• Mary

  • Beküldte:
  • Mary reagálása

    Drága Jason!
    Nagyon szépen köszönöm ezeket a kedves szavakat és örülök, hogy a masszázs is elnyerte a tetszésed.
    Én is rendkívül jól éreztem magam a társaságodban, mint mindig.
    Várlak vissza szeretettel :)
    Csók: Mary

  • Egyeztetés:

    Itt az oldalon egyeztettem Maryvel mivel már ismer így könnyű volt. Az első dátum nem volt jó amit elküldtem Marynek mert valami dolga volt azon a napon, de egy válasz üzenetben leírta nekem mikortól lenne jó neki.
    Megnéztem nekem mikor lenne alkalmas szerencsére olyan a munka beosztásom, hogy tudok előre tervezni akár hetekkel is. Elküldtem neki az új dátumot és időpontot vtr-en amit szinte azonnal el is fogadott. Telefonon én már csak akkor szoktam egyeztetni ha nincs vtr lehetőség.
    Ez mondjuk annyiból hátrány, hogy nem hallom a választottam hangját. De Mary esetében nem ért meglepetés hiszen már ismerjük egymást.
  • Megközelítés:

    Megközelítés szempontjából nagyon jó. Kocsival lehet parkolni több helyen is a környéken ahogy néztem bár én nem kocsival érkeztem így azt nem tudom fizetős-e a parkolás de nem hiszem ez a rész még annyira nem a belváros.
    Viszont aki a tömegközlekedést válassza annak több lehetősége is van. Busz, vonat, villamos ami tetszik. Én villamossal érkeztem a megállótól kb 5-8 perc kényelmes sétára van Mary búvóhelye.
    A vtr foglaláskor megadott cím pontos. De ettől függetlenül ha új helyre megyek azért rá szoktam kérdezni a címre de itt nem volt rá szükség.
  • Helyszín:

    A lakás nem túl nagy de a célnak tökéletesen megfelel voltam már sokkal kisebb lakásban is más hölgyeknél. Tisztaság van minden hol van hely lerakni a ruhát.
    Fürdőben is tisztaság uralkodik több féle tusfürdő van. Jó fajta törölközőt kaptam Marytől nagy és jól el lássa a funkcióját. Van szájöblögető is meg kis eldobható műanyag pohárkák.
    A hálóban van egy masszázságy és kihúzható kanapé ezeket vettük igénybe az ott létem alatt.
  • Lány külseje:

    Mary teljesen megfelel a képeknek. Ő enged be mert a liftből kilépve még van egy ajtó amit neki kell nyitni így utcai ruhában láthatja a szerencsés vendég először jelen esetben most én :)
    De már így felöltözve is nagyon vonzó és csinos. Az arc nélküli képektől sem kell tartani Marynek nagyon csinos arca van legalábbis nekem nagyon tetszik pusztán a diszkréció miatt nincsenek arcos képek.
    A popsija mindig lenyűgöz nagyon szép formás popsija van amit edzéssel tart karban.
  • Erotikus masszázs:

    Miután beengedett üdvözöltük egymást és átadtam neki egy kis cserepes virágot amit ajándékba vittem neki aminek nagyon örült. Beljebb invitált megkérdezte iszok-e valamit én csak a sima víznél maradtam így ő is azt öntött magának is. Ezután leültünk a fotelekbe és beszélgetünk kb egy jó fél órát minden féléről.
    Ezért is szoktam 2 órára menni ha lehet mert így jut idő egy kis beszélgetésre is jobb lesz a hangulat is legalábbis én ezt tapasztaltam eddigi kalandozásaim során.
    A beszélgetés után megkaptam a törölközőt és elmentem lezuhanyozni és öblögetni egyet. Mire vissza értem Mary már csak fehérneműben várt rám. Hú az a látvány már itt kemény lettem de először a masszázs következett.
    Felfeküdtem a masszázságyra ami álló férfiassággal egy kicsit kényelmetlen volt hason de később a masszázs során ellazultam mindenhol ott lent is így már jó volt. A masszázs nagyon kellemes volt. Kaptam egy nagy jó masszázs tetőtől talpig.
    A talp masszázst külön kiemelném az rendkívül jól esett látszik, hogy Mary tényleg megtanulta a különböző masszázs fogásokat nem csak úgy simogat. Már csak azért is esett jól mert elég sokat állok a munkahelyemen is ezért sokszor a lábaim már szoktak fájni a nap végére.
    De az egész masszázs nagyon jó volt kellemesen átgyúrta minden porcikámat. Ja azt majdnem elfelejtettem, hogy lehet választani krém és masszázs olaj közül én a krémet kértem annyira nem szeretem az olajat.
    Miután végzett megkért, hogy forduljak meg és még szemből is meggyurmázott mindenhol. Tényleg egy nagy jó és alapos masszázs kaptam igazán jól esett.
    És most jöhetett a kényeztetés része :)
  • Levezetés:

    Mary megkérdezte, hogy én is szeretném-e kényeztetni őt? Természetesen szerettem volna így levette a cici fixet és a bugyit is és át mentünk a kihúzható kanapéhoz. Mondtam neki, hogy helyezze magát kényelembe mert szeretném viszonozni a masszázst a magam módján.
    Miután kényelembe helyezkedett végig csókoltam a testét főleg azokat a csodás ciciket és utána haladtam egyre lejjebb és lejjebb mígnem elértem ahhoz a szép borotvált puncihoz. Nem szeretnék nagyképű lenni de ebben a műfajban elég jó vagyok és szeretem is ezért hosszasan elidőztem Mary szájjal való kényeztetésben aminek egy csodás orgazmus lett a vége.
    Mikor Mary elélvezett finoman meg fogta a fejem ezzel is jelezve, hogy most érzékeny lett és kellet is neki egy kis idő még kifújta magát. Addig mellé feküdtem és simogattam kicsit csodás testét. Aztán én helyeztem magam kényelembe és Mary részesített egy nagyon finom barátnős franciába nagyon finom volt. Mondtam neki, hogy nyugodtan használja a kezét is mert én szeretem azt is.
    Mikor már éreztem, hogy közeleg a vég szóltam mert ugye végig szájba Marynél nincs ezért kiálltam az ágy szélére és úgy folytatta a kényeztetésem csodás szájával és kezével. Az utolsó pillanatban szóltam neki, hogy akkor most már mindjárt robbanok és átváltott csak kézi munkára és a csodás melleire spricceltem az utódokat amit a végén közösen takarítottunk el.
    Meg mivel én voltam ma az utolsó vendége ezért először elment ő kicsit fel frissíteni magát aztán még én is vettem egy gyors zuhanyt. Még volt egy kis időnk a végén ezért beszélgetünk még kicsit minden féle témáról meg rendeztem a piszkos anyagiakat is.
    Végül Mary megkérdezte nem-e baj ha le jön velem a lifttel mert ő is megy haza természetesen nem volt baj mért is lenne. Így együtt távoztunk és mikor leértünk a lifttel még egyszer megköszönte a kis virágot én meg a csodás randit elköszöntünk egymástól ő elindult a kocsijához én meg a villamoshoz és irány haza.
  • Elszámolás:

    Marynél egyértelmű, hogy mit vállal és mit nem. Az adatlapján is szerepel meg a bővebb infóban is ha jól emlékszem. Extrák nincsnek.
  • Összkép:

    Ritkán járok masszázs lányokhoz de Maryvel most is nagyon jól éreztem magam. A masszázs és a levezetés is nagyon jól esett.
    És nagyon jót beszélgettünk is ami számomra ugyan olyan fontos mint a randi többi része.
Happy Massage