• Tia

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    VTR-on történt, 24 órával előtte. Nagyon gyorsan és pontosan vissza válaszolt.
  • Megközelítés:

    Az Ors vezér tértől egy pár megálló északi irányban. Nem tudom a parkolási lehetőségeket, én Budapesten csak a közszállítást használom.
  • Helyszín:

    Gondolom a hetvenes években épített tömbház alsó emelete , nem kell liftet használni. Egyedül fogad, elég tágas lakás, patyolat tiszta. A tusoló a célnak megfelel.
  • Lány külseje:

    Gyönyörű, álomszép lány, teljesen megfelel a képeknek. Nagyon szép teste van, sudár magas alkat. Igéző szemek, vonzó arc. Intelligens lány, lehet vele beszélgetni, jó a humorérzeke.
  • Action:

    Időben érkeztem, csengettem és rögtön felengedett. Csevegtünk egy kicsit, utána irány a fürdő. Amikor visszajöttem már az ágy mellett meztelenül várt.
    A következő emlékem, hogy állva simogattuk egymást és fedeztük fel egymás testét . Nagyon jól csókol és behunyt szemmel adja át magát.
    Utána az ágyon kötöttünk ki, a ciciket nem lehet megunni de én mégis Tia combjai közé kívánkoztam és ott folytattam az ismerkedést. Tia behunyt szemekkel élvezte a ténykedésem, teste tudatta velem hogy jó úton járok aminek 5-6 perc múlva meg is lett az eredménye, a teste vonaglani kezdett és elélvezett. Pár perc pihenő , a pajtásom már hadrendben állott és várta a folytatást.. Gumit húztunk. Lovaglásban kezdtük, átunna misziben folytattuk. Tia testének gyönyörű látványa, gravitációval dacoló cicik elrepítettek a gyönyörök világába.
    Utána egy kis szünet és kimentünk a fürdőbe felfrissülni és felkészülni a magasodik menetre. Tia hasra feküdt és én simogattam a gyönyörű fenekét és lábait. Próbáltam újból csúcsra juttatni de sajnos még nagyon érzékeny volt hogy ez sikerüljön.
    Hátulról kutyusban folytattuk, talán ez Tia kedvenc pozíciója, nagyon jó volt és vigyáztam hogy ne menjek el túl korán. Sajnos a türköztetés után átestem a ló túlsó oldalára, feltekintettem az órára és láttam hogy lejár az idő és nem tudtam már elélvezni. Tia mindent megtett és bevetette a csodálatos francia tudását....
    Sajnos egy kicsit túlleptem az időmet, ezért utólag is bocsánatot kérek !
  • Elszámolás:

    A távozásom előtt diszkréten az asztalra tettem a megbeszélt összeget. Tiánál nincsenek extrák, mindent bevállal ami ki van írva.
  • Összkép:

    Csodálatos vele lenni . Egy magasztos és felemelő élmenyben volt részem !
Happy Massage