• Natasha

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Próbáltam elérni itt az oldalon levélben, de mint kiderül nem igazán olvassa ezeket. Az eredményes a telefonhívás volt. Állítólag nehéz elérni de nekem szerencsém volt, elsőre sikerrel jártam.
  • Megközelítés:

    Corvin negyed. Itt minden is van kivéve parkoló, de arra meg ott a mélygarázs. A cím pontos volt és kicsit távolabb de az utcán parkoltam. A cím szerencsére hibátlan volt.
  • Helyszín:

    A lakás állapota teljesen rendben volt. Az egész környék relatív új, szóval érthető. Meglátásom szerint Natasha itt is lakik ezt a rengeteg dologból gondolom ami a fürdőben vagy máshol a lakásban volt. Egy szalonban vagy egy csak erre fenntartott lakás üresebb. A tisztálkodáshoz szükséges dolgok mind rendelkezésre állnak. A szoba egy mai, nem túl nagy hálószoba franciaággyál, nagy tükrös fallal. Talán gardrób...
  • Lány külseje:

    Natasha nekem abszolút az esetem. De talán Ő az aki mindenkinek. Tipikusan az a lány akire mérgesek a feleségek, barátnők, mert létezik :D
    A képein szerintem sokkal idősebbnek néz ki mint a valóságban és főleg a feltűntetett életkoron. Szóval a sokkal jobb mint a képeken itt is igaz. Ami még a valóságban jobb és szebb,. hogy nem annyira mű, mint a képeken. Arca és a teste is nagyon bomba és ezt tudja is, nagyon jól viseli, kezeli :) Persze Ő elmondása szerint nem elégedett, de én nem találtam benne hibát. Van rajta sok tetkó, de ezek is látszanak a képeken, szóval akinek ez nem tetszik, talán nem is olvassa most ezt a beszámolót.
  • Erotikus masszázs:

    Megérkezésemkor a kapuból telefonálva megkaptam a bejutáshoz szükséges infókat. A kaputelefon videós szóval neki van párperce, hogy rákészüljön kivel fog találkozni. Amikor megláttam az ajtóban oda lettem meg vissza, mert mint írtam teljesen az esetem. Kis beszélgetést követően megszabadultam a ruháimtól és elmentem tusolni. Visszatérve már a meztelen igazsáégot csodálhatta. Csak ismételni tudom magam, bomba a csaj. Az ágyon hasra feküdtem és Ő megkezdte a masszázsomat. Én végig moziztam, ha már megvettem erre a nem mindennapi műsorra a jegyet. Natasa nem csak gyönyörű, de jó beszélgető partner is. Már ekkor feltűnt nekem, hogy tetszik magának a tükörben, mert oda oda néz és illegeti billegeti magát a tükörnek, vagy benne nekem :D Nagyon jó volt a műsor, így hát a masszázs technikáról nem sok emlékem maradt. Biztos jó volt, mert ha fájt volna, vagy csikizett volna arra biztos emlékeznék. Egy idő és sok mondat után, kérésére megfordultam.
  • Levezetés:

    Odabújt hozzám és csókolózni kezdtünk. Ebben is nagyon profi a leányzó. Igazi finom nyelves csókokban volt szerencsém, közben ölelhettem, markolhattam, feszes bomba testét. Ilyenkor érzem, hogy szerencsés vagyok, mert nem mindennapi lányhoz volt szerencsém. Beolajozta magát és csúszkált rajtam. Nagyon jól éreztem a testét, teljesen elvarázsolt. Többször lecsúszott, majd egy idő után lent felejtette magát és körbe csókolta a szerszámom. Fantasztikus ahogyan ezt műveli. Nagyon tetszik magának, mert amikor csak alkalom volt rá magát nézte a tükörben. Érdekes, de nagyon jó hatással van az együttlétre, ha a lány tetszik magának és az itt nagyon kidomborodott. Mielőtt a szájában landoltam volna, kértem egy szerep és hely cserét. Nyakának puszilgatásával kezdtem, majd igazi nyelves barátnős csókolózást követően végig haladtam testén lefelé. A ciciknél és a hasánál elidőztem. Nagyon kedvemre való volt egy ilyen gyönyörű fiatal lányt a magaménak tudni. Mikor leértem, körbe csókolgattam gyönyörű nedvesedő punciját, nyaltam legjobb tudásom szerint és leginkább élveztem a hanghatásokat és a hullámzó testének mozgását. Ekkor is a tükörben csekkolta az eseményeket, kezeivel a mellei masszírozásával rásegített, hogy sikerrel járjak. Vissza bújtam hozzá, csókolóztunk ismételten, majd újra csere, most megint én feküdtem a hátamra. Ekkor már a francia élményeket nem tudtam kontrollálni és a szájába élveztem. Levezetés képpenm mint ahogyan a masszázs közben is, még egy jót beszélgettünk, majd letusoltam, elszámoltunk és hazafelé vettem az utam.
  • Elszámolás:

    Vannak extrák, nem mindet vettem igénybe, ebben biztos vagyok, de mintha a szájba élvezés extra lenne, de ebben nem vagyok egészen biztos. Ezzel az infóval nem nagyon lesztek előrébb, de abban se vagyok teljesen biztos mennyit fizettem. Ezért az oldalon feltüntettet írom ide. Abban teljesen biztos vagyok, hogy utólag adtam oda és nagyon jó érzésekkel távoztam :)
  • Összkép:

    Gyönyörű, bomba csaj, a legszebbek közé tartozik az oldalon. Emellé még a kapott szolgáltatás is hibátlan. Ha csak tehetem vissza fogok hozzá menni. :)
Happy Massage