• Natasa

  • Beküldte:
  • Natasa reagálása

    Kedves Yossarian!

    Hálásan köszönöm Neked ezt a csodás élménybeszámolót, igazán megleptél vele!🙂
    Én is nagyon jól éreztem magam Veled, de sajnos nagyon gyorsan elrepült az együtt töltött idő.
    Legközelebb is várlak szeretettel, akár egy hosszabb programra is, ha időd engedi!😉
    Addig is vigyázz magadra, puszillak!😗

    Nati

  • Egyeztetés:

    Natasára fotói és néhány róla írt pozitív beszámolója keltette fel érdeklődésemet.
    Kb. két hete már beszéltünk telefonon, ezért most már sms-ben is kérhettem tőle időpontot másnap délutánra, ami neki is megfelelt. Annyit kért, hogy délelőtt még erősítsem meg szándékom.
  • Megközelítés:

    A belső navi szinte tökéletes pontossággal mutatja az épületet. Az építkezések miatt van egy kis fennforgás a környéken, de ebből bent már semmi sem hallatszik. Szóval aki rábök az útvonal gombra, majd egy másik alkalmazásra, el tudja dönteni mivel és hova menjen. Én a tömegközlekedést választottam, busszal átszállás nélkül, plussz egy kis séta. Újépítésű ház, számozás jól látható helyen.
  • Helyszín:

    Mint írtam, a ház egy nemrég átadott épület, a főbejáratot kell igénybe venni a bejutáshoz, ami a szokásos protokoll lezajlása után gördülékeny történet. Kevés liftezés után a megfelelő irányban a megadott ajtószám a cél, azt elérve már finoman nyílik is, hogy beléphess a kecóba. Az előszobából nyílnak a többi helyiségek, balra a fürdőszoba, kádas-zuhanyozós, többféle tusfürdő, száraz kilépő, mosdónál szájvíz, eldobható pohárral, minden rendben. Ha jól emlékszem három ajtó nyílt az előtérből, a középső Natasa dolgozója. Megfelelő nagyságú, néhány praktikus bútorral kiegészített szoba, nagyméretű szépen elkészített matraccal a földön, fejrésznél nagyméretű tükörrel. A félhomálynál valamivel erősebb hangulatfény, halk tantrikus zene, minden adott, hogy jól érezd magad.
  • Lány külseje:

    Ugyan nem a Télapó fogadott, de Natasa bájos arca rögtön rabul ejtett. Talán valami köntösben fogadott, kézfogás, lecsekkoltuk egymást. Natasa, némi sminket leszámítva, a maga természetességével is egy nagyon vonzó csinos lány. Alkata egy Rubensi szépség, minden teljesen arányos, formás, kebleit nem lehet nem észrevenni. Mivel a randi ideje alatt ,,csak" deréktól felfelé láthattam és érezhettem, Natasa intimebb testrészeiről nincsenek információim. Kis idő elteltével már megismerhettem kedves empatikus természetét, és jó humorérzékét is.
  • Erotikus masszázs:

    Na igen, Natasa ebben is nagyon jó. Az évek során gyűjtött tapasztalatok alapján nálam az első ötben van, pedig jó nagy a merítés. Ő valóban érti a dolgát, a civil életben is ezt művelte, persze még erotika mentesen. Fürdés után hassal a matracra telepedtem, a tükörben egy ismerős arc nézett vissza. Natasa egy könnyed ruhácskában végzi munkáját, máskor, másnál már biztos rákérdeztem volna, nincs-e túlöltözve, de most emiatt semmi hiányérzetem nem volt. Natasa olajat használt, kezei rutinosan, kellő erővel dolgoztak testemen, már az első percekben kiderült, hogy itt bizony egy profival állunk szemben. Fokozatosan haladt fentről lefelé, az általa problémásabbnak ítélt részeket nyomatékosabban kezelte. Egy idő után már többször is felemeltem kicsit a fejem, ilyenkor a tükrön keresztül egymás ra mosolyogtunk. Imádtam a mosolyát, nem kevésbé dolgos kezeit, ami már combjaimat gyúrta. Na itt már Natasa kezei egy kicsit már kacérkodtak a makkos irányába is. Felnéztem a tükörbe és látom ám hogy Natasa tolja le derékig kicsiny ruhácskáját. A látvány lenyűgöző, sajnos a tükrön nincs zoom gomb, de még így is meghatározó élmény. Egy picit még babrálta hátulról a lábam közét, majd szép finoman rám siklott, amitől még jobban éreztem magam. Egy csodálatos lány, csodálatos kebleivel szánkázott le-föl a hátsómon és én ezt egy percig sem bántam.
  • Levezetés:

    Igazából a kényeztetésem Natasától már a hátsómon való csúszkával el is kezdődött, ám mikor a fülembe súgta a megfordulhatsz jelszót, tudtam lesz még itt finomság bőven. Semmi perc alatt hanyatt feküdtem, kaptam még egy párnát a fejem alá és felkészültem a legjobbakra. Natasa gyönyörű, igéző szemeivel, kacér mosolyával nem rejtette véka alá, hogy bizony most rendesen meg fog ,,csinálni". Testét nem félt használni, hogy átadjon egy darabot szexuális kisugárzásából, testi adottságaiból. Csodás keblei többször is végigszántották testemet. Natasa nem volt írigy, lehetőséget kaptam a cicik kézzel és szájjal történő kényeztetésére. Nem volt semmi élmény egy igazi, rugalmas cicit szeretgetni. Feljött az arcomhoz,
    hogy jobban hozzáférjek. Majd visszafelé egy kis viszkozítás után már bránerem került rivaldafénybe. Először csak kézzel, majd dús keblei közé rejtve, két kezével összefogva azokat, húzogatta le-föl hímtagom. A szemkontakt végig megvolt, sok mosollyal kisérve. Aztán éreztem, hogy Natasa gyorsít kicsit. Becsöngettek, gondoltam, úgyhogy belekapaszkodtam a harangkötélbe és hagytam, hogy felrepítsen jó magasra. Mikor már ki tudtam nyitni a szemem, láttam, hogy Natasa kebleit tisztogatja. Én meg csak néztem ki a fejemből, Natasa engem is megtörölt, közben meg mosolygott. Hát nem aranyos egy csajszi? De.

    U.i. Most már biztos vagyok benne, hogy a Télapó is csak ,,fake news" , mert amikor búcsúzáskor felvettem a cipőm, a lúdtalpbetétemen kívül nem volt benne semmi más.
    Ja és medencét sem láttam.
  • Elszámolás:

    Natasa vállalása egyértelműen megtalálható a honlapján, a honorárium mértéke úgyszintén. Extrákról nincs tudomásom, valszeg nincs is.
  • Összkép:

    Jól éreztem magam Natasánál. Kiváló masszőz, figyelmes, hozzáértő örömosztó, kedves, vendégcentrikus, jó társalgó. Abszolút ajánlott.
Happy Massage