• Niobé

  • Beküldte:
  • Niobé reagálása

    Köszönöm szépen az írásod.
    Örülök, hogy jól érezted magad és sikerült szebbé tennem a napod. Ha esetleg bármikor beborulna, várlak szeretettel 😄hátha újra azt érzed majd hogy "még a nap is kisütött"
    Pusziiii 😘

  • Egyeztetés:

    Először egy ad-hoc villámrandi kapcsán kerestem telefonon, az sajnos nem jött össze, de legalább a részleteket szóban is megtudhattam tőle. Következő alkalommal már sikerült jobban tervezni és mivel kérdésem nem volt, ezért VTRen találtuk meg a megfelelő időpontot. Elfogadni kicsit később fogadta el, úgyhogy volt bennem egy kis félsz, nehogy hoppon maradjak, de aztán a visszaigazolás is megtörtént. Nekem gördülékenyen ment az egyeztetés.
  • Megközelítés:

    A cím, ahogy a térképen is látható, könnyen megközelíthető bármivel, a kis utcákban szerintem egy-egy parkoló mindig akad, nekem a BKV tökéletes volt, megtalálni pedig nem egyáltalán nem nehéz.
  • Helyszín:

    Bár kívülről csúnya épület, maga a lakás kellemes, felújított. Nincs zuhanyfüggöny, ami miatt próbáltam óvatosan zuhanyozni, van elég tusfürdő, nagy tiszta száraz törülköző. A szobában félhomály, de azért látni lehet, matrac és pad, valamint kis szék, asztal pakolászni. Tisztaság és rend.
  • Lány külseje:

    Ahogy írja is, vannak tetoválások, és ez így igaz: jópár, méretesebb darabok is, úgyhogy a fóbiások fussanak messzire. De minden más a fotóknak megfelelő: egy jó alakú, vékony, hölgy fogadott, a kis fehérnemű megerősítette, hogy formás mindenütt. Csinos arc, ettől se kell megijedni, az életkorból pedig le is tagadhatna.
  • Erotikus masszázs:

    A masszás nekem jól esett, végigment az egész testemen, a vádlitól a nyakig, hát derék, vállak még az alkarom is - nekem elég erős is volt, kellemesen ellazultam. Szakszerűségről nem tudok nyilatkozni, de célját mindenképp elérte, hogy jól érezzem magam. A végén amikor a meleg nedves törülközővel áttörölte a hátam, azt külön kiemelem, mint remek mozzanatot.
  • Levezetés:

    Felvezetés, masszázs, levezetés lett a program rendje: zuhany után én a padnak dőltem, Nióbé pedig meztelenül és olajjal a kezében felajánlotta a csuszkát. Nekem megfelelt, elkezdtem simogatni, hogy egyrészt kellőképpen olajos legyen, másrészt, hogy érezhessem a testét. Ezután simult hozzám elölről, hátulról, csúszkált, én simogattam - át is mentünk a matracra, nekem kényelmesebb is volt, ő pedig rámsimulva folytatta. Nem is kellett sokáig és el is durrantam. Ĺevezetésként újra a matracra heveredtem és folytattuk a csúszkával, közben simogattam, csókolgattam. Szerencsére itt már tovább bírtam egy kicsivel, és a csúszka átváltott egy még finomabb franciába. Lágyan finoman kényeztetett, kezeivel se tétlenkedett, simogatott közben, aminek nemsokára meg is lett az eredménye. Kellett egy kis idő amíg összeszedtem magam, egy zuhany és indultam is utamra
  • Elszámolás:

    Itt se volt probléma, a bővebb infoban látható, telefonban és helyszínen se változott, én nem tudtam semmi extráról
  • Összkép:

    Csak megerősíteném, hogy nem a véletlen műve az eddigi dícséretek és istennő beszámolók, még a nap is kisütött amikor kijöttem, legalábbis én úgy éreztem
Happy Massage