• Lexi

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Reggel láttam, hogy elérhető így már tárcsáztam is. Rövid, tömör egyeztetés után lefoglaltam egy 1,5 órával későbbi időpontot.
  • Megközelítés:

    Újbuda, jól ismert környéke illetve maga a ház is ismerős volt, hiszen már jártam ott néhányszor, csak akkor másik lépcsőház, másik emeletén.
    A megközelítés egyszerű - autóval mentem és mivel délelőtt jártam arra, parkolni is viszonylag könnyen lehetett. Aki BKV-val érkezik annak max 1 percet kell sétálnia a legközelebbi megállótól.
  • Helyszín:

    A lakás újabb építésű, amerikai konyhás nappali, talán 2 szobával - ebből 1 szoba biztos, ahol voltunk. A fürdőben van minden ami kell: többféle tusfürdő, szájvízből is 2 féle ha valaki szeret válogatni. A hálóban franciaágyon lehet duhajkodni.
  • Lány külseje:

    Belépéskor meglepődtem, hogy Lexi mennyire magas - a képek alapján nem gondoltam volna. Hosszú barna haja és számomra megfelelő méretű mellei vannak: se nem túl nagy, se nem túl pici. Ami megfogott benne egyből, az a mosolya :)
    Jókedvű, jófej csaj, aki végig nagyon kedves. A képek szerintem régebbiek, de ez nem ront semmit az összhatáson.
  • Action:

    SZóval megérkezéskor kabát, cipő le és irány a szoba. Átadtam amit kellett, majd gyors fürdés után visszatértam a tett helyszínére. Lexi a fogadó szettjében várt, ami egy szál melltartó volt. Átöleltem, csókoltam a nyakát, finoman simogattam ahol értem és mindez megkaptam viszonzásképp is. Csók elvileg nincs (vagy csak szimpátia alapján) de abban a szerencsés helyzetben voltam hogy mégis sikerült azért néhányat kicsalnom. Pár perc ismerkedés után Lexiről lekerült a melltartó, rólam pedig a törölköző. Kedvesem az ágyra telepedett négykézláb és franciázni kezdett nagyon lágyan és izgatóan. Hamarosan mellé heveredtem és elvettem tőle a játékszert, hogy én is élvezkedhessek egy kicsit. A cicik kényeztetésével indultam, majd kis idő múlva haladtam tovább a punciig, amit hosszasan nyaltam és ujjaztam. Lexinek pozítívan fogadta a ténykedésem és bár a csúcsra nem sikerült eljuttatnom, biztos vagyok benne hogy örült a nyelvjátékomnak.
    Ezt követően fordultunk, még egy picit a szájába vett, majd gumit kértem, és lovaglással kezdtük az együttlét lényegi részét. Finoman indult, közben én játszottam a melleivel, majd gyorsított, de túl jól csinálta, ezért kértem, hogy lassítson amit készségesen meg is tett. Viszont akármennyise is lassan mozgott rajtam, a látvány, illetve maga a szituáció annyira izgató volt, hogy éreztem, közel a vég. Pózcserét kértem és szemből hatoltam belé. Itt is csodásan mozgott velem együtt miközben a derekamat átfonta a lábaival. Isteni volt az egész: a látvány, a hangok és nem utolsó sorban a finom punci a farkam körül. Nem csoda, hogy hamarosan gyorsítottam s egy hatalmasat élveztem a gumiba.
    Szünetben felajánlott egy masszázst, amit elfogadtam - közben beszélgettünk mindenféléről: ki mit csinál, mit szeret háziállatok stb. Meséltem a kutyámról és megjegyeztem, hogy ha jól láttam, akkor neki is van egy kis kedvence, hisz amikor megérkeztem, egy kócos Yorki fejet véltem látni a kanapé mögött...
    "...háát.... ööö, Ő a barátnőm volt" mondta :)) Na itt hatalmasat nevettünk és percekig nem is tudtuk abbahagyni. Itt kérek nyilvánosan elnézés a kedves barátnőtől: félhomályban már szemüvegre van szükségem ami épp nem volt nálam - szóval nem szoktam lányokat kutyának nézni :))
    Miután abbahagytuk a nevetést és a testápoló is lassan beszívódott a hátamon, Lexi kérdezte, hogy szeretnék-e második kört. Mondom: NANÁ!
    Gyorsan a szájába vett ismét és életet varázsolt belém, majd ismét gumit húzott és beleült a farkamba. Lovacskáztunk egy darabig, majd felajánlotta, hogy forduljunk kutyusba.Itt a lassú kezdés után hamar erőteljes tempóra váltottam és dugtam a drágát hátulról. Úgy vettem észre, hogy ezt a fajta együttlétet jobban kedveli, mint a finom barátnős szeretkezést, úgyhogy innentől kezdve nem finomkodtam. Jó pár percig csináltuk így majd lassan éreztem, hogy itt a vége és újra élveztem egy nagyot. Törölgetés után gyorsen vettem egy zuhanyt, majd eljött a számomra szomorú búcsú ideje, de megígértem, hogy hamarosan visszatérek :)
  • Elszámolás:

    Az elején intéztük, többet nem esett szó róla. Az ajándék mértéke abszolút korrekt. Minden percét megérte.
  • Összkép:

    Az összbenyomásom abszolút pozitív. Lexi személyében egy nagyon jófej csajt ismertem meg, akivel kimondottan jó volt az együttlét. Igen nagy a "rászokás veszélye" :) Ha lesz alkalmam, mindenképpen megyek még.
Happy Massage