• Blanche

  • Beküldte:
  • Blanche reagálása

    Itt ülök a kanapén ,eszem az energiabombámat és közben eltűnődtem néhány dolgon . ..50.találka -vajon mit lát még bennem? A humoros oldalamat is érti ,sőt élvezi is ? Annyi szép ,fiatal lány van az oldalon és mégis én ?! Igaz ,h már feljutottunk a csúcsra ,de van még feljebb és jobbnak kell lennem ? Most áttétrem a szőlő csipegetésre és azt hiszem megvilágosodtam (biztos volt vmi a szőlőbe😜) . Talán minderre egyetlen egy válasz van : mindig ÖMMAGAM adom ,mindenféle színjátszás nélkül és nem ,nem kell mindig jobbnak lennem ,csupán lehetőségeimhez mérten a legjobbat kihozni az adott helyzetből és aki így fogad el amilyen vagyok ,ott semmi másra nincs szükség csak ezekre illetve az őszinteségre .
    Véletlenek márpedig nincsenek: 50.beszámoló az 50.találkáról ,ehhez mekkora mázli kellett ?! ☺️
    Mikor nehéz napom van és elgondolkodom azon ,h "kigurítom" innen a bőröndöm ,akkor eszembe jut a franciák által emlegetett "kis halál " (szerintem ma nekem a Mikulással nagy volt ! 🤫😘) és azonnal elhessegetem a gondolatot is 🤗
    Örültem neked és nagyon KÖSZÖNÖK MINDENT IS 🙏❤

    CSÓK NEKED 😘😘😘😘 😘

  • Egyeztetés:

    Blanche-sal most is telefonon vettem fel a kapcsolatot, napokkal a randi előtt. Időpont rugalmasan egyeztettünk, aranyos volt mert figyelembe vette az én idő beosztásom.
    A randira előzőnap és az nap reggel is sms-ben ráerősítettem.
  • Megközelítés:

    Parkolás könnyű. Fizetős, ha fizetsz érte. BKV-t hanyagolom. Címet megtalálni könnyű , GPS odavisz.
  • Helyszín:

    A lakás luxus kivitelű, amiben példa értékű rend és tisztaság uralkodik. Fürdő részleg, patyolat, több fajta tusfürdő található, köztük férfi intim tusfürdő ! Ezentúl több választékú szájvíz, száraz kilépő és nagy illatos törölköző várja a vendéget.
    Ágy nagy és kényelmes. Minden patent !
  • Lány külseje:

    A kirakott képeinél a Drága Hölgy élőben százszor, nem inkább ezerszer szebb. Le vagyok nyűgözve a gyönyörűségétől és szépségétől. Imádom a arcát ,alakját, kebleit, popsiját, lábait és leginkább feszes HASIKÁJÁT!
    Megérkezésemkor testhez álló, fekete, vállpántos, szépen dekoltált ruhában és fedetlen vállait eltakaró barna tónusú sállal várt az ajtóban, kecse lábain a ruhához illó fekete tűsarkú cipőben. Gyönyörűséges volt, megszólalni sem tudtam!
    Mindene tetszik, de legjobban a lénye, a lelke és a természetessége, valamint a lankadatlan kedvessége.
  • Action:

    Belépésem után puszival öleléssel várt. Hozott kis egyszerű ajándékaimat átadtam, majd rövid beszélgetés után a fürdőbe kísért.
    Alapos tisztálkodás után vadító, fekete , két részes fehérnemű szettben várt. Állam leesett! Ilyen szépséget! Csókolóztunk, közben ruhadarabjaitól megszabadítottam és ott állt előttem az ISTENNŐM!! Térdre rogytam és átöleltem a csípőjénél és hálát adtam a sorsnak, hogy én akkor ott lehettem!! Pusziltam a csodálatos testét, csípőjét, popsiját, melleit,combját és punciját! Fantasztikus volt!
    Ágyra invitáltam a kisszégyellőst és kértem, hadd részesítsen "francia órában" a combjai tövénél leledző gyönyörűséget. Mint mindig most is a legfinomabban érintettem nyelvemmel ajkammal, és simogattam kezeimmel. Ténykedésem hatására csípője mozgása intenzívebbé vált és egy csodálatos ki teljesedében volt részem.
    Egymás mellé feküdtünk, majd Ő adott hasonló nyelv órát. Nagyon felizgatott és védelemért esedeztem. Védelem felhelyezése után meglovagolt, ami olyan buja és erotikus volt , amit ritkán él át az ember. Tempót, mozgást váltott , együtt mozogtunk és egyszerre ért bennünket a "kishalál". Egy ilyen csodálatos Nővel egyszerre megélni a közös orgazmust, a világ legjobb dolga és élménye!
    Sokáig feküdt rajtam, csókolóztunk, pusziltuk egymást és mosolyogtunk.Majd letisztogatott, mint egy babát és tusoltunk egymás után.
    Ezután megmasszírozott, amit nagyon szeretek, mert jól képzett és rendesen megtud gyúrni. Voltam már sok masszőznél, de ilyen profi masszírozást sehol nem kaptam.
    Újra csókokat váltottunk a testem rendbe tétele után. Majd ajkaival izgatott, de olyan erotikusan, hogy kész voltam Tőle. Szemkontaktust próbáltam tartani,de az élvezettől többször elhomályosodott a látásom. Melleit férfiasságomhoz, testemhez és combomhoz érintette és így ért a vég, az ajkai között. Magamhoz térésem után újabb babás rendbe tétel, csók váltás és én kértem újabb bebocsátást a számomra legizgatóbb "helyszínre".
    Engedett kérésemnek és újra a combjai között voltam, amit sose tudnék megunni. Szintén finom nyelv játékkal és kezeim által testének finom érintéseimmel újabb csúcshatást váltottam ki e Földi Gyönyörűségből.
    Eszméletlen együttlét volt!!
  • Elszámolás:

    Blanche a legek legje! Ő maga az extrák extrája!!
  • Összkép:

    Nincs Nála kedvesebb és a világ legjobb beszélgető partnere is! Az életem legjobb érzésével távoztam! Újra és újra rá kellett jönnöm és nem akarom magam ismételni, hogy Őt nézve bárhonnan, bármely fényviszonyok mellet, bármely szögben, pozícióban, vagy helyzetben egy TÉRBELI GYÖNYÖRŰSÉG !!! Nincs hozzá fogható!!

    Köszönök mindent IS !
Happy Massage