• Happy Sophie

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A szalon oldalán egyeztettem az online rendszer segítségével. Néhány e-mail és már fixáltuk is az időpontot. Sophie-Noémi párost választottam.
  • Megközelítés:

    Busz és troli mellett metrópótló is jár a közelben, bár ez utóbbival érkeztem, de ez távolabb áll meg a szalontól. Autóval a parkolás megoldható a megfelelő tiszteletdíj ellenében.
  • Helyszín:

    A helyszín számomra új volt. Ugyanis a HAPPY kötelékében most több lány dolgozik, ezért két kecóban üzemeltetik a szalont. A lakás belső elrendezése másolata a az "eredeti" szalonnak. 3 szoba + amerikai konyhás nappali és két fürdő. A lakás túlsó végében voltunk, ami megszokott, hiszen a négykezeseknél valamiért mindig a bejárattól legtávolabb eső szobában történik a szeánsz. Az ezzel szembeni fürdőt használtam. A szobában tatami, LED fényfüzér és a falon nagy tükrök két oldalon. A faliszőnyeg az a lilás művirág, ami minden oldalt befed. a fürdő zuhanyzós, mert a fürdő egy részét választották el üveglapokkal a tisztálkodáshoz.
  • Lány külseje:

    Sophie egy helyes arcú fiatal lány. Vékony alkata mellet átlagos méretű cicik és popsi jellemzi őt, mert mindkettő olyan markolni való fajta és a lábai is kecsesek. A friss képein látható melltartó-tanga szettben nyitott ajtót, de a fogadóruha, egy picit sötétebb árnyalatú színt képviselt. Ez a két textil a masszázs végére teljesen lekerült, mert ő a vetkőző lányok közé tartozik.
  • Erotikus masszázs:

    Mikor megérkeztem akkor puszi mindkét lánynak, cipő le és a fogasra akasztottam a kabátomat. be a szobába és az ott lévő székbe raktam a többi ruhámat. Kaptam törölközőt és elvonultam lemosni az út porát. Visszatértem a szobába és a lányok is belibbentek egy fél perccel később. Elhelyezkedtem a tatamin hason fekvésbe. Noémi a bal Sophie pedig a jobb oldalamra helyezkedtek. Kezdésként lekerült a felső ruházat róluk és elkezdték a lábaimat masszírozni. A bokáimtól indultak és fokozatosan haladtak felfelé, amit néhány benyúlás is kísért. Csevegősre vettük a figurát és a szalon volt a fő téma. Jöhetett a csípőm a derekam és végül a hátam. Miután ezzel végeztek Sophie elkezdett csúszkálni a hátamon. Noémi alkalmazott pár érintést és a varázsszó is tőle hangzott el az ő bájos hangsúlyával: megfordulhatsz
  • Levezetés:

    Pár simítás után felültem és volt pár puszi Sophie-val és Noémi is kapott egyet. majd ketten egyszerre adtak puszit és utána jöhetett a bimbópuszi; de csak Sophie-nak. Noémi egy picit visszafogottabb ilyen téren, de ezt én nem bántam. Itt észrevettem, hogy Sophie még mindig tangában van, ezért megkérdeztem, hogy ez miért van még mindig rajta. Észbe kapott és levette ezt az utolsó "felesleges" ruhadarabot Visszatértem a háton fekvéshez és az előre megbeszéltek alapján Noémi elkezdte a lingamot. lassan épített fel a technikáját és nagyjából én ilyen ütemben simogattam a két lány cicijeit. Noémi újabb fogásokat kezdett alkalmazni amikor Sophie egy kicsit besegített. Ez pár benyúlás volt semmi több. Noémi úgy fokozta a tempót ahogy bennem is növekedett a kéj és a tudása legjavával juttatott el a csúcsra.
    Jött a törölgetés és utána elvonultam a második fürdésre. Vissza a szobába és itt a frissítő fogyasztása közben Sophie ismét elővette a flúgos oldalát. Írják róla az oldalukon, hogy ő ilyen és valamiért számomra mindig tud újat mutatni. Öltözés vissza és ki az előszobába. Rendeztem a csokrot visszahúztam a kabátomat és a cipőmet. Búcsúpuszik simogatások és ölelések mindkét lánynak végül tipli.
  • Elszámolás:

    A végén rendeztük és nem volt vele probléma. Az oldalukon nyilvános adat és valamiért ők még mindig nem emeltek.
  • Összkép:

    Nagyszerű élmény volt egy ilyen négykezes programot összehozni és a szalon két (talán) legcsodálatosabb lányaival sikerült ezt kivitelezni. Szerintem lesz még egy-két hasonlóan csodás szeánszunk.
Happy Massage