• Evelyn

  • Beküldte:
  • Evelyn reagálása

    Kedvesem! Nagyon köszönöm a szép beszámolót! Jól éreztem magam, örülök, hogy Te is. Gyere máskor is! Puszi

  • Egyeztetés:

    VTR-en történt 2 nappal korábban, elfogadta a javasolt időpontot amit aznap reggel még kölcsönösen megerősítettünk.
  • Megközelítés:

    Vasárnap délelőtt könnyedén odajutottam, parkolóhelyek közül is válogathattam és forgalom sem volt.
  • Helyszín:

    Új építésű, modern, nagyon ízlésesen berendezett, nem egy lélektelen üres lakás, fürdőszoba nagyon tiszta, kilépő száraz, törölköző előre bekészítve várt és számos tusfürdő közül választhattam.
    A szoba kellemes, világos, minden esemény kiválóan megfigyelhető és élvezhető volt:-) Az ágy egy nagy franciaágy ami kicsit nyikorgós volt. Alaposan be volt fűtve ami a november végi fagypont közei utcai idő után kellemes volt.
  • Lány külseje:

    Még vonzóbb a hölgy mint a képeken, sötét barna haja volt a találkozásunkkor és egy igazán szexi szemüvegben fogadott. A szilikon cicik nagyon ízlésesek, nem túl hivalkodóak de nagyon formásak, öröm őket nézni, érinteni, csókolni.
    Apró orr piercing és a bal karon található számos tetoválás teszi teljessé a képet.
  • Action:

    Fürdés után egy nagyon érzéki csókolózást követően franciát kértem, őszintén kíváncsi voltam az Evelyn élményre amiben nem is csalódtam. Lassan érzékien bólogatott a makkon és farkam felén/harmadán, nagyon sok nyelvmunkával. Az ágyon háton fekvést állásra váltottam és így az ággyal szemben található szekrény tükrében is élvezhettem a látványt ahogy kényeztetett, kérésre néhányszor végig nyalta, lassan érzékien, finoman. Innenen az ágy mellet található kis zsámolyra ültem és kitartó munkája eredményeként lassan élvezésközeli állapotba jutottam, itt ismét felálltam és a kinyújtott nyelvére, szájába élveztem miközben rám nézett, nagyon izgató élmény/látvány volt. Gyors mosdó kör után az ágyon beszélgetve folytattuk ami hamarosan egy láb és hát masszázsba torkollott amit nagyon profin csinált, kimondottan jól esett. Innen ismét egy érzéki csókolózás következett, egymás kézzel izgatásával fűszerezve ami után kértem a gumit. Misszionárius pózban kezdtünk, halkan nyögdécselt és aprókat mozgott miközben gyönyörködtem a testében, itt egy ponton szólt, hogy mélyre megyek így váltottunk oldal fekvésbe felhúzott lábakkal, ismét csak gyönyörködhettem egy újabb szögből a testében majd végül hasra feküdt ami a kedvence:-) Itt elidőztünk egy kicsit és határozott lökésekkel élveztük egymás testét hosszú perceken keresztül majd kértem, hogy álljunk fel az ágy mellé (mindketten álltunk) és így folytattuk az aktust jobb kézzel a csiklóját izgatva bal kézzel a melleit markolva mindezt a szekrény tükörben nézve - így élveztem el másodszorra. Rövid takarítás után az ágyon heverve egy sok témát érintő beszélgetés következett ami talán a legjobban megalapozta a barátnő feelinget, odafigyelt az emberre, végig érdeklődést mutatott és figyelmesen válaszolt/ saját gondolatokat osztott meg. Időnk végéhez közeledve még egy gyors franciát és kicsit több kézi rásegítést kapva ismét gumit kértem és egy utolsó menetet is lehoztunk hason fekve, alaposan megnyikorogtatva az ágyat. Végül gyors zuhany, kedves bucsúzással ért véget a randink.
  • Elszámolás:

    Teljesen korrekt volt, a megbeszéltek szerinti összeget előre adtam.
  • Összkép:

    Jól éreztem magam, igazi barátnő feelinget és kellemes kényeztetést kaptam, feltöltődtem az együtt töltött 2 óra alatt.
Happy Massage