• Jázmin

  • Beküldte:
  • Jázmin reagálása

    Tome ☺️😘

    Köszönöm a kedves szavakat! Mindig izgatottan várom a következő randink, mert tudom hogy nagyon-nagyon jól fogjuk magunkat érezni 😘 Csúcs vagy!!

  • Egyeztetés:

    Telefonon kerestem meg Jázmint, egyből felvette. Kellemesen búgó hangján tájékoztatott a részletekről, és már meg is beszéltük a találkozót másnap délelőttre.
  • Megközelítés:

    Általam jól ismert helyszínre a tavolság miatt autóval érkeztem, a parkolásra kell egy kis időt hagyni, mert van, amikor kell tenni pár kört, hogy megszabadulj a benzines paripától.
  • Helyszín:

    Szép állapotú bérház sokadik emelete, ismerős rutinnal közelítettem a randi helyszínéhez. A lakás nyáron esett át egy nagyívű felújítason. Minden csillivilli, igényes bútorokkal, kellemes környezet került kialakítasra.
  • Lány külseje:

    Jázminnal hosszú udőre tekint vissza ismeretségünk, minden alkalommal imádom, ahogy gyönyörű mosolyával, csipkebodyjában vár az ajtó mögött megbújva. Kabáttlevétel után ölelkezős puszival köszönt, én pedig simogatassal üdvözlöm imadott fenekét.
  • Erotikus masszázs:

    A masszázsra a randi közepén szoktunk sort keríteni, szakszerő, részletekre figyelő masszázst lehet kapni Jázminnál..imadom,.hogy a talpnál, lábujjaknál kezdi, mellkasára támasztva lábfejemet gyúrja végig a vádlimat, majd a combomat, fenekemet. A mostani randin nem jutottunk tovább ennél, mert kezem elszabadult, rátalált gyönyörű nunijára, és ezzel a lendülettel már fordultam is. Tündéremnek sem kellett több azonnal felpattant a masszázspadra, hogy újra örömét lelje nyelvjátékom virtuózitásában....
  • Levezetés:

    Gyors fürdés után egy gyengéd csókcsata kezdődött kettőnk között. A.csata keretében gyengéden simogatva kezdjük el felfedezni egymás testét, és nem kell sokat várni, hogy Jázmin megtalálja ágaskodó férfiasságomat. Én sem vagyok rest, mert mindig testére kiéhezve érkezem hozzá, így csókolom, puszilgatom, ahol csak érem. A body hamar lekerül formás testéről és a masszázspadnak támasztva hátulról köszöntöm nuniját, melyet hosszú sóhajtásokkal vesz tudomásul. Aztan mindketten felkerülünk a hatalmas masszázspadra, és tovább kedveskedem Jázminnak nyelvjátékommal, mely őt boldogsággal tölti el. 😉Amikor már kellőképpen feltöltődött boldogsághormonnal, kis pihenő után engem fektet a padra, és elkezdi virtuóz francialeckét. Imádom, ahogyan birtokba vesz, vigyáz rám, kényeztet nagy hangsúlyt fektetve a labdás részre is, amely nagy kedvencem. A csúcspont után egy picit hagy pihenni, amig ő kiszalad egy pillanatra, és visszaérkezés utan a szakszerű masszázs következett, amely után ismét egy fantasztikus kétfordulós kényeztetéssel örvendeztettük meg egymást hasonló koreográfiával mint az első körben.
  • Elszámolás:

    Teljesen korrekt, a végén szoktam letenni az asztalra
  • Összkép:

    Jázmin egy inteligens tündérlány minden szempontból. Nem véletlenül tartozom a törzsvendégei közé, és amikor tudom meglátogatom. Kérek is gyorsan egy időpontot újra hozzá.
Happy Massage