyelés ez, ajkakkal, egy ficergő nyelvecskével és illatos szeméremajkakkal egyszerre összegabalyodva élvezni a mámort... Kiegészülve Zoé szájának kéjes szorításával a farkamon, nyelvének fincsi tekergőzésével a makkomon, ez az egyik legcsodálatosabb élvezet a világon! 🥹

    De csak ráuntunk erre is, vagy legalábbis Amina, ugyanis egy idő után ő is nyalatni akarta inkább a puncit, ezért hanyatt fekvésben széttett lábbakkal odatolta ő is a magáét az orrom alá, Zoé puncijával szemközt. Nem volt mit tenni, kénytelen voltam felváltva nyalni a két puncit. Ez van, kegyetlen a sors. 😅 Amina nem nagyon hagyta hogy hanyagoljam őt, ha csak egy pillanatra nem volt sem az ujjam odabent, sem a nyelvem a szeméremajkai közt, vagy a környéken, már tolta is felém a csípőjét, kezével húzta oda a fejem és szorította rá, hogy folytassam csak, ne lustálkodjak. Csúcs egy csajszi! 😃 Ám így meg Zoé nem kapott eleget a jóból, amit szóvá is tett egy idő után. Helycsere következett, kvázi megoldás gyanánt most Amina feküdt alám, és Zoéval csináltuk végig szinte ugyan azt a koreográfiát. Végül már én is eléggé elfáradtam, vagy inkább csak én, mert a csajok max szóban mondogatták néha, de ugyan olyan energikusak és lelkesek maradtak, mint addig. A lényeg hogy én tényleg kezdtem erőm végén járni, nagyon intenzív randit hoztunk össze a két kis pajzán tündérrel.

    Hanyatt feküdtem hát, és megkértem Zoét hogy 69-ben kényeztessen, Aminával testvériesen és igazságosan osztozkodva a farkamon, nem összeveszni rajta, vagy csak egy kicsit! 😂 Próbáltak szótfogadni, de azért csak össze-össze kaptak azon, hogy hogyan tudnák a legnagyobb élvezetet okozni. Ez persze csak amolyan incselkedős játék volt a részükről, mert valójában iszonyú profin összedolgoztak rajtam, mintha ezer éve minden héten letolnánk hárman egy ilyen randit. Közben a "puncicsere" vezényszóra jónéhányszor helyet is cseréltek, ne csak egy pinát szagoljak már végig. Jó sokáig tartott, de végül csak megtette hatását ez a perverz kéjenckedés, és ismét egy jó nagyot durrantam. Ez már nem volt olyan intenzív mint az első, de így is szép teljesítmény a csajoktól, percekig csak feküdni bírtam utána, aléltan, mint a lemerült duracellnyuszi.
  • Elszámolás:

    Mondhatni hogy már nem csak Aminánál, hanem magában a szalonban is törzsvendég vagyok, így most sem kérték előre, csak a végén rendeztük a piszkos anyagiakat. Diszkréten letettem egy polcra, amit távozásomig meg se néztek. A megadott összegbe beleértendő mindkettőjükkel a csók és a szájba élvezés, mint extra. Hogy megérte-e? Ez olyan, mintha a lottónyertest kérdeznénk, hogy megérte-e a szelvény árát rááldozni. 😂 Én itt mindig nyertes vagyok, szóval ez nem kérdés! 😉
  • Összkép:

    Ismét egy fergeteges élménnyel gazdagodtam. És végre újra láthattam, ölelhettem Zoét is, aki egy csodálatos nő, fantasztikus odaadással, hihetetlen energikussággal. Csaknem ugyan olyan perverz, pajzán dög, mint Amina, ami nem kis szó, mert ő bizony mindenkin túltesz, akivel hosszú pályafutásom során csak találkoztam. Köszönöm csajok ezt a felejthetetlen randit, azt a sok finomságot, amit már megint adtatok nekem! Csúcs élmény veletek gyűrni a lepedőt! 😘
Happy Massage