• Evelyn

  • Beküldte:
  • Evelyn reagálása

    Kedvesem! Nagyon hálás vagyok a lila besorolás miatt! Nagyon szépen köszönöm, hogy ismét megtiszteltél bizalmaddal és meglátogattál. Örülök neked mindig, várlak ismét szeretettel! Addig is sok puszi

  • Egyeztetés:

    VTR-en jelentkeztem be másnap ebédidőre. Telefonon is beszéltünk, számomra kedvezőbbre módosítva az időpontot. Perceken belül elfogadta a VTR-t.
  • Megközelítés:

    Evelyn hozzáállásához méltó nevű utca közepe az Oktogon, a Nyugati és a Körönd közelében. Már jártam nála.
  • Helyszín:

    Régi negyedben viszonylag modern ház. Lifttel közelítettem, de lépcsőn sem lett volna közepesnél nagyobb kihívás. Aztán jobbra, balra, kis séta és kitárt ajtó.
    Minden tiszta, higiénikus, jól felszerelt. A szoba az én ízlésemhez kicsit sötét, de annyi baj legyen.
  • Lány külseje:

    Arca kedves, hibátlan. Bőre egyenletesen szolibarna, és csodásan sima, puha.
    A cicik igen jól sikerült turbósításon estek át, pedig lánykorukban is szépek voltak. Most kimondottan bombasztikusak, de nemcsak méreteiket, hanem szépségüket tekintve is. A műtét nyomait nagyítóval is nehéz felfedezni. Tapintásra teljesen természetes hatású, sőt, erőteljesebb markolászáskor is csak sejthetők a körvonalak. Nem vagyok ciciprotkó párti, de ezek a keblek megvettek kilóra.
    Alul pici pamacs, nagyon szexi. Van pár nagy méretű tetkó, de nem zavaró helyeken. Merem állítani, hogy valóban nem dohányzik. Kedves, együttműködő, igyekvő, vendégcentrikus. Higiéniája kifogástalan.
  • Action:

    Gyorsan lecuccoltam egy ülőbútorra, majd letusoltam. Evelyn az ágyon ülve, egyetlen szemüvegbe öltözve várt vissza.
    Állva smároltunk és ölelkeztünk. Evelyn igazán szívesen és jól csókol! Nemcsak szájrapuszi, hanem igazi nyelves-lelkes csók. Közben kölcsönösen simiztük és somáztuk egymást. Úgy is, hogy kedvesem az ágyon állt, mert ekkor pont szem- és szájmagasságba kerültek legattraktívabb testrészei. Ki is használtam a helyzetet.
    Az ágyra pihenve délebbre kéredzkedtem, ahol trópusi éghajlat uralkodott. Kellemesen meleg és nedves, mondhatni (erotikától) fülledt. A kellemes, pozitív visszajelzések felkorbácsolták mohóságomat, és még jóval a cél előtt megtorpanva gumit kértem. Gyors első menetre törekedtem, bizakodva egy második lehetőségében. Nem fogtam vissza magam, amikor közelgett a kéj. Utána maradtam, mocorogtam még pár percet a meghitt barlangban, amihez Evelyn maximálisan partner volt.
    Tisztálkodás után fekve, egymást simogatva, beszélgetve folytattuk. Evelynnel nagyon jól el lehet beszélgetni. Nem indiszkrét, de érdeklődő. Közlékeny, de nem kell a szavába vágni, ha meg akarok szólalni. Mindig tovább tudja lendíteni a csevegést, amikor kezd ellaposodni. Néhányszor megkértem, hogy így-úgy forduljon, hogy elől-hátul simogathassam, amit készségesen megtett. Mivel két órára érkeztem, nem kellett sietnünk, de előbb-utóbb csak megkívántuk egymást. Csókokkal kezdtünk, majd francialeckével folytattuk. Evelyn legalább olyan jól és odaadóan műveli, mint a csókolózást. Haj, de szívesen élveztem volna akár egész délután! Az idő azonban nagy úr. Különben sem mondhattam nemet kedvesem ajánlkozására, hogy meglovagol. A látványt legalább annyira élveztem, mint az érzést! Hagytam is szépséges lovasomat, hogy kifáradásig dolgozzon rajtam, miközben én csak lustálkodtam, és a cickókat masszíroztam. Aztán én következtem, ismét papásmamásban. Általában másodjára elég nehezen élvezek el, de most nem volt ilyen problémám. A kutyust ki sem próbáltuk, de majd legközelebb.
    A végén még belefért egy kis összebújás meg egy tusolás.
  • Elszámolás:

    A bővebb infóból megismert csokrot helyeztem el egy bútordarabon. Szó nem esett róla.
  • Összkép:

    Ismét nagyon jól éreztem magam Evelynnel. Mindenképpen érdemes meglátogatni, és nem csak a csodás cicik kedvéért. Kiemelkedően kedves lány, mindent megtesz, hogy a vendég jól érezze magát. Remek randi volt.
Happy Massage