• BARBI

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Ez már a második randink, volt, most is VTR-en értem el. Sajnos az általam kért időpont nem felelt meg neki, viszont javasolt két másikat is: az egyik másfél órával az általam kért időpont utánra, a másik a következő napra, ugyanarra az időpontra szólt. Szerintem ez rugalmasságból jeles! Én az első időpontot fogadtam el.
  • Megközelítés:

    A ház a jól ismert uszoda melletti építmény; sok kommentelő szerint rossz hírű, ahova csak félve mennek, ha nagyon csábító az ajánlat. Én eddig mindig kellemes élményekkel távoztam (kivéve egy-két közepessel), persze ehhez az is kellett, hogy én másokra hagytam az úttörő szerepét. Csak olyan hölgyeket látogattam meg, akik már több, és kizárólag pozitív kommenteket kaptak. A parkolás a ház előtt valóban necces, de az uszoda előtt eddig még mindig találtam szabad parkolóhelyet. Egy-két perc séta pedig még jól is jön, hogy az ember testben és lélekben felkészüljön a randira.
  • Helyszín:

    A lakás egy igazi kis kéjlak, hangulatos, erre a célra tökéletes. A nappali, a konyhasarok egy légtérben van, a háló rész a franciaággyal egy elkülönülő sarokban. A nappaliban kanapé, dohányzóasztallal, rajta vendégváró finomság: szaloncukor és kis csokimikulások várják a vendégeket. A fürdő kis méretű, de dizájnos, káddal és zuhannyal, a kád előtt száraz kilépő. A tusfürdő és dezodor kínálat bőséges, persze nem egy DM lerakat. Szájvízből is több fajta van kispohárral, köztük az a márka, amit én is szeretek.
  • Lány külseje:

    A képek nem teljesen felelnek meg a valóságnak, Barbi ennél sokkal csinosabb. Megkérdeztem tőle mi az oka ennek, esetleg lecseszte-e már a fotósát a nem túl jól sikerült fotók miatt. Kiderült, hogy nem fotóssal dolgozik, nem is a barinője segített neki, hanem saját magát fotózta. Így már érthető volt, hogy az egész alakos képeknél alacsonyabbnak és kissé zömökebbnek tűnik mint a valóságban. Hogy mi nem tetszik rajta... hát az hogy én nem voltam ott :-). Sajnos, eléggé el nem ítélhető módon nem abban a versenyszámban nevezett. Egy kék szettben fogadott (bikini + én nem tudom a pontos megnevezést köpeny vagy kis pongyola combo). Én farmerban meg kék kockás ingben mentem, egyből megállapította, hogy illünk egymáshoz. Szívesen megpróbáltam volna ezt letesztelni hogy tényleg illeszkedünk-e egymáshoz, de hát lásd mint fenn.
  • Erotikus masszázs:

    Mivel már második alkalommal voltam nála, egy kis ajándékkal próbáltam kedveskedni neki. Egy kis fonott kosárkában az egyik kedvenc virágát, nyíló jácinthagymákat vittem neki. Sajnos elkövettem azt a hibát, hogy otthon kicsit túllocsoltam őket, ezért mikor átadtam, csöpögött mindenfelé. Barbit ez a kis malőr nem hozta zavarba rutinosan hárította el a hibát, rendezkedett, törölt, takarított mindent a kis konyhasarokban. Olyan hozzáértéssel csinált mindent, hogy felmerült bennem a kérdés: lehet hogy még főzni is tud? A probléma ilyen lerendezése után kicsit lazábbra vettük a figurát: jött egy kis ciróka-maróka, puszika mindenhova, meg laza dumcsi, melynek témája a napi időjárástól kezdve a barinők/konkurencia üzletvitelén át az országos üzemanyag ellátás zavaráig mindenre kiterjedt. Végül még időben rájött, hogy tulajdonképpen miért is vagyok én ott és egy nagy, puha nedvszívó törülközővel a fürdőszoba felé irányított. itt a fürdést gyorsan letudtam, mert ennek itt csak szimbolikus jelentősége volt, otthon ugyanis már alaposan lefürödtem. Ezután gyorsan az ágyban találtuk magunkat. Itt Barbi már egy szál bugyikában várt, hogy elkezdje a masszázst. Gyorsan megállapodtunk abban, hogy most csak egy gyors lazító hátmasszázs fog következni, hogy legyen idő a továbbiakra is. A masszázs krémmel történt, nem annyira izgató, mint inkább laza, és nyugtató volt.
  • Levezetés:

    10-15 perc múlva elhangzott a varázslatos: Megfordulhatsz! vezényszó. Miután Barbiról lekerült az utolsó textil is, bekuckózta magát a lábaim közé. Mivel nekem nincs elég rutinom abban, hogy mikor és mennyire tegyem szét a lábam, kedvesen segített nekem és beállította a megfelelő szöget. Ami ezután következett, azt a nálamnál jobb pennájú dalnokok már megénekelték. Én csak arra emlékszem, hogy Barbi mindent lassan, finoman csinált, ténykedése kiterjedt a teljes hadműveleti területre: a legjobb barátom kapta belőle a legtöbbet, de jutott a golyszikra és a környezetvédelemről sem feledkezett meg. Bármennyire igyekezett lassan és gyöngéden csinálni, hamarosan ellőttem az összes puskaporomat, természetesen a levegőbe. Ezután száraz és nedves törlőkkel megtisztogatott, majd jelezte, hogy rajtam a sor. Ő már rutinosan vette fel a megfelelő testhelyzetet, így nekem nem kellett még szögmérővel sem bajlódni. Bemelegítésként a combjának két belső oldalát puszilgattam egészen a vágyaim netovábbjáig. Lassan, gyengéden, majd kicsit gyorsítva folytattam a nyelvészkedést, figyelve természetesen a reakcióira. Először a hangja jött meg, majd a csípőjét kezdte emelgetni, majd a hangok erősödtek és a combjai ritmikus összezárásával jelezte hogy nem elviselhetetlen számára ez az állapot. Végül a fejem gyöngéd eltolásával jelezte, hogy itt a vége fuss el véle. Az órára pillantva láttam, hogy a randinknak lassan vége. Felajánlotta a második fürdést természetesen, de én nem éltem vele. Nem azért masszírozta belém a sok finom kenceficét, hogy fél óra múlva az egész a Dunában landoljon.
    Öt perc múlva két puszival, egy csodálatos élménnyel és némi karácsonyi finomsággal : csokimiki és szaloncukorral gazdagabban távoztam.
  • Elszámolás:

    Barbinál extra nincs, az extra ő maga, ez az utolsó betűig így igaz. A virágszálak száma az adatlapnak megfelelő. Ha kicsit közönséges akarok lenni, akkor a szolgáltatása: Is the best that money can buy.
    Szerintem ő a legjobb, ha valaki más állítja ezt, az már festi magát.
  • Összkép:

    Második alkalommal voltam nála. Az első randi nem volt túl sikeres, természetesen az én hibám miatt. Már az érkezést elszúrtam (kicsit korán jöttem), ezért feszült voltam az egész randi alatt . Ezen már Barbi kedvessége sem tudott segíteni. Ez alkalommal időben érkeztem, nem voltunk ismeretlenek egymás számára, így a randi csodálatosra sikeredett. Ilyenkor , arra a kérdésre , hogy kinek ajánlaná a hölgyet, sokan, önzően azt mondják, hogy senkinek , legszívesebben megtartanám magamnak. Én nem vagyok ilyen önző és Barbinak olyan szép nagy szíve van. Akad ott hely másoknak is. Én szívesen ajánlom őt olyan uraknak, akik értékelik a szépséget, a kedvességet és a gyöngédséget. Külföldiül szólva: Прошу любить и жаловать (Kérem szeressék és látogassák).
Happy Massage