• Dóri26

  • Beküldte:
  • Dóri26 reagálása

    Öröm volt (vissza) olvasni ezt az elragadó ;) találkozást 🤗
    Köszönöm szépen a beszit, kicsit vissza is repített a ketrecbe 😂 Remélem nem sokáig marad csupán emlék! Habár sosem lesz ugyanaz, biztosíthatlak, hogy tántorogva távozol minden egyes alkalommal!
    Addig is ölellek! D.

  • Egyeztetés:

    VTR-en szervezkedtünk, korán reggel írtam, és kb 10-kor már válaszolt is Dóri. Kettő nappal későbbre egyeztettünk megfelelő időpontot.
  • Megközelítés:

    Róbert Károly körút mögötti csendes utca, navigáció ismerte a címet. A lépcsőház bejáratánál parkoltam, hétköznap délelőtt volt bőven hely, persze fizetős.
  • Helyszín:

    Lakótelep, de a jobbik fajtából. Kapucsengős bejutás, tiszta lépcsőház és lift, semmi lehangoló tényező szerencsére.
    Ha Dóri vár az ajtó mögött, akkor kit érdekel a lakás, de tudjuk le a kötelező köröket: tiszta panellakás, kettesben voltunk. Előszobában lehet lepakolni, balra a sárga kanapés nappali - ide csak bekukkantottam, jobbra a franciaággyal és óriási tükörrel kiválóan kihasználható háló. Fürdő nem nagy, de minden van ami kell, beleértve a tisztaságot is. Kényes vagyok a fényviszonyokra, mármint hogy ne legyen félhomály, ez is rendben.
  • Lány külseje:

    Dóri külsejét össze tudom foglalni négy és tizenkét betűben is: hűha és aztajóéletbe. A sárga foteles és az ajtóban állós képek mostanában készülhettek. A piros latexes képekkel komoly problémám van, mégpedig az, hogy nem én csinálhattam őket. Nem méricskéltem az adatlapon megadott paramétereket, amint megláttam az jutott eszembe, hogy milyen szerencsés vagyok, meg az is, hogy itt nincs maszatolás, férfi kell a feladathoz. A képeken nem látszik az arca, ami szép, a szemei melyeknek kékségéről hosszasan akartam értekezni, de most látom az adatlapon, hogy szürke. Mentségemre szolgáljon, hogy egy vadmacska ketrecébe nyertem bebocsájtást, ki tud ilyenkor a tényszerű részletekkel foglalkozni? A ragadozó hasonlat nem véletlen, a mozgásában is visszaköszön ez a motívum, tekintete is vészjósló: itt annyi az ártatlanságodnak, ha még lenne valamennyi.
  • Action:

    Amíg vetkőztem, Dóri zenét indított, erről aztán beindult a csevegés, megalapozva a hangulatot és a közös hullámhosszt. Mire letusoltam, Dóri mosolyogva várt bugyiban és melltartóban az ágyon elnyúlva (vadmacska, ugyebár). Évődős szópárbajjal kombinált ismerkedésbe kezdtünk, tetőtől talpig feltérképezve egymás testét, hosszasan és érzékien csókolózva. Lekerült minden ruhadarab, végre teljes valóságában szembesültem impozáns méretű, csodás illatú, és kellően puha, kellően kemény melleivel. A feltérképezés folyamata elvezetett illatos, érzékeny puncijához, ahol nyalakodni kezdtem, a tükörnek köszönhetően folyamatos szemkontaktust tartva, ami nem mindennapi élmény. Szóbeli visszajelzéseket nem kaptam, testbeszédből és tekintetből olvastam ki a tennivalókat, ami végül egyre hangosabb nyögésekhez és csípőtekeréshez vezetett, egy adott pontban a fejemet eltolva - célba értünk.
    Én vigyorogtam, Dóri nagyot sóhajtott, és revansra készen, nemes egyszerűséggel letepert. Emlékezetes francia lecke következett, közben a tükörben csodáltam Dóri testét, már amikor nem felakadt szemmel hörögtem.
    Jó sokáig elvoltunk így, aztán gumit kaptam és Dóri meglovagolt, egymásnak adogattuk a tempó diktálás lehetőségét, aztán fölém guggolt, én meg nem tudtam, hogy hogyan is bírjam ki túl
    korai élvezés nélkül, tekintetünk egymásba fonódva, tükörben látom csodás fenekének mozgását, szemem előtt hintáznak elképesztő keblei. Csókolózással redukálhattam a látnivalókat, de akkor meg pont olyan ütemben mozgatta a nyelvét a számban, mint ahogy én mozogtam forró puncijában. Ragadozó, nagyvad, mondtam én.
    Egyszer csak szól: kapaszkodj, és benne maradok, miközben átfordulunk misszibe. Itt a helyzetből adódóan az én kreativitásom több teret kap, pakolgatom is a lábait rendesen, közben a ritmust és a mélységet variálom, keresve azt, ami a legjobb hanghatásokat váltja ki. "Úúúú, abba ne hagyd! Oké!" tipikus párbeszéd a randi ezen pontján.
    Megállok, oldalra fordulást szeretnék kérni, de mielőtt megszólalnék, Dóri az általam elképzelt pózba fordul. Készült belőlem, vagy mi van???
    Itt is próbálgatjuk a tempókat, nem egyszerű feldolgozni a vizuális élményt, ahogy mellei követik (vagy diktálják?) a ritmust.
    Nem sokáig fokozható az izgalom, jöhet a mindent bele doggy. Első körben a tükörrel szembe fordulva, ágyon térdelve. A látvány latin neve legyen eroticus maximus. Fogom a derekát, a tükörben tartjuk a szemkontaktust, csípőből pedig egy egészen más kontaktust. Kapitális mellek ritmusa, igéző tekintet, forróság, biztatások, mi kell még. Csak azért is bírjuk még, most az ágy végéhez állok és az előző műsort adja a tükör, ezúttal oldalnézetben.
    Katartikus élménysorozat méltó befejezése, óriási spriccelés a melleire, saját szemszögből is szép látvány, meg a tükörből is. Tusolás, összebújás, intim és szellemes beszélgetés, majd búcsú.
  • Elszámolás:

    Ismerkedő beszélgetés közben kérte, egyébként is kitettem volna előre, mert első alkalom volt, ezután meg azért fogom, mert ha eszemet veszítem a randi közben, ne maradjon el. Kultúrált, professzionális hozzáállás, nincs mit ragozni rajta.
  • Összkép:

    Mint már említettem: hűha és aztajóéletbe. Jó előérzetem volt, de a valóság még ezt is felülmúlta. Nekem sokat hozzátett a szellemes beszélgetés és az érintett témák. Ezek nélkül is csodás élmény, fejlett szexuális kultúrával rendelkező, lelkes, aktív, figyelmes bombanő, élményekkel gazdagon tántorogtam ki a vadmacska ketrecből. Nem tudom hogyan állok az adható minősítésekkel, szívem szerint Dórinak járna egy külön kategória.
Happy Massage