• Dominika

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Dominika reagálása

    Szia Édes!
    Nagyon szépen köszönöm a kedves szavakat.😊
    Örülök hogy jól érezted magad velem.😊
    Remélem megismételjük majd a csodás pillanatokat. 😊
    Várlak vissza nagy szeretettel. Csókollak😘

  • Egyeztetés:

    Első körben sms, a másodikban is, aztán kérésre megcsörgetett, visszahívtam, mert a verbális kommunikáció fontos szűrő. Miután egyikünk sem volt csalódott, fixáltuk az időpontot. Érdemes napokkal előre egyeztetni, mert hamar telik a naptár.
  • Megközelítés:

    Tömegközlekedés, majd séta. ez a tuti. Parkolóhely is akad bőven közel és távol, aki nagyon kényelmes, mehet járművel is.
  • Helyszín:

    Új építésű társasház, teljesen rendben van. Nagy nappali, kellemes méretű fürdő minden szükséges jóval. Két szoba két lakóval, diszkréció adott, pisszenés sem hallatszik odaátról.
  • Lány külseje:

    Három szó: iszonyat jó csaj!
    Csaj, mert még nagyon fiatal (nyugi, 18 pluszos). Kezdóük felülről. Szőkésbarnába hajló hosszú szőke haj, hosszúkás fej műszempillás rásegítéssel. Szép arc, telt alsó ajak, pici fülek, szabályos orr. Lefelé haladva a vékony alkatú lányok kedvelőinek indul a Kánaán. Gyönyörűen ívelt nőies alak, nem pici de nem is nagy, tökéletesen kerek, puha, mégis feszes mellek (imádtam), lapos has, diszkréten megbújó kicsiszárnyas punci, ringó fokhagymapopsik, hosszú combok, gyönyörűen ívelt vádlik, nagyon szép lábfej kicsike lábujjakkal..
    Az elejétől a legvégéig teljesen rendben van. Egyetlen szépséghiba (és ez sem az) egy kicsi halvány anyajegy a hátgerincén deréktájon a jobb oldalon. Ez is csak azért, hogy tudd, hús-vér emberrel van dolgod, akit a genetika a tenyerén hord. Bocs lányok, de eddig az én ízlésem szerint ő van a legjobban rendben.
  • Action:

    Az elején tisztázzuk, közölte, neki nem lesz orgazmusa, vendéggel ez nagy luxus lenne. Az őszinteséget díjazni illik.
    Végig nagyon kedves, odaadó volt, de minden pillanatban érződött, ez egy óra szórakozás, kellemes időtöltés, nothing more. A csók az ajakpuszi, ezen nem nyitottunk vitát.
    A szöükséges tisztázódások után át is adtam magam a számomra tökéletes nő élvezetének. Puszilgattam, nyalogattam, hasra fektetve a hátát, popsiját, lábait simogattam, kényeztettem a gyönyörű melleit, szájába kértem magam, közben a tükörben moziztam. Nyalakodás közben hallgattam a halk sóhajait. A szájában egyszer mentem át garatig, nagyon kellemesen szorított. A franciája olykor nagyon lágy, néha heves volt, de pontosan tudtam, óra előtt pár perccel fogom befejezni, amiért jöttem, ezért közel fél órán t hagytam magam kényeztetni. A hátsimogatás alighanem átjött neki, mert utána kaptam tőle egy puszit, amiért nem jelentkeztem.
    Teljesen elmerültem a látványban, a simogatásokban. Pacival indítottunk, alulról nézve szinte elvesztem a mellei látványában. Hamar vágtába csapott át, amit egy kis idő után megállítottam, inkább a lassabb de mélyebb irányba toltam el az együttlétet, ekkor már hangosabb nyögések is hallatszottak. Missziben a lehető legmélyebbre hatoltam, simogattam a tökéletesnél is szebb melleit, a vékony, izmos és csodálatos lábait. Kutyusban mozi, fenék-, derék-, hát- és mellsimogatás. Fergeteges élmény volt benne lenni és csodálni az alakját,és az ezerszer megénekelt melleket.
    Óra előtt öt perccel hátravetés, gumi le és a szájába élvezés mell- és lábsimogatás közben. Hagyott lenyugodni, majd pihi.
  • Elszámolás:

    Az elején kérés nélkül elhelyeztem szokásom szerint. Nem kérte, amiért külön piros pont, mert az sokat rontott volna az összbenyomáson.
  • Összkép:

    Nagyon jól éreztem magam egy fiatal kora ellenére is kőprofi, határozott és céltudatos nőnél. Ha valakinél tuti, hogy visszamegyek, az ő. Szuper élmény volt, köszi!
Happy Massage