• Tekla

  • Beküldte:
  • Tekla reagálása

    Drága SwingR!
    Elsősorban, köszönöm a beszámolód, leírtad a saját kudarcod., ahogy Én láttam nem először ( vajon miért? )
    Jól érezted Te magad is, nem volt szimpátia sajnos, igen, vállaltam a programot ennek ellenére, de pusztán azért mert véleményem szerint mindenkinek jár az esély. Mosolyogva, kedvesen megkaptad az a programot amit vállaltam/ vállalok/ alap program!! Minden egyes esetben a masszázs része ugyan az, tehát Te is azt kaptad...csuszka masszázzsal együtt, ha már az erotikánál tartunk! Ami a zakód elhelyezését illeti, ha jobban körül néztél volna, láthattad volna az akasztókat és a vállfát az ajtón...Minden bizonnyal elvonta a figyelmed valami más! Sajnos tudom, hogy rossz élmény volt neked a visszautasításom bizonyos kéréseidre, de tudnod kell, hogy nem vagyunk egyformák, nem vagyok gép, nem tudom azt nyújtani mindenkinek amit elvárna, ez nem pénz vagy akarat kérdése, egyszerűen nem megy!!!! Tudom, ilyenkor a legegyszerűbb egy rossz beszit írni, meg is értem, hisz Te így élted meg!! Ha én is írhatnék beszámolót Rólad, én is megírnám, hogy Nekem milyen élmény volt ( külső, ápoltság, hozzáállás stb..) de nem tehetem!
    Engedj meg egy apróságot...Próbál meg a jövőben hozzád "méltó "lányhoz menni, hátha nem lesz hasonló probléma!! :-)
    Hidd el, Sajnálom!
    Ölellek, Tekla

  • Egyeztetés:

    Ügyfélnél voltam a közelben és mivel a kedvenc masszőröm éppen nem volt elérhető, megnéztem, ki hívható a közelből. Bár a rendelési idő vége felé voltunk, felvette és megbeszéltük, hogy még mehetek.
  • Megközelítés:

    Könnyű megtalálni, egyértelmű a cím. Tömegközlekedés bőven elérhető 1-2 perci távolságra, de napközben a parkolás necces lehet. Mire odaértem, már indultak haza a közelben dolgozók, így volt hely.
  • Helyszín:

    Szép rendezett lakás, tiszta fürdővel. A tetthely egy matrac, ruha lepakolására és öltözésre egy pad féleség van. Egy szobainas hasznos lenne, nélküle kénytelen voltam az öltönyt a padra hajtogatni.
  • Lány külseje:

    Kétségtelenül ő van a képeken, de a fotók "jól sikerültek". Szeretem a természetességet, így a kevésbé sminkkelt állapot nem zavart, hasban viszont látványosan erősebb.
    Analóg az esettel, mikor egy este összefutottam a szomszédba költözött hölggyel, aki - mint kiderült - éppen színházból érkezett haza, de másnap már "hétköznapibb" szettben és smink nélkül nyitott ajtót. :-)
  • Erotikus masszázs:

    Masszázs gyakorlatilag nem volt. Választhattam az olaj és a krém között, amivel aztán módszeresen végigkente a hátam majd a lábam, de ez inkább csak erősebb simogatás volt, nélkülözve minden erotikus jelleget.
  • Levezetés:

    Elég hamar átfordulhattam a hátamra és jött a célzott manuál technika. Sajnos az első pillanattól érződik, hogy hamar szeretne túllenni rajta.
    Nálam az ilyen erős kezdés eléggé kontraproduktív, így veszik a kezdeti lelkesedés. Kérem, hogy lassítsunk, amit meg is tesz, de a mozdulatok így is sietősek.
    Belátom, hogy az élvezkedés részét el kell engednem, próbálok az orgazmusra koncentrálni, ami végül összejön.
  • Elszámolás:

    Leraktam az asztalra a megbeszélt összeget.
  • Összkép:

    Néha előfordul velem, hogy kifejezetten jó beszámolókkal rendelkező hölgytől kapok ilyen szolgáltatást. Hiába vagyok tiszta, jól öltözött, kulturált, nincs meg a szimpátia. Ezzel persze nem lenne semmi gond, ha ilyenkor elköszönnénk egymástól, de általában fontosabb az egyórányi pénz.
    Kaputól kapuig, két zuhanyzással együtt volt 50 perc.
    Szóval ez így, ebben a formában, nem volt jó.
Happy Massage