• Edina

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Sokadik alkalommal tettem tiszteletemet Edinánál, így telefonszámom már ismerős neki, nem is késlekedik sosem felvenni. A mostani talit megelőzően két héttel egy "instant" találkozót próbáltam összehozni vele, de az nem jött össze, ezért most több puffert hagyva az időben kerestem meg. Így is aznap mehettem még, de érdemes jóval előre egyeztetni vele azoknak is, akik visszajárók, mert mind a vendégek, mind magánéleti ügyek terén igen tudatosan szervezi az életét.
    Egyébként mindig nagyon kedves, és alapvetően azon van, hogy összejöjjön a randi. Volt már, hogy visszahívott pár percre rá, hogy megnézi hátha sikerül átszervezni, aztán sms is van lefixált randi esetén az egyéb technikai információkkal, odajutás, stb. Szóval nagyon közvetlen, kommunikativ, és rugalmas a szervezést illetően.
  • Megközelítés:

    Fradi városrész Lágymányosi-hídhoz közel eső részén egy vadiúj lakóparkba kell mennünk, de a pontos címet szintén elküldte. Simán oda lehet jutni villamossal, és ha jól láttam a parkolással sem akad gondja annak, aki kocsival megy. Odaérve általában kiváratja a pontos időt, ha pár perccel korábban érkezek és hívom.
  • Helyszín:

    Még a vakolat is alig száradt meg a falakon, olyan új, és ennek megfelelően jó állapotú a lakás. Berendezés persze minimális, csak amire szükség van egy ilyen bérleményben a rövid légyottokhoz. Van egy külön hálószoba nagy ággyal, de mi a nappali kihúzott kanapéján tevékenykedtünk. Ezzel egy térben az étkezőasztalnál szokott folyni a fel- és levezető csevely. Fürdőszoba káddal is teljesen rendben, törülköző, tiszkálkodószerek minden adott a vendégek fogadására.
  • Lány külseje:

    Kétség kívül az egyik legdögösebb nő az oldalon! A képek sem hazudnak, tökéletes, formás alak, elképesztően szexi idomok. Látszik, hogy karban tartja a testét, rendszeresen edz, de csak éppen annyira, ami a nőiességét nem deformálja el. Bármily hihetetlen, természetes rajta minden a mellein kívül, viszont az sem eltúlzott, hanem szépen arányosan kézre álló, csini cicik. Popsija talán a legszédítőbb, olyan igazi sportos kis fokhagymagerezdek, aminél rajzolni sem lehetne szebbet. Arca is csinos (láthatók a képeken, nincs zsákbamacska), néha a smink kicsit erős, de hatásosan kiemeli kacéran izgató tekintetét.
    Mikor az ember belép, általában megrökönyödik a szokatlanul tökéletes látványtól, és a döbbent arcok szegény Edinát félrevezethetik, hogy tán "valami nem tetszik?"...ez sokadik találkozásra is így volt velem, de mindig megnyugtatom, hogy épp, hogy nagyon is rendben van minden, fantasztikusan néz ki!
  • Action:

    Ismét kis beszélgetéssel kezdtünk, nem csak mert ismertük már egymást, hanem mert nála sosem indul csak úgy "durr bele" a randi. Szereti kicsit felmérni, megismerni partnerét, az aktuális hangulatát, ha találkoztunk már, akkor azért, ha nem, akkor meg azért. Egyébként is közvetlen jellemével gyorsan oldja a megszeppenteket is, most erre már szerencsére nem volt szükség. Egy pohár üdítővel is megkínált, de azért sokat nem időztünk ezúttal a hogylétünk felőli körökön. Igyekeztem gyors fürdőt venni, hogy minél jobban kihasználhassuk az időt, hiszen a társaságában igen hamar felajzott állapotba kerültem megint.
    Megérkezve a kanapéhoz, már nem volt rajta a szexi, nagy dekoltázsú és popsialjig érő fogadóruha, csak valami pici alsónemű. Odakuporodtam mellé és megkezdte a hergelést cicijeinek dúsító fogásával, amikhez arcomat odadörgöltem, pusziltam, simogattam. Iszonyatosan felizgatott egy perc alatt, amint végigtapizhattam gyönyörű testét. Közben szépen leheveredtünk, párnát dobtunk fejem alá, ő pedig lentebb csúszott, és plafonnal merőlegest bezáró dorongomra kapaszkodott szájacskájával. Nincs mit szépíteni, pornós szopást mutatott be rajtam. Kézzel finoman pumpál, ajakkal szépen kupakol, nyelves nyalogatós szünetekkel megszakítva, amikor többször a szemedbe is néz. Szerettem volna viszont mihamarabb a puncijába jutni, méghozzá úgy, hogy minél többet érezhessem közben az idomait, ezért a gumihúzás után beleülős lovagló pózt kértem. A kanapén félig felülve, a háttámlának dőltem, és úgy ült az ölembe. Csak óvatosan húztam rá a farkamra, hogy a méretek is illeszkedjenek, de ezután egyre hevesebb tempóban paciztunk. Kis gömbölyű popsijának aláfogtam, arcom pedig a melleivel nézett farkasszemet, közelebb hajolva megnyalogattam, vagy közé temethettem magam. Ő ezalatt mocskos, perverz szövegekkel buzdított, hogy mit csináljak vele... Ez nagyon tetszett, igazából vicces is volt. :) Az "action" egész ideje alatt így is maradt, és a többi póznál már szándékosan át is váltott incselkedőbe, vagyis amikor már húzza az agyam, hogy legyek még keményebb. Nekem persze több se kellett, átdobtam hogy ő legyen alul, azaz misszibe fordultunk, és vadállatias vehemenciával kezdtem dugni. Nem nagyon tudok keményebb szexet elképzelni a magam részéről...az ő esetében mindig nagyon beindulok, de talán mert ezt csak ő tudja kihozni belőlem. Amikor ebben kifáradtam, lehúzta a gumit, és pihenésképpen szopással múlattuk az időt. Aztán mellszexet is bevetett, s olykor farkamat a cicijéhez verdeste. De a kedvencem még csak ezután következett. Újabb gumi és hátulról támadás! Gyerekek, ha valaki elmegy hozzá, ezt a nőt hátulról nagyon meg kell pakolni! Be is vertem neki a lompost, ahogy csak tudtam. (Bocsánat, hogy így beszélek, de csak így tudom érzékeltetni valamelyest, hogy milyen eszét vesztett ösztönlénnyé válok őnála.) Popsiját, derekát, cicijeit is markoltam, közben ő cuki módon eltorzított nyögdécseléseket hallatott, valamint mocskosul tovább buzdított. A nagy akarásnak persze nálam is nyögés a vége, fizikailag teljesen kifulladtam még mielőtt elélveztem volna. (Nem úgy mint ő. Szerintem addigra vagy kétszer elélvezett, legalábbis többször jelét adta szavakkal, vagy anélkül.)
    Pihentünk, és közben kérdőn nézett rám, hogy mivel folytassuk. Persze nem ez volt minden kommunikáció, mert többször elnevettük magunkat, mert finoman oltogatott arra utalva, hogy "mi van? ennyi volt?..." meg ilyesmi. :) Állandóan hergeljük egymást, mintha civakodnánk, én meg mentegetőzök, és hogy majd megkapja a magáét...
    Végül egy kis pózolással folytatta az izgatásomat, táncos mozdulatokkal bepucsított elém, hogy hátulról, valamint különböző szemszögekből lássam a punciját, azán rátelepedett a kanapé melletti dohányzóasztalra, ahol lábát széttárva maszturbált előttem. Nem bírtam tovább, bele kellett nyalnom a puncijába. Ízletes nyalakodás részemről, nyögdécselés és élvezkedés részéről. Mivel jól megkeményedtem ezek hatására, gyorsan gumit bontottunk, áthuppantunk az ágyra, és ismét szemből csatlakoztam hüvelyébe. Nagy reszelést vágtunk le megint, de én valahogy képtelen voltam eldurranni. Végül visszatértünk a franciához, majd a nyelvéhez tartva verte a farkam, így tudott sok munka árán kifacsarni. Nagyon ideje volt, mert az idő is letelt, de ő sosem hagyja annyiban a dolgot.
  • Elszámolás:

    Csak a végén adtam át a virágcsokrot, ő sosem kérte előre. Bár az idők szele az ő árait is kissé fellibbentette, még mindig rendkívül méltányos a szolgáltatás minőségéhez viszonyítva. A "bővebb információ" kérésével egyébként megtekinthető. Extrákról nem kérdeztem, talán nincs is.
  • Összkép:

    Újabb fergeteges találkozót sikerült összehozni Edinával. Számomra ő egy biztos pont, ha jól akarom érezni magam. És ez nem csak a szexuális élvezetekre vonatkozik, ugyanis szellemi és lelki kikapcsolódásként is jó vele lenni. Azon kevesek egyike, akivel egyszerre lehet pornós és barátnős is az élmény, ha megtaláljuk vele az összhangot. A barátnő feelingen azonban itt nem "szerelmes" barátnős együttlétet értek, mintsem inkább egy "havercsajjal" való összejárást, akivel különleges barátság alakul ki extrákkal. Edina nagyon odafigyel a vendégre, mint ahogy magára is. A kemény élvezetekkel fűszerezett program mellett, jókat lehet vele beszélgetni is, és mindig jókedvűen telik az a rövidke együtt töltött idő. Bár tök más stílusúak vagyunk, ezek ütközése sokszor vicces jelenetekbe torkollik, néha szétröhögte már magát a szerencsétlenkedéseimen. :) Fiatal, mégis sokat tapasztalt nő, akitől sokat tudok tanulni a szexuális működés terén, még férfiként is. Külsőre bomba, belsőre imádnivaló, mi kellene több ahhoz, hogy istennőnek minősítsünk valakit!? :)
Happy Massage