• Zoé

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Zoét előző nap hivtam és rugalmasan egyeztettem Vele... a részleteket is beleértve.
  • Megközelítés:

    BKV segítségével, stresszmentesen jutattam a megadott címre. Mivel a Corvin szalon még új volt nekem ezért egy kis pontosítás a bejárattal kapcsolatosan és a feljutási kódok megadása után a helyszínen is voltam.
  • Helyszín:

    Tip-top kis lakás, egy új építésu lakás minden tulajdonságával. Nem egy nagy szobás penthouse , a lényeg a tobb kis szoba.
    A bath szoba nem túl nagy de minden igényt kielégít.
  • Lány külseje:

    Zoé egy fiatal,helyes, szép idomokkal megáldott lány, a leírásnak teljesen megfelel. A hajszíne az sotétebb volt szerintem mint ami a képeken van. Arca aranyos, telt ajkakkal.
    Zoé egy fekete szaténos lenge kis ruciban fogadott, puszi kíséretében. Elnézést hogy a textílákban nem vagyok otthonos, de remélem jól írtam a szakszavakat.
  • Erotikus masszázs:

    Zoé bekísért az egyik szobába, megmutatta hogy hová rakhatom a ruhámat, volt egy kis fotel erre a célra. A szoba tatamis. Gyorsan nekiálltam vetkozni, ilyenkor az ember még általában kicsit zavarban van, én pláne akkor amikor a kis holgyek egy helyben állnak és végignézik ahogy dobálom le magamról a textíliákat lentrol felfele vagy éppen fordítva. Már párszor megfogadtam hogy ezt párosan fogom csinálni majd legkozelebb a kiszemelt leányzó segítségével csakhát épp akkor abban a pillanatban ez mindig máshogy sikerul.
    Na jó kozben azért beszélgettem Zoéval, már az elején mondta hogy egy kicsit fáradt az éjszakai buli miatt de ez nem lesz rajta észreveheto... nyugtatott.
    Indultam is tusolni, de jeleztem Zoénak hogy szeretem a kozos tusolást, ha jól értettem az volt a válasza hogy valamit elintéz a konyhában aztán csatlakozik.
    Én a furdoszobában, kezemben a tiszta illatos torolkozovel várakozok egy kicsit Zoéra, de nem jon...kikukucsgáltam ...semmi erre a folyosón megjelenik Amina, mondom neki hogy várok Zoéra csak biztos a torolkozoért ment, erre pár másoperc múlva visszajon Amina egy újabb torolkozovel amit a kezembe ad. Okés mondom magamban ne bonyolítsuk a dolgot, biztos félreértettem valamit idultam is a tusolóba egyedul...
    Vissza a szobába, Zoé persze a tatamin pihizett még ugyanabban a fekete ruciban. Elkezdodott az ismerkedés. Meszabadítotttam a textíliától...
    Két erotikus rész kozott volt a rovid masszázs program , a hátamra tereltem Zoé kezeit, mondtam hogy nyugodtan nagyobb erobedobással is maszírozhat. Nem tartott sokáig de jól esett.
  • Levezetés:

    ...szóval amikor megszabadítootam Zoét a fekete textíliától, na pontosabban a segítségével, egymással szemben terpeszkedve térdeltunk és így prábáltam átsimogatni a testét. Nagyon fel voltam peregve /tekerve úgyhogy egyre nagyobb intenzitással simogattam formás popsiját, tenyérbe illo cicijét és a jól ágasodó mellbimbóját, számmal rásegítve . Rákérdeztem a csókra, de sajnos azokban a napokban volt tuningolva az ajka azért azt mondta hogy sajnos most ki kell hagyni, de megnyugtatott hogy a franciás kényezetetésben ez nem gond. Próbáltam megtalálni a logikát a két dologban de inkább másra koncentráltam mert Zoé is már mással lett elfoglalva , egy intenzív, csodálatos de miattam csak pár percig tartó nfvsz -ben részesített.
    A fentiekben leírt masszázsprogram után újra feléledtek a hormonok, szerettem volna én is egy kis oromot adni a leányzónak. Az egész testes puszilgatás után már az érzékenyebb részeire koncentráltam, használva bevált technikámat fokozatosan segítettem a megérdemelt apró majd erosebb rángatózások felé. Kifújta magát, elárulta hogy nem szokott ilyen hamar elélvezni, általában ez nála hosszabb idot vesz igénybe. Vegyem bóknak? Legyen.
    Ekkor már tényleg felhergelt engem is , kértem egy 69 es pózt....aminek kivitelezésében negyszeru partner lett újra. Annyira intenzíven játszadozott hogy nem akartam leállítani holott én inkább a lassúbb tempót kedvelem, de amit produkált és amit végígkovethettem a tukorben is az fantasztikus volt. Ajkai befogadtak újra.
  • Elszámolás:

    nfvsz kértem kétszer, a csók az most nem volt a leírtak miatt
  • Összkép:

    Zoé egy kedves, simulós lány akivel nagyon gyorsan repul az ido. Vannak még terveim Vele kapcsolatosan.
Happy Massage