• Dóri26

  • Beküldte:
  • Dóri26 reagálása

    Őszintén szólva kicsit aggódtam, hogy mit kezdek majd veled egyedül tekintettel az utolsó találkozásunkra 😂 de nekem is kár volt aggodalmaskodnom, mert remek kis partit rendeztünk kettesben is ♥️ Még mindig elvarázsol a hangod és ez már nem fog változni úgy hiszem mint ahogyan az sem ahogyan együtt rezgünk!
    Köszönöm a beszit és ölellek sokszor! D

  • Egyeztetés:

    Sok-sok év éhezés után ismét megjelent kedvenceim közt: aktiválta hirdetését. Pár hétbe tellett, mire eljutottam hozzá, napokkal előre VTR-en bejelentkeztem, emlékezett rám, kifejezett örömmel fogadta el bejelentkezésemet.
  • Megközelítés:

    GPS a lépcsőház előtti parkolóba vitt. Az épületet gyalog megkerültem, mert az "elülső" oldali lépcsőház bejáratnál volt alkalmas a kapucsengő.
  • Helyszín:

    A lakás bár panelban volt, a belső kialakítása ezt teljesen elfedte, minden magas minőségű volt. A fürdőben a törülköző melegítőn két fürdőlepedő volt előmelegítve azámomra, a csapnál külön kéztörlő, Tusfürdők, szájvíz pohárral, minden, ami kell. A baszoba tökéletes, belepte az alacsony, de hatalmas, erős ágy, és teljes falat befedő tükör bizosította az iMax élményt.
  • Lány külseje:

    Dóri pont olyan gyönyörű volt, mint amilyennek 2015 januárjában elmentettem a hosszú távú memóriámba. Karcsú, magas, hibátlan alakú, telt keblű, szép arcú, igéző kék szemű démon. Haja szőkés, felnyírt, számomra meghatározhatatlan, de izgalmas fazonú. Valami szexi fehérnemű lehetett rajta, kövezzetek meg, de képtelen voltam a ruhájára koncentrálni.
  • Action:

    Csak nagyon-nagyon picit féltem, hogy mi van, ha mégsem azt kapom, amiért mentem, de egyáltalán nem kellett csalódnom, sőt! Barátnő fílingért mentem, nálam abban mindig Dóri volt a No1, és meg kellett állapítanom, hogy még most is, meg még annál is inkább. Tényleg, mint a rég nem találkozoztt szeretők, akik imádják egymást, a szexet egymással, és nagyon boldogok az újralátásnak.
    Egyből csókkal esett nekem, nem is voltam felkészülve, automatán csak puszit akartam adni belépéskor, de rögtön irányt kellett váltani, mert ráeszméltetett, hogy ez nem az a hely. Nem vagyok mai külök, néha aggódom, hogy sikerül-e teljesítenem, de belépés után egy perccel már merev voltam, amikor oda még nem is ért. Persze ezt is hamar tolta, mert felocsúdás és beszélgetés közben, miközben alig engedett az ölelésből, a combjával, térdével azért megdörzsölte a Dzsinn lakóhelyét, aki már alig várta, hogy kitörjön a palackból.
    Csak ezután jött a tusi. A baszobában várt. Az iMax élményről már írtam, szinte az ajtóban volt az ágy, mégsem jutottam el addig, ahogy az ajtóba értem, egyből nekem esett, nem durván, erőszakosan, hanem barátnősen, mohón, én meg a hatalmas vásznon néztem a csodás franciázást. Jó pár percig hagytam magam az ajtóná laz ágy végében állva, aztán egyszerre találtuk ki, hogy mi lenne, ha leheverednék. Hát így tettem.
    Háton fekve, félig mozivászon felé fodulva élvztem a műsort, és már nem a vizuális élvezeten volt a hangsúly. Nem tudom már én mondtam-e degy magától vette észre, de a cicijeimet is kedvemre valóan megkényeztette ajakkal, nyelvvel, ujjal, sok mindenre magától érzett rá, vagy figyelte a reakcióimat, meg is kellett jegyeznem, hogy a párkapcsolataimban nem ismerik ennyire a szexuális igényeimet, mint amit ő negyed óra alatt felderített.
    Átvettem én az irányítást, mert vágytam kényeztetni őt. Nem emlékeztem, ezért rákérdeztem, szereti-e, ha a ciciket izgatják. Természetesen - volt a válasz, és valóban, hálásan reagáltak a cicik a törődésre.
    Egyre lejjebb lopakodtam, és szándékoan hoszasan időztem a szeméremajkak környékén és külső területein, akkor merészkedtem a a legizgalmasabb ponthoz, amikor már úgy reméltem, morcos lehet, hogy sose jutok oda. Amikor a legingerlékeyebb területen dolgoztam, már meglepően hamar eredményre jutottam, mondtam is neki, hogy nem dolgoztatott meg túlságosan. Nem szoktam olyan beképzelt lenni, hogy elhiggyem, mindig én vagyok az ügyes, gyakran gondolom, hogy a lány játszik jól: kedves, és nem akar lelombozni sikertelenségemmel, vagy hagyni, hogy elvegyem a saját időmet a meddő próbálkozással. Itt most véletlenül kaptam egy extra jelet ügyességemről, ugyanis a hirtelen sikeremről viccesen beszélgetve nyelvem hegyével nagyon finoman hozzáértem a gyönyörcsúcshoz, és eljátszatatlan az a reflexszerű összerándulás, ami akkor történik, amikor a kielégült szervnek az adott pillanatban már sok, ami éri.
    Kaptam megint egy isteni franciát és gyorsan gumit húztunk. Elkezdett rajtam lovagolni, hol felegyesesedve, hol rámhajolva, hol összeölelkezve, hol cicize, hol csókolózva. A mozizást próbáltam nem kihagyni, de az események hevében egyre jobban megfeledkeztem róla, talán sajnos, de mégis talán inkább örömteli, hogy meg kellett dolgokról feledkeznem. Aztán doggyba fordultunk. Alulra nyúlva csiklóját izgattam, de nehéz így kényelmesen elérni, hogy közben a behatolás is elég érzéki legyen. Egy ideig ment a doggy, és a vége feléjárt, amikor Dóri hátranyúlt a lábaink között, és a golyókat keztde simogatni. Csillagokat láttam, meg tüzijátékot. Ja a tüzijátékot azt csináltam is, ritka jót sikerült élveznem.
    Pihi, beszélgetés, tusi, ölelkezés, búcsúcsók, és el.
  • Elszámolás:

    Elszámolás: Mindig előre szeretem letenni egy biztonságos asztalra, pultra, valamit apróság alá, el ne vigye a fuvallat, aztán megfeledkezem róla. Ezért is kell előre :-)
  • Összkép:

    Dóri nekem a leg-barátnő-feelingesebb "barátnőm". Gyönyörű, a szemével megigéz, és amíg ott vagyok nála, csak engem szeret, és "követeli" tőlem a szexet. Mi kell ennél több?
Happy Massage