• Dóri26

  • Beküldte:
  • Dóri26 reagálása

    Látszik, hogy még új kislány vagyok itt mivel most jut eszembe, hogy meg sem köszöntem a rendkívül megtisztelő beszidet! Szóval köszónöm szépen és nagyon örülök, hogy újra találkozhattunk!

  • Egyeztetés:

    A hirdetés megjelenése nagy örömet váltott ki belőlem (meg merevedést :)). Hívtam, felvette, egyeztettünk. Régről ismerem, nem változott semmi, ugyanolyan kreatív és rugalmas, bár itt most nagy rugalmasságra nem volt szükség, az első lehetséges időpont mindkettőnknek jó volt.
  • Megközelítés:

    Parkolni lehet a ház előtt és mögött is, hely van, fizetős. A címet megtalálni GPS-sel triviális, pontosan odavisz. Autóval mentem de BKV + néhány perces sétával is kiválóan megközelíthető a hely.
  • Helyszín:

    A ház egy jó környéken levő panelház, jó állapotú. Kapucsengő van, lift van, minden oké.
    A lakás tiszta, tágas, célszerűen berendezett, tükrökkel! Lehet mozizni!
    A fürdőszoba panel méretű, pici tuninggal. Zuhanyzó van, teljesen oké. Lehet együtt is zuhanyozni! :)
    Van a sárga kanapé meg van egy jó nagy franciaágy, mindkettőn nagyon jót lehet szexelni.
  • Lány külseje:

    A képeknek a hölgy (a NŐ!) abszolút megfelel. Amit a képek nem adnak igazán vissza az a hihetetlenül erotikus mozgása és kisugárzása. Ömlik belőle a szexualitás. Csodálatos.
    Ugyanazok a csodálatos nagy kék szemek, ugyanazok a csodálatos nagy cickók, ugyanaz a falatnyi fenék mint legutóbb. Tényleg semmi nem változott, a hölgy továbbra is hibátlan.
    Mindig is adott magára, ez sem változott. A piros bőrruhás képek asszem elég pontosan ábrázolják mi vár arra aki elmegy hozzá.
  • Action:

    Hogy és mi volt? A szokásosan eszelős jó szeretkezés volt. Régről ismerjük egymást, nyilván azonnal emlékezett rá hogy én mit és hogyan szeretek. Beléptem, csókkal üdvözölt. Szeretem ilyenkor a popsját jól megmarkolni. Azt kicsi jó seggét! Aztán gyorsan levetkőztem, elmentünk együtt zuhanyozni. Zuhanyozás közben persze szabad a csók, szabad a simi. Megmostam a gyönyörű ciciket, ő is megmosta a "hátamat". Zuhi után gyors törülközés majd irány a sárga kanapé. Ott aztán lefeküdt, ó azok a gyönyörű cicik (ld piros ruhás kép), kinyaltam a punciját amit nagyon hálásan fogadott, élvezett. Innen váltottunk misszibe. Misszionárius pózban nagyon szeretem lassan, finoman, és ő ezt tudja. Hihetetlenül érzéki. Ezután fordultunk, szeretkeztünk hátulról is. Ilyenkor nagyon jó előre nyúlni és tartani a csodálatos ciciket.
    Egy idő után elfáradtam, akkor javasolta hogy menjünk át a franciaágyra, feküdjek le és majd ő lovagol. Így is lett, a lovaglás még rátesz egy lapáttal, annyira izgató és gyönyörű. Ahogy fölötted vannak a gyönyörű cicik, időnként lehajol és megcsókol, mmmm csodálatos. A puncija pedig fenomenális. Ha akar kivégez egy pillanat alatt, ha akar elhúzza akármeddig. Megbeszéltük már régen hogy meddig húzzuk, egy menetes vagyok így nem végez ki rögtön. Most is így volt, mikor már nagyon a határon voltam megkértem hogy cseréljünk. Így aztán visszafordultunk misszibe ahol végülis én irányítok. Sikerült úgy hangolódnunk hogy ő is élvezett, amit én is nagyon szeretek. És nagyon szép. Élvezése után visszafordultunk hátsóba, két percre rá végülis így mentem el.
    Ezután szépen levettük a gumit, letisztogattam magam majd leheveredtünk az ágyba pár percre kifújni magunkat. Ezeket a pillanatokat is nagyon szeretem, jó vele beszélgetni (is).
    Ezután öltözés, puszi-puszi majd tipli.
  • Elszámolás:

    Erről nincs mit sokat írni, kint van az adatlapján. Sosem esik róla szó, diszkréten leteszem az elején vagy a végén valahová és ennyi.
  • Összkép:

    Mikor beléptem már tudtam jó helyen járok. Jó, ez nem teljesen igaz, már amikor elindultam tudtam hogy jó helyen fogok járni és nagyon jó lesz nekem.
    Konklúzió a szokásos: egy szuper nő aki mindent tud a férfiról, a szeretkezésről és mégis szeret téged.
    Külön-külön a teste és az action miatt is érdemes lenne meglátogatni de így együtt egészen elképesztő az élmény.
    Ismét csodálatosat szeretkeztünk, köszönöm Drágám!
Happy Massage