• Noémi

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Már egy ideje nézegettem a hirdetését, beszámolóit, egyszer fel is hívtam, de akkor nem találtunk közösen megfelelő időpontot. Aztán sikerült, VTR-en és SMS-ben is egyeztettünk. 1,5 órára mentem, és számítottam a VTR jelentkezés következtében adott plusz negyedórára is.
  • Megközelítés:

    Az utcában nem találtam helyet, de a környező utcákban volt elég hely, végül is kb. 300 m-re álltam meg Noémi kuckójától. BKV nyilvánvalóan odavisz, de pontos itinert ne várjanak tőlem a kollégák.
  • Helyszín:

    A lakás teljesen felújított, szép burkolatok, fürdőszoba is újszerű, tusfürdő hegyek. Senkivel nem találkoztam, nem is hallottam hangokat, bár feltehetően többen rendelnek.
    Mi az emeleti (!) szobában voltunk, az is tiptop, a földön egy kényelmes matrac, körbe gyertyák, hangulatos.
  • Lány külseje:

    Noémi egy csodaszép lány. Hogy miben fogadott arra nem is emlékszem, miután a fürdőből visszatértem egy pici melltartó és egy még kisebb tanga volt rajta. Mint kiderült, neki semmi szüksége a melltartóra, mivel a gyönyörű természetes mellei semmit nem vesztettek még feszességükből. Arca is kifejezetten szép.
  • Erotikus masszázs:

    Minimális masszázs volt, ezt én szerettem volna így, Noémi aranyosan kérte, azért egy picit szeretnélek megmasszírozni. Miután ekkorra már két élvezésen túl voltunk (1 neki 1 nekem), kegyesen engedélyeztem a kérést, azzal a kikötéssel, hogy kellően erotikus legyen a masszázs. Így is lett, amikor a lassú kellemes hátmasszázs a fenekemhez ért, ráutalóan megemeltem a fenekemet, lehetőséget adva a benyúlásra a golyókhoz és a farkamhoz. Meg is kaptam a finom, érzéki cirógatást az említett testrészeken. Ezzel a masszázs véget is ért.
  • Levezetés:

    Amint a fürdőből visszaértem egy mosolygós, kedves szőke lány várt rám a matrac előtt állva. Megöleltük egymást, ahogy illik kezet csókoltam, és elkezdtünk puszizkodni, a puszik hamarosan csókokba mentek át, nyelves, de nem pornós, hanem barátnős érzéki csókokba. Közben óvatosan eltávolítottam a melltartót, megcsodáltam a szép melleket, majd leheveredtünk a matracra. Tovább csókolóztunk, majd az ágaskodó mellbimbókat nyalogattam, lassan óvatosan. Úgy láttam, hogy ez Noéminak is tetszett.
    A tangát eltávolítva egy frissen borotvált babapuncit találtam. Csókolózás közben megnyálazott kezemmel simogattam a puncit és a csiklót kívülről. Közben egymás szemébe néztünk. Noémi keze elindult lefelé, már ketten simogattuk a punciját. Ahogy remegése és hangjai intenzívebbé váltak, visszatértem a mellbimbói kényeztetéséhez.
    Miután Noémi remegve elélvezett, összebújtunk, ő pedig elkezdte simogatni a farkamat, és csókolgatni a testemet. Haladt lefelé, a lábam közé térdelt, érzékien elkezdte nyalogatni a golyóimat, én készségesen emeltem a fenekemet, hogy mindenhez hozzáférjen. Finom kezével közben simogatta a farkamat. Majd a szájába vette és szopogatta. Szája fáradhatatlanul járt a farkamon, időnként csak a makkot nyalogatta, sokszor rámnézett közben. Időnként csúszkált rajtam, melleivel simogatta a farkamat. Visszatért hozzám egy csókra, aztán folytatta az érzéki szopogatást. Aztán már nem tudtam tovább húzni, és nagy nyögések közben a szájába élveztem. Ami érdekes volt, mert nem hagyta abba a szopást, egy lenyugtató kezelés keretében ugyanúgy járt rajtam a szája, és láthattam a végterméket visszacsorogni a farkamra. Pár perces utókezelés után minden végtermék eltűnt, Noémi pedig megtörölte szép száját.

    Itt következett a masszázs részben már leírt rövid masszázs.

    Újra a matracon ölelkeztünk, beszélgettünk, simogattuk egymást. Elhelyezkedtem Noémi lábai közé óvatosan felemeltem lábait és a babapuncit kezdtem nyalni. Ahogy Noémi elkezdett remegni, éreztem, hogy jó úton járok, a remegés gyorsult, a hangok erősödtek, végül Noémi teste megfeszült és elélvezett.
    Összebújtunk kis pihenőre, aztán Noémi lecsúszott a farkamhoz és a már ismert érzéki szopás elkezdődött. Most megpróbáltunk úgy is, hogy négykézlábra álltam és Noémi a hátrahúzott farkamat szopta. Sajnos ebben a pozícióban nem sokáig bírom a kényeztetést (bár nagyon izgató), így aránylag gyorsan visszatértünk a hagyományos háton fekvő pozícióba. Így élveztem Noémi finom száját a farkamon. Amikor a felhő másodszor is kiadta csapadékterhét, Noémi a korábbiakhoz hasonlóan nem hagyta abba, tovább élvezhettem finom levezető szopogatását, láthattam csatakos farkamat, de végül minden eltűnt a szép szájban.
    Még egy picit ölelkeztünk, beszélgettünk, aztán újra fürdőszoba és távozás.
  • Elszámolás:

    Nem kellett extrákat igénybevenni, a telefonon egyeztetett összeget távozás előtt elhelyeztem egy kis szekrényen.
  • Összkép:

    Noémi egy kifejezetten kedves és szép lány, nagyon jól éreztem magamat, az is jólesett, hogy a negyedóra plusz miatt nem kellett kapkodni, mindent ráérősen ki lehetett élvezni. Jó környezetben jó élmény volt.
Happy Massage