• Evelin

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    WhatsAppon írtam neki, azonnal reagált és egyeztettünk időpontot. Ezután elküldte, hogy milyen extrák vannak és az összesen hány rózsaszál, így mindennek tudatában mentem.
  • Megközelítés:

    A helyszín egy forgalmas csomópont közelében van. Én BKV-val mentem, így a parkolással nem kellett foglalkozzak. A közeli bevásárlóközpont parkolójában valószínűleg az is könnyen megoldható.
  • Helyszín:

    A helyszín egy lakás a társasház magas emeletén. A szoba egyszerre funkcionális és hangulatos. A masszázs a tatamin zajlik, én személy szerint ezt preferálom az ilyen jellegű helyeken. A szobainasra az ember fel tudja aggatni levetett ruháit. A falon a megfelelő magasságban tükrök vannak így lehet gyönyörködni a lányok idomaiban.
  • Lány külseje:

    Evelin a képeknek teljesen megfelel, nagyon formás alakja van és kerek feneke. Az arca kedves, nekem bejött. A mellei fantatsztikusak, méretesek és formásak hangsúlyos bimbókkal, nekem nagyon tetszett, imádtam kapaszkodni beléjük. Ezúttal a bugyi nem került le amit azért sajnáltam, de állítása szerint menstruált és ez mindkettőnknek így jó volt. Mér nem emlékszem miben nyitott ajtót, mert az hamar le is került az említett bugyi kivételével, talán valami köntösben.
  • Erotikus masszázs:

    A masszázzsal kezdődött a program. Egyeztettük, hogy milyen extrákat kérek, én mindent kértem. Először megkérdezte hogy krémmel vagy olajjal kérem-e, én az olajat választottam. Sportmasszázsnak nem mondanám, inkább simogatós nyomkodós volt, nagyon kellemes, én élveztem. Mindeközben beszélgettünk, viccelődtünk. A hátamnál kezdte, később áttért a combjaimra és a fenekemre ami nagyon tetszett neki. Masszás közben időnként végigszánkázott rajtam a gyönyörű melleivel vagy a körmeivel cirógatta a hátamat, ez nekem nagyon tetszett. Majd hátulról szorosan hozzámbújt és a nyakamat, füleimet puszilgatta, mitől én helyben elolvadtam. Kisvártatva szólt hogy megfordulhatok.
  • Levezetés:

    Megfordultam, kérdezte hogy szeretem-e a lingamot, mondtam hogy igen, de a franciát jobban szeretem. Csókoloztunk és végigcsókoltuk egymást majd besíkosított és ráfordult a cerkára. Masszázs után én néha kicsit elzsibbadok és rá kell hangolódjak a kényeztetésre, így finoman átirányítottam a mellbimbóim kényeztetésére, míg harckészültségbe helyeztem magam. Nagyon izgató látvány volt a száját és az arcát nézni ahogy játszott a bimbómmal. Majd visszatértünk a franciára. Én átpozícionáltam magam a fal mellé félig ülő pozícióba, ahonnan a szemközti tükörből a nézhettem a nagy kerek fenekét, miközben ő szopott, változatos technikával, érzékien vagy ritmussal. Fantasztikus érzés volt, semmi fogazást nem éreztem, és próbálta néha mélyre bevenni. Egyszer megjegyezte, hogy elég vastag és nagy a szerszámom, szerencsére ezután se adta fel. Én a mennyekben éreztem magam, a melleit markolásztam, miközben másik kezemmel a hátát simogattam vagy finoman adtam neki a ritmust. Néha feljött a mellkasomat puszilgatni, közben kézzel kényeztetett, vagy én masszíroztam a hegyével a melleit. Végül éreztem hogy érkezik a vég, és a szájában élveztem el. Gyorsan adott egy papírtörlőt és kiszaladt mosdani. Én elterültem a tatamin teljes önelégültségben.
  • Elszámolás:

    A rátát és extrákat előre elküldte üzenetben, és ez a helyszínen sem változott. A randi elején megegyeztünk, hogy miket kérek, amit a randi végén adtam át. Minden tisztán és rendezetten ment.
  • Összkép:

    Nagyon jó érzéssel távoztam, csak ajánlani tudom.
Happy Massage