• Cintia

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Már rég próbálkoztam eljutni hozzá, ezúttal sikerült elérnem telefonon. Éppen volt egy szabad időpontja, kissé közelre, de még belefért az időmbe, hogy ne kapkodva érjék oda.
  • Megközelítés:

    A Hungária körút egy eléggé forgalmas részén van, parkolóhelyeket láttam, de aki BKV-val közelít legyen körültekintő, mert zebra az igen messze van, és a Hungárián nem nagyon lehet tilosban átszaladgálni. Amúgy az objektum megközelítése gyalogkakukkoknak nem olyan kényelmes. Kvázi egyetlen villamos megy oda, vagy gyalogolsz a stadiontól.
  • Helyszín:

    A lakás egy tippem szerint ötvenes években épült blokk, földszintjén található. Felújított, szép tiszta. A fürdő telejesen rendben. Zuhanyfülkével, 4-6 felé tusfürdővel. A szobában félhomály, halk zene. Ami azt illeti, szerintem nem egyedül tartózkodik a lakásba. Hallottam WC zajt, ahogy valaki lehúzza, vagy extravékonyak a falak és a szomszéd volt, bár ezt erősen kétlem.
  • Lány külseje:

    A képeknek megfelel. Átlagos külsejű harmicas csajnak mondanám, ahogy azt egy másik besziben olvastam, az a fajta akit az utcán nem biztos, hogy észreveszel, de a strandon igen. Nem kiemelkedő, de jó alakja van. Helyes arca van, szép szemei, és végtelenül kedves. Aki régóta látogat ilyen oldalak, az tudja, hogy ezek a képek már fent vannak egy ideje, de csalódás nem ér. Ha jól láttam gyenge fényviszonyok közt, egy sötétzöld csipkés valamiben (talán bodynak mondanám) fogadott.
  • Action:

    Előre is elnézést kérek azoktól akik a tőlem megszokott hosszú beszámolókat szokták olvasni. A fürdés után a szobába lépve kis ölelkezés. Mivel a csók extra, és lévén dohányzik, ami ki is van írva, és kicsit érezhető is, ezért csókokat csak a nyakára és a vállára helyeztem. Majd lekerült róla a ruhanemű, kézzel kicsit lecsekkoltam a melleit. Nem túl nagyok, de szép formásak és jó fogasúak. Kicsit a bimbókat megpuszilgattam, majd az ágy szélére ültettem. Megálltam előtte és a szájába vett. Lassú, barátnős szopás vette kezdetét, majd pár perc után az ágyra helyezkedtem hanyatt fekve. Nem a lábaim közé helyezkedett, hanem mellém és úgy folytatta, ám kezét is használta, amit én annyira nem szeretek. A tempót és a mélységet is variálta, de úgy vettem észre inkább a makk környékén dolgozik, nem veszi túl mélyre. Bár már napok óta nem táraztam ki, elég nehezen mentem. Ami pozitívum hogy az első csepptől az utolsóig mindent eltüntet, de ezért is mentem hozzá. Aztán felajánlott egy masszázst amit örömmel elfogadtam, és végig az járt a fejemben, miért nem masszázs hirdető? Nagyon jól csinálja. Jobban mint egyesek akik abban a kategóriában hirdetnek. Nem részletezem, de csak ezért érdemes volt elmennem hozzá. Felfrissülten távoztam, bár nem sikerült a második kör amibe a masszázs után belekezdett.
  • Elszámolás:

    Előre történt, elég kedvező áron dolgozik. Nem találok kivetnivalót az előre fizetésben. Ami kissé zavart, hogy a kapucsengő és a távozás közt kb. 55 perc telt el. Nem lehúzás, nem tp, de nem is marasztalt nagyon.
  • Összkép:

    Kellemes hangulatban telt az egész találka. Amiért el akartam menni hozzá régebben, azt megkaptam, de számomra nem volt olyan különleges élmény, hogy visszatérjek.
Happy Massage