• Evelyn

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Evelyn reagálása

    Nagyon szépen köszönöm, hogy írtál rólam! Nagyon jól éreztem magam és remélem, hamarosan megismételjuk a randinkat. Puszi

  • Egyeztetés:

    Simán indult,elöször telefonon eggyeztetünk.Majd VTR-enkérte erősítsem meg.
  • Megközelítés:

    Bkv-el mentem forgalmas csomóponttol 5perc séta.Minden fajta közlekedési eszköznek ( trolik,buszok,villamos,vonat) közel a megállója.
  • Helyszín:

    A lakás egy pár éve épűlt házban található,kicsit kiislóg a többi régi,megviselt épület közül. Modern hangtalan lift röpit a megfelelő emeletre. A lakás rendezet,tiszaság mindenhol.
    Az előtérben a ruhafogas alatt cipőtartó,itt en is kibújtam a sajátomból. A "tetthely" baszoba nemtúlnagy a legnagyobb részét a francia ágy teszi ki.
    Fűrdő mindennel felszetelt minimjm 8fajta tusfűrdő,szájvíz,több fajta dezodor. Fűrdőkád található benne.
  • Lány külseje:

    A képek nemtudjak teljesen visszaadni,a valóságban micsoda nő fogadott.
    Evelyn fűrdőköntösben fogadott,ami alatt csak Ő volt plussz textil nem.
  • Action:

    Az ajtóhoz közeledve az már nyilt is Evelyn egy fürdőköntösben fogadott,ismerkedős puszi útan mellyeb lépve.
    Előszö csak a cipőtől szabadultam meg, a baszobában alaposan szemügyre vettem vendéglátom,s konstatáltam,hogy élőbben elragadobb ...
    Szolibarna bör,ami puha,bársonyos plussz kilók nemterhelik szép testét. A rajtalévő szeműveg pedig csak fokozta a hatást.
    Gyorsan törölközött kértem,hogy lemoshassam az út porát.Meg persze siettem is...
    Fürdőből visszatérve,már az ágyon várt ruhanélkül.
    Megkért feküdjek én is le,eleget tettem a felhívasnak. Kis ismerkedős beszélgetés útán,lassan elundult a szájak,s nyelvek játéka- hol egymas testét csokoltuk,hol heves csókcsatát vívtunk. Evelyn lassan a velem egykorút is bevonta a csatába,s egy lassan induló fergeteges franciat kaptam. Itt már énsrm bírtam s kelyhét kezdtem kényeztetni,hol nyelvvel,hol kisajkat óvatosan szívogatva.
    Azután védőfelszerelés felkerűl és Evelyn lovagolni kezdet......na nem vadul finoman,óvatosan szemét becsukva.Ittvolt a pillanat,hogy a randi 30 perces időtartamát 60 percre változtattam,az ő beleegyezésével.
    Majd hátára feküdt s szemből folytattuk, a látvany leírhatatlan volt szamomra .Közben kezelésbe vettem az ikreket is.Majd hátulról folytatuk. Ezutan visszatértem egy kicsit jatszani nyelvemmel a csiklójahoz,közben ujjam maszirozta,majd becsuszott barlangjában.A hangok alapjan nemvolt ellenere.Úgy éreztem eljutott így a csúcsra. Majd kérte szemből folytassuk.Itt már én membirtam sokáig s a gumit telepumpáltam.
  • Elszámolás:

    Extrát nemvettem igénybe.korrekt ellszámolas.A végén áttadtam
  • Összkép:

    Úgy erzem ezt a mai randit megkell ismételni.
Happy Massage