• Evelin

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon, a szokásos módon, nem először járok ebben a szalonban, így tudtam mire számítsak. Most egy barátnővel sikerült egyeztetni.
  • Megközelítés:

    BKV-val a legegyszerűbb, de a parkolás se vészes, közelben a pláza de kis kereséssel a közeli utcákban is le lehet tenni a kocsit.
  • Helyszín:

    A lakás mint mindig most is tiszta, kifogástalan. A lányok nagyon ügyelnek a részletekre. A fürdők kiváló állapotban, rengeteg tusfürdő és tiszta törülköző. A szobák berendezése egyszerű, kanapé (egyik szoba), fotel (másik szoba), nagy matrac, tükrök, sejtelmes fények, és egy komód. Gyors lepakolás, majd irány a fürdő és vissza a szobába, ahol már várt rám...
  • Lány külseje:

    A mosolya és a hangja már az ajtóban megfog, igazából alig vártam, hogy beérjünk a szobába. Nagyon kedves, csinos lány, talán a mosolya tetszett leginkább :) Könnyed kis átlátszó ruhácska volt rajta, ezzel a szememet is rabul ejtette.
  • Erotikus masszázs:

    Zuhany után visszatértem a szobába, ahol vendéglátóm már kényelembe helyezkedve várta érkezésem. Határozottan hasra parancsolt, hogy elkezdhesse a kellemes átgyúrást. Nekem egy kicsit gyengének tűnt, bár szerintem ha kérem akkor erősebben megdolgoz, talán legközelebb majd szólok neki. Így is nagyon ellazultam.
  • Levezetés:

    Amilyen határozott volt a masszázst illetően pont olyan határozottan vágott bele a kényeztetés részébe. Miután kellemesen átgyúrta a testem, fordulást parancsolt. Nem is tudom hogyan, de eddigre megszabadult a kis body-tól ami eddig rajta volt, és kézbe vette a dolgokat. Néhány határozott mozdulattal életre keltette az eddig félálomban létező kis barátomat, majd bevetette az édes kis száját is. Kértem, hogy én is kényeztethessem, kaján kis vigyorral tolta az arcomra magát, majd folytatta a már megkezdett nem éppen eredménytelen munkálkodását. Nekem is be kellett vetnem magam rendesen, nehogy szégyenben maradjak. Finom, illatos punciját nyalogattam, szívogattam míg ő egyre magasabb fokozatra kapcsolt néhány arasszal lentebb. Nem hiszem, hogy eljuttattam a csúcsra, ellenben én nagyot élveztem a szájában. Gyors tisztálkodás, majd zuhany, végül távozás.
  • Elszámolás:

    Abszolút korrekt, akikhez itt eddig szerencsém volt, nem okoztak még csalódást, rendesen elszámolnak mindig (igaz én se alkudozni járok hozzájuk). Én általában előre rendezem amit kell, pedig már szinte visszajáró vagyok itt.
  • Összkép:

    Kellemes időtöltés egy kellemes lánnyal, azt kaptam amiért mentem korrekt és vendégcentrikus hozzáállás, kellemes ellazulás és persze a végén egy igen kellemes kényeztetés.
Happy Massage