• Zoé

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Első, nyári látogatásom után régóta terveztem egy Amina-Zoé párost, ezt próbáltam most valóra váltani. A második VTR egyeztetési kísérlet két nappal a tervezett randi előtt félsikerrel járt: Zoéval találtunk közös időpontot egy 1 órás találkához. Amináról viszont azt az infót kaptam az üzenetváltás során, hogy egy darabig nem lesz (Ehhez képest most, amikor írom ezt, fent van a hirdetése, ami fura.)

    Zoé kérésére aznap meg is erősítettem az időpontot. Üzenetváltásunkban egyeztettünk még 1-2 dolgot, nekem most nagyon praktikus volt ez így. Első randi esetében ragaszkodtam volna hozzá, hogy halljuk egymás hangját, de mivel már ismertük egymást, ez most nem volt létfontosságú.
  • Megközelítés:

    Ideálisabb lokalizációt nehéz lenne elképzelni: a Corvin-plázában könnyű és nem is drága parkolni, és ha a megfelelő (nem a mozi felőli) kijáraton jössz ki, a kapu 50 méterre van. Ebből adódik, hogy BKV-val is könnyű az odajutás és kevés sétára van szükség. Még a lifttől is csak néhány lépést kell tenni...
  • Helyszín:

    Új építésű házban erre a célra kialakított, szűk terekkel rendelkező, de kellemes lakás, kicsi, de a célnak tökéletesen megfelelő kuckóval, amelyben csak egy nagy tatami fér el, meg némi pakolóhely, kis kanapé, szobainas. És persze egy kisebb tükör. A zuhanyfülkés fürdő kifogástalan, a szájvizes flakon viszont üres volt.
  • Lány külseje:

    Zoé arca még annál is gyönyörűbb, mint amire emlékeztem, talán azért is, mert azt hiszem sminkben stílust váltott. A fantáziám nyilván mocskos, azonnal hevületbe jöttem, amikor a tervezett végkifejletre gondoltam. Erre a csodálatos arcra, te jó ég...

    Ami nem változott: Zoé nem kosaras típus, kifejezetten alacsony, filigrán, ennivaló kis tündér. Fogyhatott valamelyest, mert a feneke, ha szép kerek is, már nem olyan brazilos. Egy csipkés body-ban fogadott, ami igencsak kiemelte karcsú, nőies vonalait.

    Ami viszont elsőre lejött: rendkívül készséges, barátságos, oldott, a vendég kedvét kereső lány, aki erotikus kisugárzásával szinte elvarázsol. Nem a kényszerűen viselt műmosolyt kell itt elképzelni, hanem bújkálót, valami csábítóan erotikus derűs arcon.
  • Erotikus masszázs:

    Azért nem került rá sor, mert sajnos melótényezők belerondítottak a napomba: negyedórás késéssel érkeztem úgy, hogy közben negyedórával korábban el is kellett mennem. Emiatt nagyon kényelmetlenül éreztem magam végig, de hát ez nyilvánvalóan az én hibám. És ezért, bár elveimmel és a szokásommal ellenkezik, azonnal a tárgyra kellett térnünk...
  • Levezetés:

    A fent említett időbeli szorítottság miatt az egész együttlét számomra olyan volt inkább, mint egy remek film előzetese (pontosabban, mivel már voltam nála egyszer, egy remek film második részének előzetese...), egy ígéret egy izgalmas, ráérősebb randira. Trailernek viszont díjnyertes volt: azt lehetett sejteni, hogy egy hosszabb randi felejthetetlen lehet Zoénál. Minden arckifejezésével, gesztusával, mozdulatával és mondatával húzott és húzott ravaszul és végtelen kifinomult erotikával felfele. Azt érzed, hogy ez a gyönyörű csaj teljesen annak szenteli az együttlétet, hogy kielégítsen. Zoé arca és szeme csodaszép, és ami a lényeg, használja is ezt a szépséget: a nézése gerjesztő. Miközben a fürdőben időztem, készségesen fölhúzta magára az általam vitt harisnyát. (Gerjedek a harisnyás lábra, mit csináljak?...)

    Mivel sajnálatosan kevés volt az időnk, az ő kényeztetését fájó szívvel kihagytam, rögtön a tatamira hevertem széttett lábbal, amit tökéletesen értett. Nyelvével és (azt hiszem kissé feltöltött) ajkaival pillanatok alatt merevvé varázsolt. Fullos érzékiséggel szopni kezdett, puha ajkai néhány perc alatt élvezésközeli állapotba hoztak. Megkértem, hogy villantsa megint meg a múltkori mélytorkos tudását, és megtette, ráhúzta magát a farkamra egészen addig, míg a garat kapuját át nem léptem, amit cuppanás is jelzett. Úgy érzetem, most nincs ehhez annyira kedve, mint a múltkor, így csak újabb késésemre mutatta meg még egyszer a mélységeit, ezért ezt a vonalat most elengedtem, és hagytam, hogy úgy csinálja, ahogy akarja.

    És nem volt semmi, ahogy csinálta. Azt hiszem, örökké belém égett, ahogy szopás közben NÉZ a gyönyörű szemével. Vadítóan, felajánlkozóan, gerjesztően, de minden mesterkéltség nélkül. Csoda, hogy az arcán akartam viszontlátni a gyönyöröm végtermékét?

    A végéhez közeledve rákérdeztem, hogy hogyan végződhet. Nem pazarolt el egyetlen másodpercet sem: nem vette ki a szájából a benne dagadó brét, hanem csak rámutatott a szájára, jelezve, hogy nyugodtan lőhetek oda. Nekem azonban, pornómérgezte perverznek, más volt a tervem, ahogy már említettem. Megkérdeztem tehát, élvezhetek-e az arcára, és szerencsére igent mondott. Hátára fektettem, párnát tettem a feje alá, és tudta a dolgát: nagyra nyitotta a száját, kinyújtotta a nyelvét és.. NÉZETT!! Az a nézés! Mondtam már, hogy felejthetetlen? Sajnos, mivel a randi sietős volt, nem volt időm annyira begerjesztetni magam, hogy igazán nagy legyen a spricc, de szép adagot lőttem azért a csodaszép arcra, szájába, nyelvére, ajkaira. Derekasan, szemrebbenés nélkül állta.
  • Elszámolás:

    Igaz, az én hibámból rövidke lett a randi, mivel egy órát foglaltam, úgy éreztem, úgy korrekt, ha egy órás csokrot is nyújtok át.
  • Összkép:

    Más volt, mint ez első élményem, de kicsivel sem rosszabb. A középpontjában a csodaszép, gerjesztően rám néző szempár és az kidekorált arc állt. Nem tudom, élveztem-e valaha ilyen szép arcra.
Happy Massage