• Alexa

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Alexa régóta a bakancslistámon szerepelt és többször próbáltam is már Hozzá eljutni, azonban mindig közbe jött valami, ami megakadályozta a randevúnkat. Végül a nagy lölést az adta meg, hogy kiderült Alexa lassan visszavonul a pályáról, illetve egy kolléga is biztatott, hogy nem szabad kihagyni, elszalasztani a legendás Alexát. A tettek mezejére lépve először letutiztam egy VTR-es megbeszélést!:-)
  • Megközelítés:

    Felsővezetékek találkozásánál. A külső nagy körút mellett, a Népstadiontól és a Sportcsarnoktól is egy ugrásra. Tehát tömeggel (1-es villamos, trolibusz) és autóval is kiválóan elérhető helyszín. Ráadásul jól parkolható vidék.
  • Helyszín:

    Új építésű társasház. Magasabb szinten nem a forgalmas főút, hanem a nyugodt hátsó kert felé tájolt lakás. Békés ház, napközben semmi mozgás, derék adófizetők lakják. A lakás egyszerű. Előtér, nappali, amerikai konyha, ebből nyílik a fürdő és két szoba, de Alexa egyedül rendel - tudtommal. A tettehely az egyik, nem túl nagy, de kellemes, kényelmes szoba, kis erkéllyel és rengeteg kéjjel!:-)))
  • Lány külseje:

    Alexa nagyon szép. Kívánatos MILF. Szép mellek, szép arc, szép test. Erőteljes, de igényes, ápolt, gusztusos női test. Kedvencem a selymes, lágy, szép hosszú haja, amit bizonyos helyzetben külön élvezet simogatni! Punci jól nedvesedik és jó szűk is egyben.
  • Action:

    Fürdés után az ágy mellett csókolóztunk , illetve Alexa nőies testét fedeztem fel mohó kezeimmel...Formás idomokkal rendelkezik alul és felül is egyaránt, azaz élménygazdag felfedezéseket tettem. Majd egyszer csak lentebb csúszott, térdre ereszkedett és Ő is elkezdte felfedezni az én testemet. Magyarul elkezdett nekem szopni, mert tudta, érezte, hogy erre van szükségem. Kiválóan használja a száját. Mivel Alexa nem ma kezdte már, viszont hamarosan abbahagyni tervezi, ezért volt már tapasztalata, hogy milyen az, amikor egy férfit kényeztet.
    Érezni lehetett a lágyságot, a kedvességet, az önzetlen odaadást!
    Szopás közben a már említett szinte semmihez nem foghatóan selymes haját simogatva élveztem alkalmi partnernőm munkálkodását az alsó testrészemen. Sokáig élveztem volna így még, azonban nem akartam Alexát sem túlzottan lefárasztani, ezért az ágyra invitáltam, ahol ismét ölelkeztünk, csókolóztunk és a végén az igényes babasimaságú puncinál kötöttem ki...jól kinyaltam...amit Alexa diszkrét nyögdécselések és hasizomrángások közepette élvezettel fogadott...
    Majd elém térdelt négykézláb és úgyis szopott újra. Nagyon finom szája van. A selymes haja és formás cicijeinek simogatása mindent megért. Dicsértem a lágy száját és néha-néha a tőlem szokott módon két dologért könyörögtem szó szerint térden állva...mégpedig azért, hogy le ne szopjon...illetve azért, hogy szopjon még, mert nagyon élvezem azt...csak ugye elélvezni nem akartam még. Elélvezni 1x szoktam és azt jellemzően a punciban szeretem abszolválni, ha már a sötét oldalra tévedtem. Egyébkén masszázsra mentem volna...;-)
    Alexa szuper érzékkel tudta, hogy mit kell csinálnia ilyen helyzetben is. Kedvesen kiengedett néha-néha a szájának lágy, nedves és forró, simogató öleléséből...majd újra be-bekapott...és szopott.
    Már annyira fel voltam izgatva, hogy dugni akartam...ezért szóltam Alexának, hogy akarom Őt és húzzunk gumit. Ő felvarázsolta rám a védőfelszerelést és már csusszantam is bele misszibe a szúk, de nedves pinájába. Miközben élveztem az egész testének ölelését is.
    Bemelegítésnek dugattyúztunk egy jót, majd kértem, hogy pucsítson előttem az ágyon, hogy kutyában is megdughassam. Már terpesztett is és benne is voltam a tocsogós pinájában újra, hogy hol a popsiját, hol a derekát, hol a vállait szorosan fogva magamra húzzam a NŐT és élvezzem a kiváló testét. Végül gyorsabb tempóra kapcsoltam és keményen, csattogósan basztam Alexát, aki felvette a tempót és Ő is tolta rám magát tempósan...A foglalkozás maximálisan elérte a célját, ugyanis remegve és hörögve élveztem tele a gumit partnernőm gyönyörűséges szűk, ám tocsogós pinájában...
    Alexa kifacsart, így ki is dőltem és tisztogatás után még egy kis pihentető masszázst is kaptam.:-)
    Minden nagyon jó volt, mindennel nagyon meg voltam elégedve! A kielégülésről nem is beszélve...:-))) Ezúton is köszönet a példás hozzáállásért és a kiváló szexért!
  • Elszámolás:

    A végén, bár mint minden első találkozó alkalmával, így itt is feltettem e kérdést, hogy előtte, vagy utána. Alexa rám bízta a dolgot, én pedig, bevallom, ha nem ragaszkodik valaki az előréhez, akkor én szívesebben teszem a virágokat a vázába esemény után...;-)
  • Összkép:

    Nagyon örülök, hogy bakancslistám egy régóta vágyott tagjá most végre személyesen is megismertem. Tökéletes szexpartner Alexa. Odaadó, kedves, szép, igényes NŐ, aki kiválóan teljesíti a szexéhes férfiak vágyait.
Happy Massage