• Rebeka

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Rebekánál már voltam egyszer a nyáron nagyon jó volt vele.Kellemes meglepetésként ért,hogy a héten szombaton is elérhető.A másik oldalon láttam.hogy villog a telefon ikon rögtön felhívtam szabad volt egy órán belül nála voltam.
  • Megközelítés:

    Kiváló a tömegközlekedés.Budáról mentem a 4-6 os villamossal.,Egy régi ház emeletén van az objektum lifttel lehet feljutni ami időnként csattog. Kicsit tartottam tőle nehogy leálljon félúton szerencsére minden gond nélkül megérkeztem.
  • Helyszín:

    Több lány rendel a lakásban én két szobát láttam most nem abban voltunk mint legutóbb.Fürdő tiszta minden igényt kielégítő a választék.
  • Lány külseje:

    Rebeka hosszú vékony barna lány formás keblek szép arc vidám közvetlen lány.Puszi majd cipőlevétel után bekísért a szobába Rögtön megismert pár szót beszélgetünk megkérdi hideg van odakint? Igen meglehetősen csípős az idő válaszolom majd a kapott törölközővel célba veszem a fürdőszobát
  • Erotikus masszázs:

    Fürdőből visszajövet a tatamira fekszem Rebeka kérdi mivel óhajtom a masszázst az olajat választottam.Ő is megszabadul a felesleges ruhadarabjától finoman kezd masszírozni.A tükörben figyelem formás testét közben beszélgetünk sok mindenre emlékszik amikor először meséltem neki magamról.Közben szinte megállás nélkül tevékenykedik rajtam nélkül a végén kellemesen ellazulok.Befejezésül a hátamon oldalról egy érzéki csúszkát kapok finoman siklik rajtam nagyon izgató amikor a bimbói végig szántják a hátamat illetve a látvány sem volt utolsó amit a tükörben látni véltem.
  • Levezetés:

    Eljön a várva várt fordulás ideje kérem Rebekát előbb én szeretnék belekóstolni finom kelyhébe.Helyemre fekszik kicsit szabadkozik hogy nincs tökéletesen megborotválva nem gond ez legyen a legnagyobb probléma.Finoman birtokba veszem ezt a szépséges testrészt előbb lassan majd ütemesebben jár a nyelvem ajkai közt a csiklót sem hagyom ki a jóból nagyokat sóhajt nyög élvezi a dolgot de a katarzis ezúttal elmaradt.A végén megköszöni a kényeztetést majd helycsere Rebeka picit rám hajol félig rám fekszik puszit váltunk enyhe csókolozásba kezdünk nagyon kedves lány,Most rajtam a sor oldalról veszi birtokba a kispajtást kézzel majd ajakkal felváltva kényeztet közben a tükörben megpillantom gyönyörű punciját a kezem hamar odatéved símogatom majd az ujjam egy picit beljebb merészkedik Rebeka is élvezi a dolgot hangos nyögésekkel egyre hevesebben szopja a farkam beteljesülés előtt kikapja a szájából a kezével kivégez.Kell egy kis idő hogy magamhoz térjek ettől a fergeteges befejezéstől.Vizet kapok majd ismét meglátogatom a fürdőszobát.A végén szóba kerül egy jövőbeni négykezes lehetősége előtte szóljak szeretettel várni fognak.
  • Elszámolás:

    Korrekt elszámolás minden ügy történt ahogy a telefonban elhangzott.A Nfsz extra ezt most nem kértem a végén a kisasztalra tettem a megbeszélt ősszeget.
  • Összkép:

    Rebeka nagyon kedves lány most is jó volt vele nagyon jót beszélgettünk rá is kérdezett dolgokra nagyon figyelmes biztos hogy még látni fogjuk egymást
Happy Massage