• Jessyca

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Az egyeztetés telefonon történt és flottul ment minden. A tudnivalókat megkaptam és egy korai délutáni időpontot fixáltunk le aznapra.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem és mivel már voltam többször is lakásban a barátnőjénél könnyen oda találtam. Mindenféle tömegközlekedesi eszköz jár a környéken úgyhogy könnyű ide jutni azokkal is.
  • Helyszín:

    A helyszín az Etele út egyik panel lakása. Jó kis pecó, elfogadnám magamnak is. A tetthely nagyon hangulatos, hatalmas tükör az ágy mögött. A fürdő elég kicsi de a célnak megfelel csakúgy mint az 5-6 féle tusfürdő.
  • Lány külseje:

    Nagyon régóta el szerettem volna már eljutni Jessycához de valahogy mindig Novánál kötöttem ki. Nem voltam még félvér és inkább fekete lányra hajazó csajjal és mindenképpen ki szerettem volna próbálni egszer. Most, hogy Nova nincs senki sem mentette meg Jessy-t tőlem. Szóval a külső. Egy alacsony, csoki és selymes bőrű, illatos bombázó. Egy az egyben mint a képeken. De a képek nem adják vissza a stílusát a kedvességét és a vendég központú hozzáállását. Éppen ezért élőben sokkal jobb a csaj mint a képeken. Hatalmas cickók, gyönyörű arc, nagy kemény fenék és gyönyörű punci. Jó lenne otthonra egy ilyen csokibaba.. Gyönyörű csókos szája van igencsak sajnáltam, hogy csőrözés sajnos nincs.
  • Action:

    A szobában átadtam Jessy kedvenc csokiját majd elszaladtam tusolni. Amikor vissza értem meztelenül várt az ágyon és valami iszonyat szexi volt. A ciciket látva elő is tört belőlem csecsemő korom emléke és élvezettel szopogattam és nyalogattam az ikreket. Ezután Jessy-t az ágyra fektettem és kíváncsian indultam el a punci felé. Hát urak, nem kellett csalódjak. Egy gyönyörű borotvált, illatos, nyalni való csoki punci fogadott. Nem is voltam rest, élvezettel nyalogattam és szopogattam elég sokáig, közbe Jessy a cicijét simogatta én meg leselkedtem és élvezkődtem közbe. Vendéglátóm egyre gyorsabban vette a levegőt majd éreztem a számba puncija mézédes nedvét amely után Jessy kélyesen nyögve elélvezett. Ezután mellé bújtam majd csokibaba átvette tőlem a staféta botot. Beült a lábam közé és élvezettel, nyögdécselve elkezdett szopni. Gyakran torokra engedte, máskor meg kézzel is besegített és úgy szopta a farkamat. Brutál jó látvány volt ahogy egy ilyen fekete bombázó élvezettel szopja és néha meg is köpködi farkam. Kényszerfranciára most nem éreztem késztetést de legközelebb - mert tuti lesz ilyen - azt is kipróbálom. Szóval Jessy csak szopott és szopott én pedig éreztem, hogy lassan közeledik a vég. Ezt szerintem ő is megérezte, mert visszavert a tempóból és lassú tempóval élvezésig szopta a farkamat. Emberes adagot élveztem a szájába amellyel kiszaladt a fürdőbe. Pár perc múlva visszajött, kicsit még beszélgettünk, tisztálkodás, öltözés majd tipli. Nagy vigyorral az arcomon ültem be az autóba.
  • Elszámolás:

    Mivel először voltam még a fürdés előtt letettem egy szekrényre. Szerintem így a korrekt.
  • Összkép:

    Jessy egy az egyben Nova fekete megfelelője. Nagydumás, laza, szopatni és nyalni való. Nagyon de nagyon jól éreztem magam vele és legközelebb tuti , hogy nem csak fél órára megyek. Most bánom csak igazán, hogy amikor Novával párban is dolgoztak nem vettem őket egyszerre igénybe. Remélem, hogy lesz még ilyen lehetőségem a jövőben.
Happy Massage