• Pálma

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Bar nem regen voltam nala, de annyira pozitiv elmenyekkel tavoztam az elso randi utan, hogy muszaj volt ujra meglatogatnom es hetfo delelott racsorogtem. Egybol fel is vette egy kolleganoje a telot es kedd delelottre sikerult is idopontot egyeztetni Palmahoz nagy oromomre.
  • Megközelítés:

    Ujat nem tudok irni, szerintem konnyen megkozelitheto es megint sikerult kozel parkolohelyet talalni.
  • Helyszín:

    A helyszin tekintetben sem tudok valtozasrol beszamolni, kulturalt, tagas masszazsszalon ahol tobb helyseg is fogadja a vendegeket. Van egy csigalepcso ami az emeletre visz, miutan megerkeztem finoman rakerdeztem hogy az emeleten milyen tevekenysegeket lehet folytatni, de temeszetesen ott is csak egy masszazsszoba van, vagy legalabbis nekem ezt mondta:)
  • Lány külseje:

    Erkezesemkor ismeroskent udvozolt puszikkal, egy piros fehernemu volt rajta, nagyon szexi volt benne,. Az a popsi vilagbajnoksagot nyerhetne ha lenne ilyen rendezveny:) formas, feszes, izmos egyszeruen nem akar utana soha mast fogni az ember ha egyszer megmarkolja. Tobb lanynal voltam mar, de top1 most nalam. Hosszu szoke haja hatul osszefogva es van egy olyan nezese h teljesen kesz vagyok tole:D Valahogy ugy interpretalom hogy ez a “gyere es gyurjuk ossze a lepedot nezes” hogy finoman foglamazzak:D, de teljesen beinditja az embert.
  • Erotikus masszázs:

    Az elozo napi sport miatt minden izmom ki volt ehezve egy jo masszazsra (is) es zuhi utan fel a masszazsagyra es kezdetet vette egy nagyon kellemes foglalkozas, tenyleg abszolut segitett ellazulni. Kozben beszelgetunk minden felerol, kaptam tippet egy erdekes szorakozohelyhez aminek a nevet mar csak reklam celzattal sem irnam le ide, de az is lehet hogy egyszer meg tenyleg meglatogatom:).
    Miutan a hagyomanyos masszazs vegere ertunk eloszor meg hason fekudtem amikor elkezdte a golyszikat simogatni es ereztem hogy itt asap meg kell hogy forduljak, de most legalabb volt annyi lelekjelenletem, hogy rakerdeztem, ugye megfordulhatok. A valasz termeszetsen igen volt, es ezek utan kezdetet vette ismet egy elkepeszto francia ora:)
  • Levezetés:

    Egy kis olajat locsolt a kezemre es en sem voltam rest ahol tudtam elkezdtem simogatni, finom puszik es kisebb csokok kozepette, majd en tovabbra is az agyon ulve o bemaszott a labaim koze es elkezdte a kezevel es szajaval felvaltva kenyeztetni a velem egykorut, idokozonkent a zacsira is atterve, kozben ugy puccsitva hogy en is midnehol elerjem. Az a latvany, raadasul mellettunk a tukorbol is nezve beleegett a retinamba egy eletre:D igy elvezkedtem meg egy jo darabig, majd egyszer csak megkerdeztem h moge mehetek-e, mire o igennel valszolt es a hatara fordult a padon, a fejet lelogatva en pedig ele/moge allva - ahonnan nezzuk - elkezdtem finoman dugni szajat, kozben simogatt ahol csak ertem. Ez ment meg egy darabig amikor egyszer csak megkerdezi a draga hogy elbirok-e 50 kilot. Sportos ember reven termeszetesem igennel valaszoltam erre az elobbi pozbol fogta szepen magat es a labait felhuzva a nyakamba teve, fejjel lefele logva en meg ekkor meg stabil labakon allva folytattuk a musort, tenyleg mint valami allo 69 poz egy pornofilmben:D ekkor kezdtem el erezni h ezt mar egy percig sem fogom tovabb birni es viszonylag lenduletesen lokve oriasit elveztem a szajaba. Nem kopte ki, bent tartotta a velem egykorut amig valamelyest le nem nyugodtam (meg ugyanebben a pozban), de ekkor mar kicsit elkezdtek a labaim is kevesbe stabilla valni es visszafektettem a masszazsasztalra. Kozben mindketten konstataltuk, hogy ez nagyon komoly volt es levegoert kapkodtunk percekig:D kicsit meg beszelgettunk de sietnem kellett sajnos igy gyors zuhi, oltozes, puszik es tavoztam. Legkozelebb biztosan tovabb maradok, ahogy ertettem neki sem lenne ellenere, nekem meg meg aztan foleg nem:)
  • Elszámolás:

    Ismet a vegen, szoba sem kerult addig.
  • Összkép:

    A beszi megirasa elott gondolkodtam hogy megirjam-e ezt a masodikat is, de annyira jo elmenyekkel tavoztam ismet, hogy ugy ereztem ki kell irnom magambol, hogy aki eddig nem ismerte Palmat az is megtudja, hogy mit hagy ki ha nem megy el hozza. Kozben viszont az is ott van bennem hogy tenyleg egy torekeny kis tunemeny es jo lenne csak magamnak megtartani ot is meg az elmenyt is:) Igy vegul arra jutottam, hogy tobb beszit nem irok rola, viszont maradok tisztelettel egy visszajaro vendege ameddig csak elerheto lesz:)
Happy Massage