• Nati

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon beszéltünk először, nagyon kellemes volt a hangja, kedves és cserfes a stílusa, én nagyon megkedveltem már ennyi idő alatt is. Megbeszéltük a vállalásait és hogy másfél órában van egy "full extrás" programja, ami minden jóságot tartalmazott, amire én vágytam.
    Közben engem másfelé sodort a vadászkedv, de az utóbbi idők jó beszijei hatására újra felfigyeltem rá, VTR-en fixáltunk egy időpontot, amit kedvesen el is fogadott.
    Könnyen-gyorsan ment a dolog, a VTR miatt nem kért megerősítést aznap, de azért 1-1 mondatot váltottunk reggel.
  • Megközelítés:

    Váczi út Lehel tér és Dózsa György út közti szakasza, autóval is járnak erre, de én BKV-val mentem. A szomszédos utcákban láttam parkoló autókat, de nem nagyon figyeltem, mennyi a sarc.
    A ház egy újépítésű, elég jellegzetes formájú ingatlan, nagyon jól olvashatóan ki van írva a cím és a VTR-en pontosan meg is kapod. GPS is ismeri szerintem, mert a Google Maps is felfedi. A ház előtt szerintem feltűnő várakozni, de a tömbön belül van egy kényelmes kis park, ott nyugisabban lehet időt elütni, vagy van egy kávézó is egészen közel.

    Megérkezvén telefonáltam és kapukódot és pontos útbaigazítást is kaptam, úgyhogy bejutás után köszöntem az üres recispultnak és mentem is jobb kéz felé a lifthez - elég magasra kell feljutni, lépcsőt még a sportosaknak sem ajánlom.
  • Helyszín:

    Liftből kilépve jól kiírt lakásszámok fogadnak, a megfelelőhöz lépve nyílt az ajtó, mögötte vendéglátómmal (de erről majd később).

    A lakás maga nagyon szép és új, tényleg mint egy szépségszalon. Az apró előszobában a falakon egységes design, megnyugtató hangulatot sugárzó enteriőr, majd (talán) három szoba, mi a fürdő mellettibe érkeztünk - ami egyébként ugyanaz, mint Nati képein, így erre sok szót nem vesztegetnék. Talán annyi, hogy kellően tágas és mégis "kuckós" hangulatú, jó kis szerelmi fészek. Az ággyal szemben nagy és teljes tükör, balra pedig tükrös szekrény - de ezek is jól láthatóak Nati képein. Nem kedvelem az újépítésű lakásokat, de ebben tudnék lakni, főleg ha megkapnám Natit is lakótársnak!

    A fürdő is patika, a falán művirágból oázis a tükör körül, jó sok tusfürdő és dezodor, kellően széles kád a magamfajta hombároknak is. A kilépő száraz volt, a törölközőm hotelszoba-minőségű és kb. ugyanúgy is volt felcsavarva, mikor érkeztem. Használat után Nati kiterítette a radiátorra, hogy mikor újra használom, száraz és meleg legyen. Az ágy szép nagy, hárman is elférnénk szerintem rajta; ottlétemkor egy sötétkék puha (polár?) szöveten egy fehér lepedő volt leterítve, csakúgy, mint a képeken és a párnák is ugyanazok voltak.
  • Lány külseje:

    Merthogy a hölgy igen csinos, amolyan csendes-kedves, tartózkodó lánynak tűnt ottlétem idején. (Ennek lehetett az az oka, hogy kicsit köhögött, de semmi vészeset nem vettem észre és nem is zavart egyáltalán.)
    A megadott méretei szerintem pontosak lehetnek, a feneke nálam csillagos ötös, puha bőr, markolni való, izmos gerezdek, szépen kinyíló félgömbök - csúcs! Alakja szerintem is vékonyabb most, mint a képeken, szóval még jobban néz ki élőben és szerintem ezen dolgozik is.

    Hosszú, seprűs műszempillái és meleg barna szemei elvarázsoltak, arca is nagyon bájos, a kitakarástól nem kell tartani. Szája számomra újdonság volt, picit felfelé íveltek ajkai - talán ilyen lehet, ha valakinek egy pici ajakfeltöltése van, nem tudom, még tapasztaltam ilyet, de nagyon jó! Hasa nem kockás, de lapos, dereka szép vékony. Combjai között szerettem elidőzni, puncija simára borotvált és zárt, orális kényeztetésre jól reagál. Cicijei mint a képen, kedves halmok peckesen álló, sötét bimbókkal.
    Nagyon szép, hosszú, barnás-szőkés haját hosszú lófarokba fogta, szerintem ezzel optikailag még vékonyított is magán és nem húzódott el, mikor simogattam és randi közben kézbe vettem.
  • Erotikus masszázs:

    A kényeztetések között került rá sor, nem vártam meg, hogy felajánlja, én kértem - kifejezetten vágytam az érintésére ilyen módon is.
    Nagyon készségesen, krémmel állt neki masszírozni - én kényelmesen elhelyezkedtem, ő meztelenül mellém telepedett és a felső vállövem és a hátam volt műsoron. Szakszerűséget nem nagyon fedeztem fel benne, gyakorlottságot és odafigyelést igen. Biztosítottam is, hogy van erre külön szakemberem, én inkább az érintésére vágyom, úgyhogy ezek után néha a cicagyúrás mellett körmeivel is cirógatta a hátam és közben jókat beszélgettünk a hétvégi terveinkről. Mivel neki volt érdekesebb és kreatívabb programja, így főleg erről és ennek leágazásairól szólt a diskurzus, nagyon képiesen és választékosan tud mesélni - annyira, hogy felkönyököltem és inkább rá figyeltem.

    Kisvártatva, mikor a témát kimerítettük, megkérdeztem, hogyan szeretné folytatni a randit?
    "Hát, amit te szeretnél." Megkértem, hogy hagyjuk ezt a játékot most, inkább csak segítsen a döntésével - "Akkor mit szólnál, ha most te masszíroznál meg?"
    Jó ötletnek tűnt, mert így szépen finoman át is tudtam térni az ő kényeztetésére.
    Édes volt, lefeküdt, fejét a tükör felé fordította, picit még szemeztünk így aztán lehunyta pilláit és élvezte a ténykedésem. Mivel sok csomót és letapadást nem érzékeltem - a bombázó fenekét viszont igen, úgyhogy lehet, hogy a taktilis ingereim nem 100%-ban jutottak el az agyamig - így hamar csípője és feneke felé vettem az irányt. Közeledésemet kedves mosollyal fogadta, halk szuszogásokkal és nyögésekkel jelezte, mikor és hogy jó neki, nagyon jó partner volt ebben is. Közben a zene is valami olyanra váltott, ami mind ritmusában, mind szövegében jól illett az előttünk álló dolgokhoz, ezt külön megjegyeztem és értékeltem!
  • Levezetés:

    Másfél órára mentem, ebben kétszeri kényeztetés van, de szerencsére nincs tisztázva, hogy fejenként vagy összesen. Én megreszkíroztam, hogy fejenként és bejött!
    Fürdés után visszajőve, kérésemnek megfelelően már meztelenül várt az ágyon, hason fekve, kecses lábait kicsit lóbálva és szájával és meleg barna szemeivel és mosolygott. Nagy hatást tett rám és ezt szerintem látta is.
    Átbeszéltük a biztonság kedvéért, hogy aznap mi fér bele neki és meglepően széles volt a skála, pont, mint a telefonban. Azt is megbeszéltük, hogy én szeretem, ha a hölgy is aktív és más egyéb dolgok.

    Apró puszikkal és csókokkal kezdtem, ezeket viszonozta is, nagyon finom csókja van, nem túl mély, de őszintének tűnik. Nem nagyon beszéltünk meg programot, így egy darabig ezt élveztem, ízlelgettem különleges ajkait, beszívtam bőrének finom illatát. Aztán áttértem picit a cicijeire is és megkértem, hogy helyezkedjen el kényelmesen. Lassan közelítettem kelyhe felé és inkább a combjait és környékét puszilgattam - szerintem ez tetszhetett neki, mert halk nyögésekkel és szuszogásokkal jelezte, jó helyen járok. (Amikor igazán tetszett neki a ténykedésem, megkockáztatom, hogy még halk "nyüsszögést" is hallottam.)
    Tetszett, hogy ennyire reszponzív volt és odafigyelt az elején az egyéni kívánságaimra.

    Kicsit rosszalkodtam az első alkalommal és húztam az orgazmusát amíg tudtam, de aztán szerencsére "irányba tett" és úgy tűnt, siker koronázta a működésemet, Nati elég jól érzékelhetően elröppent. Puncija ilyenkor érzékennyé válik, a hölgy kicsit el is fordítja a csípőjét, de én még picit puszilgattam a kincsét, ő meg kuncogva ugrándozott és próbálta elhúzni előlem. Nem húztuk ezt sokáig, de azért örömének édes cseppjeit még magamhoz vettem és egy csók formájában neki is átadtam. Mivel így már elérte a férfiasságom, gyorsan rá is fogott és finoman húzogatni kezdte a bőrt. Én vettem a lapot, a fejéhez térdeltem, ő pedig rám fordult és kis nyálat gyűjtve elkezdte a Nati-varázst. Mélyen a szemembe nézett seprűs pillái alól, szép lassan puszilgatni kezdte a farkam, majd mélyen a szájába vette (normál méret). Nem mondom, hogy egyből torokra, de nem kellett sok idő hozzá, hogy orra a hasamba fúródjon és finoman bár, de engedte, hogy ráfogjak a fejére és picit ott is tartsam.
    Nem nagyon tudom még most, napokkal az események után sem szavakba önteni, de elképesztően jó érzékkel vonultatta fel a francia nyelv minden árnyalatát, ragjai és segédigék és -kéz nélkül is jól abszolválta ezt a kört. Itt is jöttek már a gagging hangok, halk nyögések és látható odafigyeléssel, szemkontaktussal végzett full service volt, amit kaptam.
    Amikor már éreztem, hogy nem bírom sokáig, egy csókot loptam tőle és kértem, hogy álljunk fel a finishez. Ezt nagy mosollyal és habozás nélkül teljesítette, a tükrös szekrény mellé térdelve folytatta az előbbi varázslatot - és még cifrázta is, mert finom kezeit a fenekemre téve szinte húzott magába, szép fehér műkörmeivel cirógatta a combomat és mikor jeleztem, hogy nemsokára elmegyek, engedelmesen kinyújtotta a nyelvét és lehunyt szemmel várta a közel egy heti adagot. Az első spriccből a hajára is ment (sajnos, pedig próbáltam vigyázni), de nem problémázott ezen, sőt, még jobban helyezkedett, hogy a többi csík megfelelően esztétikusan kerüljön "elhelyezésre" - ahogy korábban az MT-k már megírták, tényleg az volt az illúzió, hogy nem hogy nem zavarja, de szereti is az efféle "extrém sminket".

    Mikor végeztem, még apró puszikat kaptam a makkomra és kérésemre egy picit szopogatta még a műszert, majd közös erővel megkezdtük a romok eltakarítását. Mivel tényleg elég nagy mennyiség sikeredett, szinte bocsánatkérően kérdezte, hogy zavarna-e ha kimenne rendbe szedni magát? Egyáltalán nem, teljesen érthető volt a dolog. Felajánlotta, hogy ha már úgyis kimegy, hoz valami frissítőt, amit megköszöntem.
    Visszatérte után következett a masszázs és a beszélgetés, erről fentebb már írtam.

    Az utolsó fél órában a masszázs aztán szépen lassan átment kézzel izgatásba, amit nagyon jól fogadott és megegyeztünk, hogy a fenekének ujjazása aznap tabu. Szólt viszont, hogy ha kívülről egy picit izgatnám hüvelyét az ujjammal behatolás nélkül, az most nagyon jól esne neki, így nem kellett kétszer mondania. Tényleg kicsit dorombolósabb, "nyüsszögősebb" lett így, plusz, mivel hason feküdt párnával a csípője alatt, feneke és puncija is szépen kinyílt és nekem is könnyebb dolgom volt az izgatásával. Fenek már annyira csábított, hogy ujjal ugyan nem, de nyelvvel izgatni kezdtem ánuszát, amire még szaporábban kezdte venni a levegőt és végül megállapodtunk, hogy gyors fordulással újfent szemből fejezem be izgatását.
    Nem is kellett sok hozzá, így már ügyesen tudott mozogni is - illetve megkérdezte, hogy izgassa-e ő magát, de inkább vállaltam ezt a nemes feladatot - és nemsokára az ujjamra csúszva, kezeit a fejemre téve húzott magához és magába, majd az elsőnél is hangosabb élvezést produkált. Kicsit többet kellett most dolgoznunk rajta, de az élmény is nagyobbnak tűnt, nem is engedte annyira a plusz stimulálást, mint elsőre.

    Pihegtünk egy keveset, simogattuk egymást - említettem már, hogy bársonyos a bőre és nagyon jó a feneke?! - majd úgy emlékszem, megkérdeztem, volna-e kedve még egyszer leszopni engem? Korábban már olvastam, hogy ő is szabadon használja ezeket a szavakat és kíváncsi voltam, így van-e? Kedvesen mosolygott és elhelyezkedett a lábam között, fenekét a tükör felé talán nem nyomta ki, de én amúgy is inkább az arcára figyeltem, mert újfent mélyen egymás szemébe néztünk. Csókolgatni kezdte a makkom, majd nyelvével a rudamon fel-le kezdett szánkázni, újra varázsolni az ajkaival. Aztán elkezdte a bő nyálas, mélytorkozós mutatványát, apró g-g-g hangokkal és szembenézős kivitelezéssel. Nagyon tetszett a mutatvány ismét, ő pedig fáradhatatlanul csinálta is, de nálam a második kör csak nagyon jó partnerekkel szokott sikerülni, így a tettek mezejére léptem és megkértem, forduljunk 69-be.
    Itt szerintem arra gondolhatott, hogy "fordított 69"-re gondoltam, de tisztáztuk, hogy inkább ő jöjjön fölém. Így tudtam gyúrni a fenekét, nyelvelni a punciját, simogatni a hátát és közben élvezni mindent, amit a szemből jövő kényeztetésnél megkaptam. Kis kézi rásegítés részemről, makkszopogatás és -nyalogatás Nati részéről és kisvártatva meg is lett az eredménye, Nati hagyott a szájában lenyugodni, majd diszkréten Szilviába továbbította az utódokat.

    Sok időnk már nem volt, én jeleztem, hogy nem fogok zuhanyozni és valahogy úgy éreztem, ez a randi itt most véget ért - úgyhogy vettem a nadrágom, felöltöztem és elköszöntem alkalmi kedvesemtől.
  • Elszámolás:

    Én - különösen első randin - előre adom, ezúttal virággal együtt, a kis ajándékába rejtve. Nem esett szó róla, de a két ajándéknak nagyon örült.
    Az extrái közül egyedül talán a lenyelés nem teljesült, de ebben sem vagyok teljesen biztos - minden mást viszont látható odaadással és őszinte jó szándékkal, maximálisan teljesített. Szerintem tökre megérte.
  • Összkép:

    Nagyon szimpatikus lány Nati, odaadó randipartner, jó szerető, profi technikával és számomra úgy tűnt, enyhe irányítás utáni vággyal. Azt gondolom, hogy ő szeret sodródni a partnerrel, aki elviszi őt olyan helyre, ahol közösen jól érezhetik magukat és egymást.
    Ha száraz technikai részen nézem, akkor első randin nem hangolódtunk teljesen egymásra, a szikra nem pattant ki (talán az aznapi közérzete miatt).
    Viszont én nagyon jól éreztem magam, egy csinos fiatal lány az utóbbi idők legjobb mélytorkos franciájával ajándékozott meg kétszer és "úgy adta magát, mintha [én] lennék a szerb királyi család".

    Határozottan úgy érzem, hogy van még potenciál ebben a kapcsolatban, remélem, sokáig velünk marad még és sok jó élményeket fogunk még tőle begyűjteni.
Happy Massage