• Hannácska

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A tervezett találka előtt néhány nappal hívtam először, akkor nem értem el sokat kellett próbálkoznom mire sikerült beszélni vele. Kedvesen tájékozatott mindenről, de ekkor még nem kaptam időpontot. Mivel még nem találkoztunk kérte, hogy a találka előtti napon hívjam újra. Ekkor elfogadta az általam javasolt időpontot de kérte, hogy reggel még erősítsem meg egy sms-ben.
  • Megközelítés:

    GPS volt a vezetőm, így viszonylag könnyen odataláltam, parkoló is volt a ház közvetlen közelében. Nem láttam fizető automatát. Szerintem busz lehet a közelben de nem láttam
  • Helyszín:

    A lakásban patika tisztaság. Egy "fogadó szobába" lettem bevezetve. Itt volt egy kanapé, asztal szék és tv. Az egyezetés és az jaándék átadás itt történt, majd vetkőzés után a zuhany. Egy kicsit szűknek találtam a zuhanyfülkét de egyébként rendben volt. Volt minden ami kell tusfürdő szájöblítő, fogkefe, deospray. Maga a tetthely egy kisebb szoba, épp elfér egy franciaágy és még körbejárható.
  • Lány külseje:

    Tökéletes, mosolygós, illatos. Formás cicik, szépen sminkelt arc, rengeteg pozitív energia. Fekete combfix és fekete body volt a fogadó szett. Brutál szexi volt.
  • Action:

    A találka tényleg hőméréssel kezdődik és mivel átmentem a teszten beljebb kerülhettem. A fogadó szobában még egyszer egyeztettük a részleteket (a bővített csomagot kértem), kaptam válfát a ruháknak, vetkőzés és irány a fürdő. Fürdés után már a kisebb szobába mentünk és kezdésnek az ágy mellet álva cskolództunk miközben gyönyörű idomjait simogattam és el el kalandoztam a body alá is. Nagyon finoman csókol közben. Egy kis idő után kíváncsi voltam a cicikre is így megszabadultunk a boditól. Most láttam csak igazán milyen szépek és természetesek. Ha nem írná, hogy szilikon nem venném észre. Miután megszabadult a textiltől leheveredtünk az ágyra és ott folytattuk a csókot, simogatást de mivel ki nem hagytam volna a nyalakodást mint a búvár lementem a combjai közé és megcsodáltam a gyönyör kelyhét. Persze nem csak csodáltam, el is kezdtem nyalakodni. Szerettem volna örömet okozni neki is de sajna ez nem jött össze. Javasolta folytassuk 69-be hogy Ő is kényeztethessen. Így is lett én simogattam a popsit, nyaltam a puncit és közben olyan franciában volt részem ami nagyon ritka. Az első kettőben biztos benne van. Néha le is kellett állítani. Amikor már azéreztem eljött a megfelelő idő kértem a gumit és szemből hatoltam be. Hannácska nagyon odaadó volt, nem siettetett játszott a cicikkel hol Ő nylta meg, hol én néha csókot váltottunk. Hol becsuktam a szemem hol pedig gyönyörködtem Hannácskában. Próbáltam minél tovább húzni, de egy óvatlan mozdulatban megállíthatatlanul jött ijenkor jönni szokott és mivel tudtam, hogy elért avég néhány eősebb mozdulattal elélveztem. Kicsit lelombozódtam mert még lettek volna terveim és tudtam magamról, hogy egypatronos vagyok. Kb. félidőnél jártunk, így egymás mellett fekve beszélgettünk néha csókot váltottunk kicsit simogattam. Hannácska egyszer csak szó nélkül felkelt kesztűt húzott, néhány eszközt az ágyra készített és "hanyatt parancsolt". Kaptam egy törcsit a fenekem alá aztán sikosítás és kezdődötta prosztatamasszázs kombinálva az előzőleg is kaptt franciával. Először azt hittem, hogy ebből nem lesz semmi, de Hannácska addig mesterkedett míg még is csak ismét elélveztem. Mondatm is neki, hogy az idejét sem tudom mikor volt utoljára két lövésem. Miután már az idő végén jártunk zuhany, búcsú és el.
  • Elszámolás:

    Mint már írtam bővített csomagot kértem, ebben minden bene van ami az adatlapján szerepel. Ezen kívül talán nincs is más extra
  • Összkép:

    Ennyire barátnős érzést nagyon régen nem tapasztaltam, ez mellett a szexben profi és sok midenre nyitott. Amit vállal azt nagyon tudja. Végig figyelt rám és tud motiválni is.
Happy Massage