• Dóri26

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Hívtam, amikor jelezve volt, hogy elérhető, fel is vette. Hangról nem ismert meg, dehát évekkel korábban találkoztunk utoljára. Könnyedén találtunk közös időpontot, kábé két perc alatt megvolt az egész.
  • Megközelítés:

    A GPS pontosan a címre vitt, lakótelepi tömb, így a parkolás ingyenes volt. Át kellett sétálnom a főbejárathoz, de aki itt nem igazodik el, az megérdemli, hogy emiatt bukja a randit. :)
  • Helyszín:

    Sima lakótelepi panel, semmi extra, a célnak megfelel. A virtuózok kipróbálhatják a lakás minden részét, de jacuzzi vagy szauna élmény az itt kimarad - persze nem mondom, a leizzadás és a nedvesedés ezek nélkül is megvolt.
  • Lány külseje:

    A képek 100% a valóságnak megfelelőek. Aki régebbi vendég, az látni fogja, hogy Dóri leadott pár kilót, viszont a nőiessségéből semmit nem vesztett, a mellek és popsi még mindig nehézbombázó kategória, a kisugárzás és azok a varázsos szemek meg nekem azonnal garantálták a nadrágrepesztő vágyat. Szexi fehérnemű, és a felismerést követően azonnali smárolás - mi kell még? Mint a villámcsapás, olyan volt, amikor rámarkoltam a régről ismert popsira. A haja platina, szexin felnyírva, és azok a szemek... Jézus, amikor kimondja hogy "Szia" már az úgy hangzik, mint egy felhívás a tengerparton, forró homokban lebonyolított, órákig tartó szexelésre. :)) A kisugárzása annyira erős, hogy csernobilban a betonszarkofágot feltépné.
  • Action:

    Szóval belépéskor már beindult a smárolás, az első perctől sem tudtam semmi másra koncentrálni rajta kívül... Valami balfasz, udvariaskodó szöveget leadtam, a felére nem emlékszem, és húztam fürdeni. Visszajövet már neki is estem, befaltam a száját, a melleit, hámoztam le róla azt a kevés ruhát, szerintem remegtem mint a kocsonya a hormonlökettől. Végre bekerültem a szájába, játszott velem, mint egy hangszeren, a szeme, a mosolya kiegészítette a nyelve játékát, ahogy először csak simogatta a majd szétrobbanó makkomat a nyelvével, hogy aztán egyre erőteljesebb, lendületes szájtechnikák következzenek. Az egyik sunyi kis trükött a másik után vetette be (hááá, nem mondok ám el mindent, legyen meglepi), hogy miliméterről, milliméterre egyre nagyobbra húzza az erekciómat. Legszívesebben már sírva könyörögtem volna neki, hogy kezdjük el a kefélést, de persze nem rontottam el a játékot. A gumit úgy rakta fel, hogy egy gyengébb képességű operatőr biztos lemaradt volna róla. Végre, végre beleült az ágaskodó vesszőmbe, amiről el sem hittem volna, hogy az enyém, akkorára pumpált az előjátékkal. Újabb aljas játék következett, már majd megörültem, mikor végre teljes hosszában beleengedte magát. Az arcán láttam, hogy vége a játszadozásnak - itt most szét kell kefélni őt. Megragadtam a csípőjét, és teljes erőből farkalni kezdtem, amilyen gyorsan és keményen tudtam, a csípőm hatalmasakat csattant azon a szépséges fenekén. Talán lassíthattunk volna, elhúzhattuk volna, de szerintem egyikünk sem akarta. Kiabáltunk mindketten, nekem vörösbe borult a világ, akkorát élveztem benne, szerintem a szomszéd háztömb is értesült az eseményekről. Kész, ennél jobb nekem már nem kell, a ha mostantól minden szex csak fele ilyen jó lesz, már akkori is boldog vagyok egy életre.
    A lihegés után a következő műsorszám az olajos-csúszkás egésztestes masszázs, ezt ne hagyjátok ki. Először lelazít, aztán tíz perc múlva felhúz a második menetre - nem írom le a részleteket, egyszerűen vétek kihagyni, nekem ilyen masszázsélményem még sosem volt. Újra nekiestem, most azért már kicsit lehiggadva jobban előkészítettem a terepet (Dóri punciját). Alaposan kinyaltam, és még így, passzívabb félként is tudott elképesztően erotikus meglepetéseket hozzáadni a dologhoz, meghálálva az alapos nyelcsapásokat. Újra észrevétlen gumifelszerelés - még a csókolózást sem kellett abbahagyni. Megint én voltam alul, és újra cölöpverő módba kapcsoltam, viszont a második lövés már nem jön olyan könnyen, ezért átváltottunk hátsó pozícióba - nyilván így könnyebb dolgom volt, ezért megint keményen elkezdtem kefélni. Most így megnézhettem magunkat a tükörben is, én, a dolog kevésbé szép fele, ahogy hátulról döngetem Dórit, testünk elképesztő ütemben csattan össze újra és újra, a hatalmas mellei nagyokat lendülnek minden lökettől, a szája nyitva, ahogy a nyögések, sikolyok kibuknak rajta. Előremennék, hogy az ajkai közt végezzem, élvezhetnék az arcára, de egyszerűen annyira jó így vele, hogy nem akarom abbahagyni. Megint orgazmusig dugom, egész testemben összerándulok a lövéskor, minden lüktetés olyan, mintha izzó napalm száguldana végig a farkamban.
    Muszáj inni, pihenni, de nem tudom elengedni, falom tovább a melleit, csókolózunk. Kimegyünk lezuhanyozni az olajat, de ott is folytatódik minden, egyszerűen vele nem tudok beszélgetni, csak markolom, csókolom, ahol érem. A zuhany megteszi a hatását - én el sem hiszem, de megint megkívánom. Valamit makogok, hogy menjünk vissza a heverőre, már elképzelésem sincs, mit fogok tenni, képtelenség, hogy ezek után még bármire képes legyek. Dóri nem hajt, elképesztő türelemmel és érzékiséggel nekiáll a szájával dolgozni rajtam, és nem lankad, noha néha leeresztek, akkor is folytatja, amíg megint fel nem keményít. Lassan felkúszik benne az érzés, hogy nincs vége. Ahogy közelít a csúcs, egyre hangosabb leszek, végül megint elsülök, a szájába robbanok bele, de már két kézzel meg is markolom a vállait, hogy leállítsam. A harmadik lövés után, már annyira érzékeny vagyok, hogy nem bírnám el, ha csak még egyet húzna rajtam a szájával. Istenem, szerintem engem így még nem szoptak le. Nem kapok levegőt, teljesen kész vagyok. Megint pihi, muszáj. Ő folyamatosan ott van körülöttem, igazi barátnő feeling, ahogy bújik, csókol, most már talán össze tudok rakni két értelmes mondatot. De... még mindig van időnk, és még mindig (mint Dórinál általában) úgy érzem, hogy ez sem volt elég. "Még nem voltál fölül" kacérkodik velem, ezért újra elkezd dolgozni rajtam. Nem tudom hogyan képes erre, vagy mit kevert a vizembe, de megint felállít, és hanyat dobja magát. Bedugom neki, de félek, hogy kicsúszom, mert már nem tudok teljesen felkeményedni - viszont Dóri nem ereszt, megszorít a puncijával, szól, hogy csak maradjak, ne mozogjak, miközben folyamatosan pumpál odalent - ez elég is, erőre kapok, megint kefélem. Tekereg, a melleit gyúrja, csókol, a nyakamig felteszi a lábait, bíztat, nyög. Nem lehet igaz, nem hiszem el, de megint összejön, újra elmegyek.
    Kész, ennyi. Életemben nem voltál ennyire kielégült, mint azon a délutánon. Búcsúzkodás csókokkal, ölelésekkel.
  • Elszámolás:

    A pénzt előre kérte, nekem igazából mindegy. :) Ezek után az se zavart volna, ha utólag és közben is elkéri.
  • Összkép:

    Mikor utána beültem a kocsiba, egy pár percig csak néztem magam elé bambán - ilyen intenzív szexuális élményre nem emlékszem, pedig volt nekem egy pár. Túlzás nélkül kihozta belőlem a legjobbat. És érdekes, hogy voltam vele évekkel korábban (egy másik hölggyel hármasban), és bár akkor is nagyon a helyén volt minden, de valahogy erre a szintre nem jutottunk el. Benyomom a zenét, nyugiban, minden stressztől mentesen vezetek - az élet szép. :D
Happy Massage