• Zoé

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon egyeztettem vele. Könnyen, gyorsan. Előre szoktam egyeztetni pár nappal, hogy biztosan a számomra megfelelő időben mehessek, így reggel egy megerősítő SMS-el indult a napom ami már előre felvillanyozott.
  • Megközelítés:

    BKV vagy autó, esetleg taxi, mind könnyen odatalál. Kocsival a plázában érdemes parkolni, a BKV sincs 5 percnél távolabb. Most taxit hívtam és úgy közelítettem meg a helyszínt, gyakorlatilag 30mp-et se gyalogoltam az ajtóig.
  • Helyszín:

    Általam sűrűn látogatott Corvin sétány épület. Új építésű, modern, tiszta, kellemes berendezett. maximális diszkréció. 2 kis szoba egymással szemben, egyikben kanapé és szobainas, másikban fotel és szobainas, mindkettőben matrac / tatami a földön az eseményekhez. A 2 szoba közt van a kisebb fürdő zuhanykabinnal. A másik nagyobb fürdő amiben kád van, kicsit előrébb van a folyosón, a lányok budoárjával szemközt. Mindkét fürdő jól felszerelt, sok tusfürdő. Belépés és gyors ölelés, illetve finom csók után Zoé bekísért a kisebb szobába, kezembe adta a törülközőt, majd mindketten elvonultunk felfrissülni.
  • Lány külseje:

    Zoé csodásan néz ki, filigrán apró kis tünemény. Arányos, szép cickók, kellemesen kerekedő popsi, igéző szemek, csábító ajkak. Nagyon jól használja az adottságait, olyan természetesen csábít, az embernek nincs ideje gondolkodni sem. Áttetsző kis bodyban fogadott (meg persze köntösben), ami már a kezdetekben magára vonta a figyelmet.
  • Erotikus masszázs:

    Masszázsra sok időt nem vesztegettünk, megkértem, hogy a lábamat gyúrja meg egy kicsit, mert merev és fáradt volt mindenem deréktól lefelé. Közben kellemesen beszélgettünk az élet dolgairól. Nekem viszont más, kicsit perverzebb tervem volt a kis hölggyel, tekintve a legutóbbi találkozónkat.
  • Levezetés:

    A rövid masszázs után megkértem, hogy feküdjön mellém, amit készséggel teljesített is. Mivel világosabb volt odakint mint legutóbb (akkor már bőven estébe nyúlt a találkozónk), így a szoba is valamivel világosabb volt, megcsodálhattam a szemét és a szép metszésű arcát. Miközben elmélyedtem az igéző szemekben, simogatni kezdtem, majd lassan lecsúsztattam a pántot a válláról, így előkerült az egyik melle, melyet élvezettel kóstoltam meg. Tevékenységem nyomán kellemesen izgalomba jött, a bimbója megkeményedett és apró sóhajokat hallatott. Megkértem, hogy szabaduljon meg az amúgy sokat sejtető ruhaneműtől. Ezt elég gyorsan meg is tette, majd arra kértem hadd kényeztessem én őt. Mosolyogva dőlt hátra, lábait kissé felhúzva majd szétnyitva engedett betekintést a kis édesen nedvesen csillogó kelyhéhez.
    A múltkor nem volt számomra egyértelmű vajon ő is élvezte-e az együttlétet, igaz akkor a figyelmem megoszlott a két lány közt, így most arra gondoltam, biztosra megyek. Mivel az ujjazást nem szereti és nem is választható nála, ellenben a simogatást annál inkább, így befeküdtem a lábai közé, lágyan simogattam és masszíroztam a punciját, majd szinte alig hozzáérve a nyelvemmel elkezdtem a kényeztetését...
    Egyre nedvesedett, miközben felváltva körkörös mozdulatokkal izgattam a csiklóját illetve mélyen hosszan benyaltam a nyílásba. Elég hosszasan csináltam és meg is lett az eredménye... Kezeivel megragadta a kezeimet, combjaival egyre erősebben szorította a fejemet, majd diszkrét sóhajokkal, és annál érezhetőbb remegéssel jutott a csúcsra. Néhány percbe beletelt míg magához tért és lenyugodott. Közben én ismét mellé feküdtem és simogattam levezetésképp... Mikor kellően kipihente magát igéző szemekkel rám nézett, majd lassan de annál határozottabban simogatni kezdte meredező farkamat. Végül a szájába vette, és egyre gyorsuló ütemben bólogatott amit a tükrökből csodáltam, miközben simogattam ahol csak elértem. Nem kellett sok, és a technikájának hála én is a mennybe jutottam. Ezután gyors tisztálkodás, a fennmaradó időmben pedig kellemesen összebújva simogattam, amit nagyon hálásan fogadott. Közben még volt időnk csevegni is, bár inkább csak élveztük egymás társaságát.
  • Elszámolás:

    Korrektül elszámoltunk még az elején (nem szeretek várni vele), időben kitettem a szokásos összeget a komódra. Mindig nagyon figyelmesen megköszönik a lányok.
  • Összkép:

    Már az első alkalommal is nagyon bejött mikor Aminával fogadtak, most viszont csak rá akartam figyelni, és összességében minőségi időt tölthettem egy csodálatos nővel. Abszolút csak ajánlani tudom a hölgyet!
Happy Massage