• Alina

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, de nem tudta felvenni. Ezek után VTR-en kértem egy számomra megjelölt időpontot másnap dél elötre.. Üzenetben írta, hogy az általam kért időpont neki nem jó. Kértem tőle egy neki megfelelő időpontot . Adott egy kicsit későbbi időpontot amit természetesen elfogadtam. Ezt VTR-en rögzítettük is. Másnap a randi előtt 30 perccel jeleztem üzenetben, hogy pontosan érkezem a meg jelölt időpontra. Vissza irt ha a kapuban vagyok hívjam. Ez így is történt, és összességében gördülékenyen ment az egész randiegyeztetés.
  • Megközelítés:

    XIII. kerület egyik központi részén, annak egy újabb tömbjében lehet felkeresni.
    A cím viszont pontosan meg volt adva (már csak a VTR miatt is), amit vendéglátóm a háztömbre jól beazonosítható így eltéveszthetetlen
  • Helyszín:

    A ház liftjéből egyből az ajtónál vagyunk. A lakás belülről nem túl régi moderneb nem túl tágas, de minden éppen elég a funkciójához szépen berendezett és tiszta.. A háló szoba kicsit pici, de .szépen berendezett az ágy derékig érő nekem tetszett. Innen nyílt a kis fürdő is, káddal, kellő mennyiségű tusfürdővel. Törölköző szájvíz, minden adott volt, valamint tiszta és rendezett.
  • Lány külseje:

    Alina olyan mint a képeken vékony, csinos lány, természetes idomokkal., nekem élőben mégis szebbnek csinosabbnak látszott Nekem kifejezetten az esetem az ilyen karakter a maga természetességében fogadott, és ez a közvetlenségében is megmutatkozott. Fogadásomkor egy fekete selyem kimonó volt rajta alatta egy rózsaszínű tanga felette egy szintén rózsaszínű egyben melltartó fűzős felső. Nem tudom a pontos nevét de nagyon csábító egy egység.
  • Action:

    A lakásba belépve Alina úgy fogadott és üdvözölt , mintha régi ismerősök lennénk. Mosoly és szimpátia rögtön meg volt. Kicsit beszélgettünk a feszültség oldásaként már mint az én feszültségem oldása érdekében. Utána Alina megmutatta hova tehetem a ruháimat majd meg mutatta a fürdőszobát.
    Mikor kijöttem a fürdőszobából a magas ágyon ült, kiengedett hajjal, a fent említett fekete rózsaszín egységben. Hozzáléptem, szemébe néztem, szépségét dicsértem, amiért is finom, elnyújtott csókolózás lett a jutalmam. Eszméletlenül jól, érzéssel csinálta. Az ágyon ülve én előtte állva magához húzott majd igy folytattuk a csókolózást. Kérdezte hogy szeretném. Én azt válaszoltam ahogy te szeretnéd. Közölte feszültség oldásként én kényeztessem .
    Hátra dőlt az ágyon levette a kimonot és a tangát. A csókolózásból a széttárt lábai kőzött lefelé irányítottam át az ajkam és a nyelvem majd ott ténykedtem egy pár percig. Ezek után kényelembe helyeztem magam az ágyon, és most az ő ajkai csatlakoztak rá orálisan a férfiasságomra. Kifinomult mestermunkát végzett itt is, nem kapkodva, érzéssel . Mivel rettenetesen jól csinálta egyszer kértem, hogy egy kicsit lassitson mert igy a látvány és a kéz száj együttes hamar eléri a célját. Ekkor átmentünk egy heves csókba. A csók után ismét kezelésbe vette a férfiasságomat. Elmondhatatlan milyen jó érzéssel és technikával kényeztetett.
    Ekkor gumit kértem. Azt viszont ő indítványozta, hogy akkor lovagló legyen a nyitó póz. Természetesen nem volt ellenemre belém ült. Finoman érzéssel csinálta egyre gyorsabban. Egy idő után kértem, hogy lasstson mert igy hamar a csúcsra jutok. Mégy egy pár percig lovagólt hol heves csókkal jutalmazott mikor nem akkor és én a melleit csókóltam.
    Ezek után kértem, hogy folytassuk hátulról. Megfordult és én hátulról folytattam az együttlétet. Hol a szép kerek fenekét fogva húztam magamra hol a karcsú derekát fogva. Mivel iszonyú jó és szép látvány volt igy az egész aktus és nem utolsó sorban jól szorított ment közben igy egy kis idő múlva beteljesedett a várva várt gyönyör. Még egy pár percig még játszadoztam amig a keménységem fent ált. Majd utána az ágy szélére ülve Alina megszabadított a védelemtől majd le tísztitgatott érzéssel. Ezek után mivel volt még egy kis időnk beszélgetni kezdtünk. Alina nem csak a sexben kiváló partner hanem a beszélgetésben is tipikus kedves barátnős aki mindig a párja kedvében akar járni. Kérdezte, hogy egy második menetet tudunk e csinálni., de mivel az idő fogytán volt és nekem kellet volna még egy kis pihenés ezért elnapoltuk egy következő alkalomra Akkor egy kicsit több időt fogok kérni tőle.
  • Elszámolás:

    Első találkozásra való tekintettel a csokrot az elején átadtam egy kisérő tábla csokival.
  • Összkép:

    Alina nagyon odaadóan megtett mindent és odafigyelt, hogy kielégítse az igényeimet. Kellemes, jó hangulatú randi volt.
Happy Massage